دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۹ ,13 July 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۵
۴ نکته برای کرونایی نشدن نان مصرفی
 
با توجه به نقش مهم نان در سفره ما ایرانی‌ها و پخت سنتی نان در کشور، امکان انتقال کرونا از طریق نان بسیار بالاست.
به گزارش عصرهامون به نقل از مشرق، نانی که از تنور در آماده به دلیل حرارت بالا آلودگی ندارد اما برای اینکه احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نان را به حداقل برسانیم،  بهتر است این نکات را رعایت کنیم:
۱ - اجازه ندهید نان در نانوایی خنک شود. بهتر است نان را  داغ داغ در سفره قرار داده و ببندید. اگرچه نان کمی نرم می‌شود اما این روش برای سلامتی مهمتر است.

۲- استفاده از چاقو و کاتر برای بریدن نان‌ ممنوع است. به هیچ وجه برای تکان دادن آرد نان، آنها را به سطح فلزی نزنید.
۳- به محض ورود به خانه، اول دست هایتان  را بشویید سپس به سراغ نان‌ها بروید، البته دقت کنید پشت سفره به نان نخورد و بعد از هر بار نانوایی رفتن، سفره را بشویید، در نهایت محلی که سفره را پهن کرده اید را ضد عفونی کنید.
۴- نان‌های کارخانه‌ای  بدون دخالت دست تولید و بسته بندی می‌شوند اما برای اطمینان بعد از خرید، کیسه روی آن را بشویید و نان را قبل از مصرف در فر، تابه گرم، مایکروفر و یا تستر حرارت دهید.

انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۴۷۳۵


ارسال