تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰
محققان معتقدند واکسن ب ث ژ دارای توانایی محافظت کوتاه مدت در مقابله با بیماری کووید۱۹ شدید، حداقل برای کادر درمان یا بیماران پرخطر، است.
واکسنی که مرگ های ناشی از کووید ۱۹ را محدود می کند
به گزارش عصرهامون به نقل از بهداشت نیوز، محققان دریافتند ب‌ث‌ژ، واکسن سلی که معمولاً به کودکان در کشورهای با نرخ بالا عفونت سل داده می شود، نقش مهمی در کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ دارد.

«لوئیز اسکوبار»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه علوم زندگی فرالین ویرجینیا، در این باره می گوید: «در تحقیق اولیه ما مشخص شد در کشورهای با نرخ بالا واکسیناسیون ب‌ث‌ژ، نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به مراتب کمتر بود.»
 
تیم تحقیق در این مطالعه، داده های مربوط به مرگ و میر ناشی از کروناویورس را در جهان جمع آوری کردند. با بررسی تمام متغیرها مشخص شد کشورهای دارای نرخ بالاتر واکسیناسیون ب‌ث‌ژ با نرخ کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ مواجه بودند.
 
یک مثال مربوط به کشور آلمان بود که قبل از اتحاد دو نیمه غربی و شرقی در سال ۱۹۹۰ دارای الگوهای متفاوت واکسن بود. در حالیکه در آلمان غربی واکسن ب‌ث‌ژ از سال ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۸ به نوزادان داده شد، در المان شرقی واکسیناسیون ب‌ث‌ژ یک دهه زودتر آغاز شد.
 
این موضوع بدین معناست که آلمانی های مسن تر، یعنی جمعیت با ریسک بالاتر در معرض بیماری کووید ۱۹، در مناطق شرقی کشور آلمان در مقایسه با همسن و سال های خودشان در شهرهای غربی آلمان، محافظت بیشتری در مقابل پاندمی کنونی داشتند.
 
داده ها نشان داد مرگ و میر در شهرهای غربی آلمان ۲.۹ برابر بیشتر از شهرهای شرق المان بود.
 
با این حال سازمان بهداشت جهانی اذعان دارد که هیچ سند و مدرک مطمئنی در مورد تاثیر واکسن ب‌ث‌ژ در محافظت از افراد در مقابل بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد و در حال حاضر واکسیناسیون ب‌ث‌ژ را برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ پیشنهاد نمی کند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgxu9q3ak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها