تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۲۷
پرستاران سفید پوشانی از جنس خدمت هستند که این روزها به دور از خانواده ، عزیزان خانواده های دیگر را درمان می کنند، لباس رزم بر تن دارند و سنگر مهربانی را ترک نمی کنند.
سفید پوشان گمنام در خط مقدم جبهه سلامت/ارتباط مستقیم 232 پرستار سیستانی با بیماران کرونایی
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ این روزها کرونا به بزرگترین معضل جهان تبدیل شده است، ویروسی که اقتصاد بسیاری از کشورها را مختل کرده و جان هزاران نفر را نیز گرفته است.

در این میان هستند افرادی که در خط مقدم مقابله با این ویروس در حال خدمت به مردمند، به طوری که یک بار دیگر خاطرات دفاع مقدس را به جهت مبارزه با یک دشمن دیگر زنده کرده اند.

پرستاران سفید پوشانی از جنس خدمت هستند که این روزها به دور از خانواده ، عزیزان خانواده های دیگر را درمان می کنند، لباس رزم بر تن دارند و سنگر مهربانی را ترک نمی کنند.

در این روزها که شمال سیستان و بلوچستان وضعیت سفید اعلام شده است، اما پرستاران همچنان در فضای دلهره آور ویروس کرونا مشغول خدمات رسانی به بیماران هستند.

محدثه سرگزی یکی از پرستاران بیمارستان تنفسی سینا زابل در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: خستگی این کار زمانی از تن بیرون می رود که توانسته باشیم ویروس کرونا را شکست دهیم.

وی افزود: امید به خدا بزرگترین انگیزه برای بیماران و کادر درمان است که حال خوب بسیاری از مبتلایان به کرونا از این حس سرچشمه می‌گیرد.

سرگزی می گوید که نزدیک به یک ماه به صورت شبانه روز در بیمارستان فعالیت می کند و برای به خانه رفتن باید چند روزی را هم در قرنطینه به سر ببرد.

وی ادامه داد: بسیاری از پرستاران برای خدمت به بیماران کرونایی به صورت داوطلبانه حضور یافته اند، چرا که پرستاری بعد از علاقه و استعداد، عشق هم نیاز دارد.

این پرستار توانمند بیان داشت : لباس مخصوص مقابله با ویروس کرونا اذیت کننده است ، اما هیچگاه برای استفاده طولانی مدت از آن گلایه نکرده ایم چرا که بهبود حتی یک نفر هم می تواند انگیزه ما را دو چندان کند.



232 پرستار در سیستان به طور مستقیم با بیماران کرونایی در ارتباط هستند

مهدی خسروی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا اقدامات فوری و اورژانسی را در در بیمارستان های منطقه سیستان با راه اندازی اتاق های تریاژ انجا داده ایم تا بیماران تنفسی را از سایر بیماران جداسازی کرده باشیم.

وی افزود: بعد از این اقدام ، بیمارستان فوق تخصصی سینا با ظرفیت ۶۴ تخت خواب برای بستری بیماران کرونایی راه اندازی که در این امر نیز یک اکیپ از پرستاران مجرب کادر درمانی به این بیمارستان اعزام شدند.

وی گفت: در ادامه روند ابتلا بیماران کرونایی و افزایش بیماران بدحال ، اتاق ICU این بیمارستان با ظرفیت ۲۰ تخت خواب به همراه ۱۵ تخت خواب ایزوله و ۱۲ تخت پشتیبان ایزوله راه اندازی و کار درمان بیماران را انجام شد.

خسروی با اشاره به خاطرات جالب پرستاران در حین درمان بیماران کرونایی گفت: یکی از جالب ترین خاطراتی که از ابتدای شیوع ویروس کرونا در زابل انجام شد لغو مراسم عروسی یک زوج پرستار بود که تمام هزینه های مراسم را انجام داده بودند و حتی کارت این مراسم را نیز بین اقوام توزیع کرده بودند.

وی ادامه داد: همچنین از دیگر اتفاقات جالب در این ایام ، اعزام یک پرستار ویژه به شهر کاشان بود که به دلیل کمبود نیرو در این شهر بتواند به کادر درمان کمک کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: پرستاران نزدیکترین افراد به بیماران کرونایی هستند که همواره خطرات ناشی از ابتلا آنها را تهدید می کند.

وی گفت: در همین رابطه این پرستاران از ابتدای شیوع ویروس کرونا در گروه های پنج نفره هر ۲۰ روز اقدام به تعویض شیفت می کنند که این امر باعث ورود نیروهای تازه نفس به کادر درمان خواهد شد.

خسروی با بیان اینکه آلودگی پرسنل پرستاری بیمارستان سینا زابل به ویروس کرونا تا کنون صفر بوده است اظهار داشت: با مدیریت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و ارسال به موقع لوازم ، هیچ نیرویی از پرستاران بیمارستان تنفسی سینا زابل به این ویروس آلوده نشدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: تعداد ۲۳۲ پرستار تا کنون به طور مستقیم به بیماران کرونایی در بیمارستان سینا زابل خدما ارائه کردند.

وی بیان داشت: احساس مسئولیت و خدمت به مردم در پرستاران منطقه سیستان به اندازه ای بود که در همان ابتدای شیوع ویروس تعداد ۵۰ پرستار برای خدمت در بیمارستان تنفسی سینا داوطلب شدند.

خسروی خاطرنشان کرد: ۶۷۰ پرستار رسمی در کل منطقه سیستان مشغول به فعالیت هستند که بیش از ۹۹ درصد آنها پرستار بومی محسوب می شودند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دانشکده پرستاری زابل در سال ۱۳۷۰ تاسیس شده است و تا مدرک پرستاری ارشد نیز دانشجو می پذیرد.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbgfb8grhb5wp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما