تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۵۰
معاون خط مشی گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

مساجد جایگاه ویژه ای در سند مهندسی فرهنگی کشور دارند

محمود حاجیلویی گفت: در سند مهندسی فرهنگی کشور جایگاه ویژه ای به فعالیتهای فرهنگی مساجد داده شده است.
مساجد جایگاه ویژه ای در سند مهندسی فرهنگی کشور دارند
به گزارش عصرهامون، محمود حاجیلویی، معاون خط مشی گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سفر به سیستان و بلوچستان و بازدید از کانون فرهنگی هنری مسجد بلال حبشی زاهدان به عنوان یک کانون فرهنگی موفق این استان بیان کرد: مسجد یکی از کانون های توسعه فعالیت های اجتماعی و فرهنگی به شمار می رود و با حمایت بیشتر از کانون های فرهنگی و هنری مساجد، می توان بستر تعالی معنوی و ارتقای سرمایه اجتماعی را فراهم کرد.

وی مساجد را محور اصلی فعالیت های فرهنگی در محلات عنوان کرد و افزود: تقویت مساجد یکی از راهبردهای اصلی سند مهندسی فرهنگی کشور، در حمایت از فعالیت های فرهنگی مردمی است.

حاجیلویی تاکید کرد: فضای معنوی مساجد، بهترین مکان برای رشد اخلاقی و  فعالیتهای فرهنگی کودکان و نوجوانان در محلات است.

وی ضمن مشاهده چند اجرای گروه سرود کودکان و نوجوانان، از بخش های مختلف کانون، از جمله استودیو تخصصی سرود این کانون به عنوان اولین استودیوی حرفه ای در کانونهای مساجد استان، از حمایت و همراهی و دقت های فرهنگی هیات امناء و امام جماعت این مسجد تشکر کرد و گفت: هیات امناء و امام جماعت اصلی ترین نقش را در هدایت و راهبری مساجد دارند و لازم است تمهیدی در استان برای همفکری اعضای هیات امنای مساجد و به اشتراک گذاری ایده ها، تجربیات و کارهای موفق انها در نظر گرفته شود.

این مقام مسئول بیان کرد: شورایعالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه اصلی فرهنگی کشور اجرایی شدن اسناد و سیاست های فرهنگی را با اتخاذ رویکرد منطقه ای به جد دنبال می کند.

حجت الاسلام پودينه مسئول کانونهای فرهنگی مساجد استان در این بازدید و نشست ضمن  بیان جایگاه مناسب کانون های فرهنگی مساجد در سطح کشور گفت: با توجه به استقبال خوب نوجوانان این استان از فعالیتهای فرهنگی و شرایط خطیر فرهنگی این منطقه، پشتیبانی ویژه نهادهای سیاستگذار فرهنگی از برنامه های مسجد محور ضروری است.  

بازدید از پارک علم و فناوری

حاجیلویی معاون ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سفر به سه روزه به سیستان و بلوچستان از پارک علم و فناوری این بازدید کرد و گفت: پارک های علم وفناوری، سکوی جهش اقتصاد فرهنگ هستند.

حاجیلویی تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در راهبرد کلان هشت، سند مهندسی فرهنگی کشور،تدبیر و تمهیدی جدی از رونق اقتصاد فرهنگ را رقم زده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با درک درست از ظرفیت های فناورانه استان سیستان و بلوچستان با حمایت از تاسیس و راه اندازی پارک علم وفناوری زاهدان زمینه گردهمایی تیم های خلاق و کارآفرین را فراهم کرده است.

وی با اشاره به تحقق اهداف نظام‌ مقدس جمهوری اسلامی و شعارهای هر سال بیان کرد: در سال جهش تولید و با توجه به تجارب موفق شرکت های تولیدی محصولات فرهنگی در این پارک و خانه صنایع خلاق زاهدان می توان امیدوار بود که پارک های علم وفناوری به عنوان سکوی رشد و پیشرفت اقتصاد فرهنگ و هنر، نقش بیشتری را در توسعه فرهنگی داشته باشند.

وی بااشاره به تصویب اولیه سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار امیدواری کردند که با اجرای این سند حضور و مشارکت واحدهای تولیدی محصولات فرهنگی مبتنی بر فناوری ها در پارک های علم و فناوری تقویت شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdciqqaz3t1ary2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها