دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹ ,25 January 2021
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۰
یک متخصص تغذیه؛
  خطر ابتلا به کرونا برای بیماران قلبی، ریوی و دیابتی بیشتر است
 
منصور شهرکی گفت: بیمارانی که پیشینه ابتلا به دیابت بیماری‌های قلبی، ریوی یا سایر بیماری‌های مزمن را دارند بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری کرونا هستند.
به گزارش عصرهامون منصور شهرکی، متخصص تغذیه در سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: گروه­ هایی از افراد که دارای بیماری های زمینه ای می باشند؛ بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.
وی افزود: افرادی که سن آن ها بالا ۶۷ سال می باشد؛ باید کلیه پروتکل های بهداشتی در راستا کرونا را رعایت کنند، در واقع خطر شدت بیماری در صورت ابتلا به کووید-19 در آنان بالاتر است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: کسانی که سابقه­‌ بیماری طولانی­‌ مدت مانند بیماری قلبی، ریوی، دیابت، سرطان یا فشار خون دارند در واقع دارای تنوعی سیستم ایمنی ضعیف (Immunosuppressed) می باشند تا حد امکان برای پیشگیری از مبتلا نشون به بیماری کرونا در خانه بمانند.
وی عنوان کرد: افرادی که جزء گروه‌های پرخطر و در معرض مبتلا به کرونا هستند به محض این که دچار تب، سرفه، تنگی نفس شدند باید از آن‌ها سی تی اسکن ریه گرفته شود و در صورت مشاهده علائم بیماری بستری شوند.
انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۵۷۳۹


ارسال