سه شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۹ ,7 July 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
مجید فیاضی گفت: توسعه کشت گلخانه‌ای در سال ۹۸ به ۵ برابر افزایش یافت و از ۱۰هکتار تعهد ابلاغی به جهادکشاورزی این منطقه این میزان به ۵۰ هکتار رسید.
به گزارش عصرهامون مجید فیاضی، رئیس اداره جهاد کشاورزی ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: در سال ۹۸ بالغ بر ۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کشت خیار گلخانه ای اختصاص یافته بود.

وی افزود: با توجه به استقبال کشاورزان، توسعه کشت گلخانه‌ای در سال ۹۸ به ۵ برابر افزایش یافت و از ۱۰هکتار تعهد ابلاغی به جهادکشاورزی این منطقه این میزان به ۵۰ هکتار رسید.

رئیس اداره جهاد کشاورزی ایرانشهر ادامه داد: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان شهرستان هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه‌ای را افزایش دهند.

وی تصریح کرد: کشت خیار گلخانه ای از اواخر مهر آغاز و برداشت آن پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز می‌شودو تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.

فیاضی عنوان کرد: با توجه به محدودیت آبی و خاکی اهمیت افزایش تولید درواحد سطح بیش از پیش احساس می‌شود به همین سبب کشت گلخانه‌ای علاوه بر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای صحیح و کارشناسی با ریزمغذی‌ها و سایر روش‌های تولید و بهره برداری فشرده از زمین با بهره گیری از تکنیک‌های جدید، حتی کشاورزانی که اراضی کوچک دارند و دارای محدودیت آبی هستند قادر به کسب درآمد کافی خواهند بود.

وی خاطر نشان کرد: بهره بردارن در سال ۹۸ مشکلاتی در زمینه برداشت تسهیلات داشتند که به میزان ۴ هکتار از گلخانه ها در قالب طرح تولیدی به بانک معرفی شدند.


انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۴۷۶۱


ارسال