تاریخ انتشار :سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۰
معاون استاندار و فرماندار ویژه ایرانشهر گفت: اگر بخواهیم موضوع کسب مهارت های عملی را به شکل موفقیت آمیز اجرا کنیم باید سیاستگذاری ما مبتنی بر ایجاد منفعت و سود برای دانش آموختگان و ایجاد اشتغال باشد.
مهارت آموزی نردبانی برای ورود جوانان به بازار کار است
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ روز گذشته جلسه شورای مهارت آموزی ایرانشهر به ریاست ابوذر کوثری، معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان و با حضور اولیایی، مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان و باقر کرد، رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان و یزدانیان، مشاور و دستیار ارشد استاندار و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه برگزار شد.


ابوذر کوثری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر ضمن خیرمقدم میهمانان و عرض تبریک هفته مهارت به اعضا حاضر در جلسه بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع مهارت آموزی امیدواریم با همکاری سایر ادارات عضو جلسه شورای راهبردی بتوانیم به وظیفه خودمان که خدمات رسانی به مردم است را انجام دهیم.


وی افزود : با توجه به سیاست دولت در رابطه با مهارت آموزی، این موضوع باید در دستور کار همه مدیران قرار گیرد و با تشکیل کارگروه های تخصصی در سطح شهرستان ایرانشهر بتوانیم جوانان‌ این منطقه را به ابزار مهارت تجهیز کنیم.


رییس شورای راهبردی مهارت شهرستان ایرانشهر ادامه داد: دولت در استان سیستان وبلوچستان طرح ها و پروژه های مهمی را در مقایسه با سایر استان های همجوار کشور در دست اجرا دارد ‌که این مساله لزوم کسب مهارت را برای فارغ التحصیلان دانشگاهی در آینده نزدیک ضروری می سازد.


وی عنوان کرد: در سیاست گذاری های مربوط به مهارت آموزی مدیران باید خلاء ها را شناسایی و نیازها را به دانشگاه ها جهت راه اندازی رشته های مورد نیاز منطبق با سلایق و ظرفیت های هر حوزه جغرافیایی اعلام کنند؛ به عبارتی مساله مهارت باید کل چرخه تولید تا مصرف و بازاریابی را در بر بگیرد.


کوثری تصریح کرد: اگر بخواهیم موضوع کسب مهارت های عملی را به شکل موفقیت آمیز اجرا کنیم باید سیاستگذاری ما مبتنی بر ایجاد منفعت و سود برای دانش آموختگان باشد؛ در غیر این صورت مهارت گرایی و مهارت آموزی بار دیگر تبدیل به شعار خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تعامل و هم سویی و دوری از موازی کاری از سوی مسئولین دست اندر کار مقوله مهارت آموزی می تواند شورای مهارت آموزی موفقی را در شهرستان ایجاد کند و مدار آموزش در حوزه شهرستان ها را بر اساس تشکیل کارگروه های فنی جهت بدهد.


همچنین در این جلسه اولیایی، مدیرکل فنی و حرفه ای گفت: ما متولی آموزش و مهارت های آموزشی هستیم و همه باید سهمی در جهت ارتقاء مهارت آموزی در سطح شهرستان داشته باشیم همه و در این زمینه چاره اندیشی کنیم.


در ادامه باقر کرد،رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان ضمن اعلام آمادگی نسبت به راه اندازی دانشگاه فنی وحرفه ای در مرکز شهرستان ایرانشهر مدل توسعه کشورهای صنعتی و پیشرفته را برگرفته از دانش و مهارت یاد کرد و گفت: مهارت می تواند منزلت اجتماعی ببخشد و منابع انسانی را توانمند سازد و در کشورهای توسعه یافته این موضوع قابل لمس می باشد.


وی افزود: ما باید به عنوان متولیان امر فراگیری مهارت و دانش تلاش کنیم در پرورش استعداد های فنی وحرفه ای و کاهش نرخ بیکاری و مدل توسعه منطقه ای، کشوری در قالب مهارت آموزی مشکلات جامعه هدف را با سیاست گذاری علمی و برنامه ریزی صحیح برطرف کنیم.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcau0n6m49nui1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما