خواص و فواید مصرف سیر و برخی از هزاران فایده مصرف این گیاه منفور و دوست داشتنی (سیر) را اگر بدانید هرگر از مصرف آن غافل نخواهید شد.
به گزارش عصرهامون به نقل از بهداشت نیوز، خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کنید.
سیر حاوی چه موادی است؟
به طور خلاصه اما مفید می توان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است.
له کردن یا خرد کردن سیر و 10 دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث میشه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبههای سیر، آلسین تولید میشود. هنگامی که آلسین وارد جریان خون میشود ، موجب ضدعفونی شدن ریهها ، معده و پوست میگردد.