پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ ,13 August 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۵۴
ارتباط مصرف چربی و بیماری دیابت
 
بیماری دیابت بیماری چند فاکتوری است و تحت تأثیرعوامل مختلف قرار دارد. از رژیم غذایی تا ژنتیک.
به گزارش عصرهامون به نقل از بهداشت نیوز، بیماری دیابت بیماری چند فاکتوری است و تحت تأثیرعوامل مختلف قرار دارد.

از رژیم غذایی تا ژنتیک. اما بیشتر از همه روی رژیم غذایی تاکید می‌شود.غذاهای پر کالری با افزایش مقاومت به انسولین و شدت نوسانات غیرطبیعی قند خون همراه است واز آن‌ جا که چربی از نظر میزان کالری در واحد حجم، چگال ترین ترکیب غذایی محسوب می‌شود، ساده‌ترین راه حل ممکن برای پیشگیری از دیابت به نظر می‌رسد.

اما به تازگی نتایج مطالعات انجام شده توسط محققان ایرانی نشان می‌دهد مصرف چربی به‌تنهایی تأثیر واضحی ندارد ولی کیفیت کل ترکیباتی که مصرف می‌شود در کنار یکدیگر می‌تواند درمقابله با دیابت موثر باشد.

الگوی غذایی سرشار از غلات تصفیه شده، گوشت فراوری شده و شکر افزوده خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد. این در حالی است که مصرف سبزی‌ها، میوه‌ها و غلات کامل و چربی‌های سالم (مثل روغن زیتون) می‌تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند.

انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۷۲۷۴


ارسال