تاریخ انتشار :شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۳
انگور یاقوتی سیستان یکی از زود رس‌ترین انگور ها در سطح کشور است که هر ساله در اوایل خرداد برداشت آن آغاز می‌شود وهمین موضوع نیز باعث بازار پسندی بیشتر این محصول می شود.
یاقوت سیستان و بلوچستان در سرزمین بادها/ زودرس ترین انگور کشور از سیستان راهی بازار مصرف می شود
به گزارش عصرهامون، سیستان وبلوچستان استانی چهار فصل است که هر فصل آن شگفتی های خاص خود را دارد. با فرارسیدن فصل بهار و شکوفایی درختان، نوبرانه هایی مانند انبه، زیتون محلی( گواوا)، خربزه درختی( پاپایا)، چیکو، پالسا، جکفروت و سیتاپُلو... از شهرهای جنوبی و محصولاتی همچون هندوانه، خربزه، انگور و ... از شمال استان راهی بازار های داخلی و خارجی می شود.

در این میان پس از برداشت انبه و زردآلو نوبت به محصول انگور رسیده، میوه ای که مهمترین محصول باغی در منطقه سیستان با وجود بادهای 120 روزه است. اگر چه در شهرهای دیگری از استان مانند خاش،زاهدان ومیرجاوه نیز این محصول کشت می شود اما بیشترین آن در شهرستان های حوزه سیستان شامل زهک، زابل، هیرمند، هامون ونیمروز می باشد.

مهمترین ویژگی انگور یاقوتی قرمز سیستان که به آن شهرت داده زودرسی و نوبرانه بودن آن است که در شرایط اقلیمی این دشت، هفته اول خرداد ماه قابل عرضه به بازارمصرف می شود.
 
۳۵هزار تن انگور تولیدی سیستان وبلوچستان راهی بازار مصرف می شود

اردشیر شهرکی،مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی  استان در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: در حال حاضر سه هزار و ۸۵۰ هکتار از باغ های سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۲ هزار و ۸۵۰هکتار آن بارور است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال بیش از ۳۵هزار تن انگور در استان تولید شود، افزود: ۹۰ درصد انگور تولیدی در استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
 

این مقام مسئول با بیان اینکه برداشت انگور یاقوتی از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد، تصریح کرد: انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار پسندی مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان این منطقه می کند و با شرایط سخت محیطی نیز سازگاری دارد.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceve8zojh8wxi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما