تاریخ انتشار :شنبه ۷ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۳
به منظور افزایش سطح دانش فنی بهره برداران و آبزی پروران انجام شد؛

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با تغذیه در سیستم نیمه متراکم پرورش میگو

كارگاه آموزشی آشنایی با تغذیه پرورش میگو در راستای انتقال و اطلاع رسانی یافته ها و تحقیقات پژوهشی و همچنین پاسخ گویی به نیاز بهره برداران و آبزی پروران در رابطه با غذای زنده و همچنین تغذیه میگوهای پرورشی برگزار شده است.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با تغذیه در سیستم نیمه متراکم پرورش میگو
به گزارش عصرهامون، حمیدرضا نصیری؛ معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: موضوع آموزش یکی از ارکان و برنامه های اصلی معاونت آبزی پروری جهت کمک به توسعه پایدار آبزی پروری میگو است.
 
وی افزود: یکی از اصول پیشرفت آبزی پروری آشنایی با مسئله چگونگی و مدیریت تغذیه میگوی پرورشی است و درهمین راستا و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته و تعیین دوره های آموزشی مناسب برای بهره برداران و جامعه آبزی پروری این معاونت اقدام به برگزاری دوره آموزشی مذکور کرد.
 
وی ادامه داد: تغذیه میگو و نوع خوراک و چگونگی آن به لحاظ اقتصادی، فنی و بهداشتی سهم قابل توجه و مهمی در نتایج تولید داشته و باید بطور جد مورد توجه قرار گرفت.
 
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان ارتقای كیفیت بچه میگوی تولیدی از طریق برگزاری دوره های آموزشی را از دیگر اهداف برگزاری این دوره های آموزشی عنوان کرد.
 
وی تصریح کرد: نقش غذای زنده در تغذیه آبزیان به ویژه در تغذیه مولدین به لحاظ ارزش غذایی و دارا بودن پروتئین، انواع اسید آمینه ها وسایر مواد مورد نیاز بدن آبزی بسیار حائز اهمیت است.
 
نصیری گفت: به منظور افزایش سطح دانش فنی و بهداشتی بهره برداران و کارشناسان در خصوص مدیریت تغذیه این معاونت با همکاری مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار، مرکز آموزش و تحقیقات جهاد کشاورزی و دامپزشکی شهرستان چابهار اقدام به برگزاری این دوره کردند.
 
معاون آبزی پروری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اشکان اژدری رئیس مرکز تحقیقات شیلات آبهای دور چابهار که به عنوان مدرس در این دوره حضور و در خصوص اهمیت تغذیه، کیفیت، پروتئین و اسید آمینه های ضروری موجود در غذای مصرفی میگو و همچنین استفاده از سینی های غذادهی در استخرها، تعداد وعده های غذادهی، برآورد میزان رشد و ضریب تبدیل غذایی برای شرکت کنندگان در این دوره پرداختند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdz90foyt0xs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما