تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۲۴
انبارها و کارگاه های ضایعاتی در سطح شهر ایرانشهر، مکانی برای تجمع معتادین می باشد و این عمل آنان باعث افزایش گسترش شیوع بیماری کرونا می شود که گلایه و اعتراض شهروندان این شهرستان را در بر داشته است.
پلمب گاراژهای خرید و فروش ضایعاتی در ایرانشهر عاملی برای پیشگیری از کووید_۱۹ است
‌ به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پهره؛ این روزها وجود انبارها و کارگاه های ضایعاتی در سطح شهر ایرانشهر موجب اعتراض و شکایت شهروندان این شهرستان شده است.


برای ساماندهی انبارهای ضایعاتی براساس نظریه محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی، فعالیت این مراکز مصداق تهدید علیه بهداشت عمومی، تخریب و آلودگی محیط زیست است که باید تمام نهادهای نظارتی و اجرایی همراه شوند.


در این راستا پارسا دادی، یک شهروند ایرانشهری در گفت و گو با خبرنگار پهره گفت: سروصدای زیاد، عبور و مرور مکرر معتادین و بوی نامطبوع انواع پسماند دپو شده در محل انبارهای ضایعاتی باعث نارضایتی شهروندان ایرانشهری شده است به همین دلیل ما از نمایندگان پسماند مدیریت شهرداری میخواهیم موضوع را رسیدگی کند و تا رف`ع تخلفات شهری در این محل‌ها حاضر شوند و اقدام به پلمب انبارهای غیرمجاز کنند.


وی افزود: معتادینی که در این انبارهای ضایعاتی حضور دارند جمع‌آوری‌ و به کمپ های ترک اعتیاد انتقال داده شوند.


دادی، این شهروند ایرانشهری ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا به منظور پیشگیری ازبیماری و ممانعت از انتشار آلاینده های آن در راستای حمایت از حقوق شهروندان و جلوگیری از آلودگی های بهداشتی و زیست محیطی، شهرداری و ارگان های ذیربط باید به شناسایی و پلمپ انبارهای ضایعات غیر مجاز سطح شهر ایرانشهر به خصوص در بافت مسکونی به صورت جدی بپردازند.


کارگاه های ضایعاتی پلمپ می شوند


نور احمد درخوش، شهردار ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: در راستا شیوع بیماری کرونا ویروس و نظر مساعد دادستان و همکاری مرکز بهداشت و همچنین مدیریت پسماند شهرداری ایرانشهر تمام انبارهای ضایعاتی سطح شهر که باعث معضلات بهداشتی و تجمع معتادان شدند پلمپ می شوند.


وی افزود: قابل به‌ذکر است که تاکنون انبارهای ضایعاتی موجود، هیچ‌گونه مجوزی از شهرداری دریافت نکردند و در صورت تمایل به ادامه کار آنان ملزم به کسب مجوز از شهرداری ایرانشهر می‌باشند.


شهردار ایرانشهر ادامه داد: یادآور می‌شود که به‌استناد تبصره ۱ ماده ۷ قانون مدیریت پسماند، اشخاص حقیقی و حقوقی، قبل از تأسیس این گونه کارگاه‌ها، موظف‌اند نسبت به اخذ مجوزهای لازم از سازمان مدیریت پسماند شهرداری اقدام کنند.


وی در تکمیل مطلب فوق، تصریح کرد: بدیهی‌ است این گونه کارگاه‌ها پس از اخذ مجوز فعالیت، موظف‌ هستند از هسته‌ی مرکزی شهر خارج شده و در بیرون از آن مستقر شوند، در غیر این‌صورت شهرداری براساس بند۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها با دستور دادستان، نسبت به جمع‌آوری آنان اقدام خواهد کرد.


درخوش عنوان کرد: شهرداری ایرانشهر برای حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbssb8wrhb5fp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما