تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۶
محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در حالی گرمای هوا در تابستان اکثر شهرهای کشور را فرا گرفته است آسمان 38 نقطه سیستان و بلوچستان بارانی شد.
نوازش باران تابستانی بر چهره سیستان و بلوچستان/آسمان 38 نقطه دیار نخل و آفتاب بارانی شد
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان، امسال سال متفاوتی را تجربه می کند، چراکه پس از سال ها قهر آسمان، باران های بهاری مرهمی شد بر زخم هایی که از سال ها خشکسالی بر پیکر این استان جامانده است.
 
از ابتدای امسال پس از سال ها خشکسالی آسمان به روی سیستان و بلوچستان خندید و در روزهای بهاری صدای شرشر باران در گوشه گوشه این استان پهناور پیچید و مردم این دیار با لبخند نظاره‎گر بارانی شدند که از مدت‎ها پیش منتظرش بودند.

اما لبخندهای آسمان به روی این دیار گرم و خشک در روزهای تابستان هم ادامه پیدا کرد، به گونه ای که 40 میلی متر باران در یازدهمین روز تابستانی سیستان و بلوچستان در گرم ترین نقاط کشور بارید.

درست است که این باران ها به دلیل ضعف در زیرساخت ها با خسارت هایی همراه شد، اما نباید از طراوتی که بر تن خشکیده برخی زمین های زراعی بخشید، گذشت. 

ثبت بیش از 10 میلی متر باران در 17 ایستگاه

محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: در شبانه روز گذشته آسمان تابستان در 38 ایستگاه بارانسنجی سیستان و بلوچستان بارانی بود، به طوری که میزان بارش در 17 ایستگاه بیبش از 10 میلی متر بوده است.

وی ادامه داد: سامانه همرفتی شبانه روز گذشته 9 شهرستان خاش، ایرانشهر، نیکشهر، فنوج، قصرقند، راسک، مهرستان، سیب سوران و سراوان را فرا گرفت و در برخی نقاط منجر به آبگرفتگی و جریان یافتن رودخانه های محلی شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه ها تا این موقع بیشترین بارش ها به ترتیب از ایستگاه های«انجیرک» مهرستان با 40، «گشت» سراوان و «تیغ آب دامن» ایرانشهر 31، «چاهوک» مهرستان 26، شهر فنوج و ایستگاه «دستگرد» نیکشهر 25 و «رحمان آباد ایرندگان» خاش 24 میلی متر گزارش شده است.

تداوم بارش های همرفتی

حیدری با بیان اینکه بارش های همرفتی امروز نیز در ارتفاعات جنوب و جنوب شرق ادامه دارد، ادامه داد: بر اساس آخرین خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی افزایش ابر و بارش های رگباری همچنان الگوی ثابت 2 روز آینده نیمه جنوبی استان است.

وی افزود: با توجه به ویژگی سامانه های همرفتی انتظار وقوع تندباد لحظه ای، صاعقه و بارش تگرگ به ویژه در ارتفاعات وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این مدت آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی و طغیان موقتی رودخانه های فصلی، پیش بینی و توصیه می شود مردم در مناطق بارانی از رفتن به ارتفاعات، توقف و تردد در بستر و حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
انتهای پیام/ 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjxmevxuqe8iz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها