دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۹ ,6 July 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۴
سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان خبر داد:
کاهش قیمت و تقاضا برای خرید آبزیان تازه با شیوع ویروس کرونا
 
بهزاد امیری گفت: تقاضا برای خرید آبزیان تازه با شیوع ویروس کرونا کم شده و شاهد کاهش قیمت ها در بازار هستیم.
به گزارش عصرهامون، بهزاد امیری؛ سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، با تأکید بر اینکه تغذیه سالم یکی از ابعاد زندگی سالم است و مصرف آبزیان شاخص مهمی برای سلامت هر جامعه است بیان کرد: سازمان جهانی بهداشت با توجه به تأثیر مهمی که آبزیان بر سلامت انسان و پیشگیری از بروز بیماری ها دارند مصرف دوبار ماهی در هفته را توصیه می کند.

وی افزود: آبزیان ناقل ویروس کرونا نمی باشند و تا کنون در هیچ یک از تحقیقات علمی، انتقال بیماری از آبزیان به انسان اثبات نشده است اما تقاضا برای خرید آبزیان تازه با شیوع ویروس کرونا کم شده و شاهد کاهش قیمت ها در بازار هستیم.

سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان ادامه داد: به آن دسته از شهروندانی که نگرانی و حساسیت بالایی در این زمینه دارند پیشنهاد می شود از محصولات بسته بندی شده و کنسروی که توسط واحدهای صنایع شیلاتی استان با بهترین کیفیت تولید و به بازار کشور عرضه می شوند و همان خواص را به همراه داشته و ماندگاری بیشتری هم دارند استفاده کنند.

وی گفت: ضمناً با توجه به پروتکل بهداشتی که با همکاری سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای توزیع و عرضه محصولات تازه خام دامی ارائه شده است مردم می توانند محصولات شیلاتی را کامل پخته و به راحتی مصرف کنند.

امیری یکی از مهم ترین اصول برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را تقویت سیستم ایمنی بدن بیان و خاطرنشان کرد: محصولات شیلاتی سرشار از ویتامین D، سلنیوم و منبع غنی امگا 3 از مواد موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند که می تواند در شرایط کرونایی موثر باشد.

انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۴۶۹۳


ارسال