>ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کرونا برنامه های مجازی کودکان را گسترده کردپروش نسلی اخلاق مدار؛ مهم ترین هدف کانون ها | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۵۷
​معصومه هادی گفت: پرورش نسل جدیدی از هنرمندان متعهد و اخلاق‌مدار یکی از رسالت‌های کانون برای ساختن آینده‌ای پویا است.
کرونا برنامه های مجازی کودکان را گسترده کرد/پروش نسلی اخلاق مدار؛ مهم ترین هدف کانون ها
به گزارش عصرهامون، معصومه هادی، مدیرکل کانون پرورش فکری سیستان و بلوچستان در نشست خبری گفت: در ماه‌های اخیر شرایطی به وجود آمد که روند همه‌ کارها را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داد، شاید گاهی با شنیدن قصه‌ها و داستان‌های قدیمی در مورد بیماری‌ها و سرگذشت انسان‌ها دچار تردید می‌شدیم اما امروز شرایطی رقم خورده که همه‌ داشته‌های بشر برای مقابله با این بیماری تاکنون نتیجه‌ قطعی نداده است.

وی ادامه داد: کرونا در کنار همه‌ تلخی‌هایی که به وجود آورد، به ما آموخت رویه‌ی زندگی خود را تغییر دهیم؛ برای حل مسئله راه‌های گوناگون را امتحان کنیم و از زاویه‌ای تازه به زندگی، کار و خانواده بنگریم.

این مقام مسئول اضافه کرد: در دنیای پرشتاب امروز که تغییرات بسیار زیادی در ذایقه‌ی کودکان و نوجوانان به وجود آمده، مجموعه‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با آگاهی دقیق و هوشمندانه از این تغییرات، بازتعریفی از فعالیت‌های این سازمان ارایه داده است.

هادی تصریح کرد: در طول بیش از نیم قرن، کانون با 44 فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی و علمی برای گروه‌های سنی 6 تا 18 سال، با استفاده از مربیانی توان‌مند، هنرمندان ارزنده‌ای را به کشور و جهان معرفی کرد که در تعریف جدید این فعالیت‌ها و با توجه به نیازهای مخاطبان، 62 فعالیت برای گروه‌های سنی کانون ارایه شده که از تابستان امسال برای مخاطبان 4 تا 22 سال اجرا می شود.

وی اضافه کرد: برنامه‎ها به گونه‌ای طراحی شده تا علاوه بر هیجان، که نیاز این روزهای کودکان و نوجوانان است، اهداف مهم فرهنگی کانون را که همانا، پرورش نسل جدیدی از هنرمندان متعهد و اخلاق‌مدار برای ساختن آینده‌ای پویا است، تامین کند.

مدیرکل کانون با اشاره به فعالیت‌های گسترده‌ی کانون در فضای مجازی، پس از همه‌گیری ویروس کرونا، گفت: کرونا به فعالیت‌های کانون در فضای مجازی سرعت و گسترگی بیشتری بخشید به طوری‌که در تعریف جدید کانون علاوه بر اعضای حضوری، اعضای مراکز مجازی نیز جایگاه خود را دارند و می‌توانند در هر نقطه‌ای از استان از خدمات کانون بهره‌مند شوند.

به گفته هادی، هنر قصه‌گویی و اجرا، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، هنرهای آوایی، هنرهای تصویری، هنرهای ادبی، علمی، بازی و سرگرمی، مهارت‌‌ها و کارگاه‌های حال خوش زندگی از جمله مواردی است که به فعالیت‌های کانون اضافه شده است، در تعریف جدید لازم بود برخی از فعالیت‌ها با هم تلفیق شوند یا با توجه به نیاز امروز مخاطب، فعالیت‌هایی افزوده شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی 120 گروه مجازی به تفکیک سن و جنس اعضا با نظارت خانواده‌ها و تولید محتوا برای کودکان و نوجوانان و برگزاری بیش از 40 کارگاه مجازی فرهنگی، هنری و ادبی به صورت وب‌کنفرانس، وبینار و... برای اعضا در فصل بهار بیان کرد: اداره‌ی این کارگاه‌ها را استادان و هنرمندان برجسته و شناخته‌شده‌ی کشور برعهده داشتند و اعضا با تازه‌ترین مطالب حوزه‌ی مورد علاقه‌ی خود آشنا شدند.

انتهای پیام/ 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbs0b80rhb5ap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما