تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۵۷
بهروز آقایی گفت: سومین کشتی حامل محموله گندم اهدایی کشور هندوستان به مردم افغانستان در سال جاری، در قالب ۲۵۰ کانتینر در بندر شهید بهشتی چابهار پهلو گرفت.
جهان متاثر از کرونا؛ رونق تجارت و اشتغال در بندر چابهار / ورود سومین محموله گندم اهدایی هند به افغانستان از طریق بندر شهید بهشتی
به گزارش عصرهامون، بهروز آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: طبق برنامه مدون، سومین پارت از محموله ۷۵ هزار تنی گندم ترانزیتی در قالب سری جدید کمک های انسان دوستانه کشور هند به افغانستان از طریق بزرگترین بندر اقیانوسی کشور وارد و عملیات تخلیه آن نیز به پایان رسید.

وی ادامه داد: در این راستا در روزهای پایانی فروردین ماه و ابتدای اردیبهشت ماه امسال ۲ محموله گندم در مجموع به وزن ۱۵ هزار تن از هند وارد بندر چابهار شد.

به گفته این مقام مسئول، سومین کشتی حامل این محموله نیز، روز گذشته با ۲۵۰ کانتینر ۲۰ فوت با وزن بالغ بر ۶ هزار تن وارد بندر شهید بهشتی چابهار شد و بلافاصله عملیات تخلیه این کالا از کشتی آغاز شد.

آقایی با اشاره به ارسال کامل اولین و دومین محموله گندم اهدایی هند به افغانستان، اضافه کرد: سومین محموله این کمک های بشر دوستانه نیز پس از انجام تشریفات گمرکی از طریق مرز میلک - زرنج به ولایات هرات، قندهار، بغلان، کابل و بلخ منتقل می شود.
 
 وی با بیان این که ۵۴ هزار تن باقی مانده از سری جدید کمک های هند به افغانستان به تدریج وارد بندر چابهار می شود، تصریح کرد: بخش اول و دوم از گندم اهدایی دولت هند پس از تخلیه از کشتی در بندر شهید بهشتی چابهار، در قالب ۶۳۸ کانتیتر بارگیری و از طریق مرز میلک - زرنج به افغانستان ارسال شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اذعان کرد: اولویت اصلی این اداره کل انتقال سریع محموله ترانزیتی به مرز میلک جهت ورود به کشور افغانستان  است که در این راستا همکاری‌های خوبی بین شرکت حمل و نقل زمینی، اداره کل گمرک چابهار، اداره کل بنادر و دریانوردی استان و اپراتور بندر شهید بهشتی در جریان است.

آقایی میانگین توقف این کالا را در بندر چابهار کمتر از ۵ روز اعلام و ابراز امیدواری کرد: تجار و بازرگانان افغانستان میتوانند از ظرفیت کانتینرهای مرجوعی و ناوگان برگشتی از این کشور جهت صادرات کالا از طریق بندر چابهار استفاده نمایند.

وی تاکید کرد: در صورت تامین کامیون توسط افغانستان، گندم اهدایی به صورت حمل یکسره از این بندر خارج و به مقصد منتقل می شود.

این مقام مسئول با اشاره به تاثیر چشمگیر صادرات و واردات کالا از طریق بندر چابهار در رونق اشتغال گفت: رونق تجارت در این بندر استراتژیک، علاوه بر رشد اشتغال  مستقیم در عملیات بندری شامل تخلیه، بارگیری، نگهداری و تحویل کالا، باعث افزایش و تقویت اشتغال غیر مستقیم نیز شده است.

آقایی تصریح کرد: تردد کامیون های حامل بار در محورهای استان موجب ایجاد درآمدهای جانبی در بخش های تعمیر و نگهداری ماشین آلات، خدمات رفاهی و سایر شقوق خدمات رسان برای مردم آن منطقه شده که این مهم در رونق اشتغال نیز تاثیر شگرفی ایفا نموده است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjaxev8uqe8mz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما