تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۱۹
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: مردم باید وارد کار شوند و در پروژه‌ها مشارکت و از نتیجه دست‌رنج خودشان استفاده کنند نه آنکه مساعده‌گیر باشند.
مردم استان با مشارکت در پروژه‌ها از نتیجه دست‌رنج خودشان استفاده کنند
به گزارش عصرهامون، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در استان در دیدار سلطانی عضو موسسه خیریه الزهرا(س) و عضو هیئت‌امنای مسجد جمکران، گفت: سیستان‌وبلوچستان همواره جای خدمت دارد‌ و کمک به مردم محروم این استان توفیقی است که نصیب خیران شده است.

آیت‌الله مصطفی محامی با اشاره به حساسیت‌های موجود در سیستان‌وبلوچستان افزود: مقام معظم رهبری، تعبیر «تنگه احد» را برای منطقه سیستان به کار برده‌اند و اهمیت منطقه بلوچستان را به‌قدری دانسته‌اند که اولین مأموریت امام خمینی (ره) به ایشان در بلوچستان بوده است.

امام‌جمعه زاهدان با تأکید بر اینکه این حساسیت‌ها همچنان در سیستان‌وبلوچستان وجود دارد، عنوان کرد: امروزه این حساسیت‌ها بیشتر هم شده و با توجه به میزان محرومیت موجود در این استان هر چه‌کار و تلاش بیشتر صورت گیرد مؤثرتر واقع می‌شود.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با اشاره به اینکه در سطح استان امکانات محدود است و مشکلات زیادی وجود دارد، تأکید کرد:  انجام هرگونه کار در سطح سیستان‌وبلوچستان یک مطالعه و کارشناسی جدی نیاز دارد تا بهترین طرح‌ها انتخاب و مهم‌ترین و موردنیازترین کارها انجام پذیرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان گفت: یکی از اولویت انجام امور، زودبازده بودن آن‌هاست تا مردم آن را در زندگی خود احساس کنند و دوم سرمایه‌گذاری در کارهای زیربنایی است که هزینه و مدت‌زمان بیشتری را نیاز دارد و ما در استان به هردوی این‌ها نیاز داریم و مجموعه‌های مختلف باید متناسب با امکاناتی که در اختیاردارند دسته‌ای را انتخاب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان تغییر رویکرد ایجادشده و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی منطقه در پیشبرد امور را ضروری عنوان کرد و افزود: مردم باید وارد کار شوند و در کارها مشارکت کنند و از نتیجه دست‌رنج خودشان استفاده کنند نه آنکه مساعده‌گیر باشند.

وی ادامه داد: این مساعده‌ها در مقاطع خاص ازجمله سیل و زلزله خوب است نه اینکه نسل ما به‌گونه‌ای بار بیایند که مساعده‌بگیر باشند چرا که این موضوع، شایسته نظام اسلامی نیست.

آیت‌الله محامی گفت: استان در بخش‌های مختلف ازجمله اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی-درمانی و آموزش‌وپرورش دچار کمبودهایی است که باوجود سرمایه‌گذاری خیران، بازهم نیاز استان در کوتاه‌مدت در این بخش‌ها رفع نمی‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش‌وپرورش صرفاً تأمین زیرساخت‌ها و احداث ساختمان کافی نیست بلکه باید با مدیریتی صحیح نسل بعد را به‌خوبی تربیت کرد که کار بسیار مهمی است.

امام‌جمعه زاهدان طرح مدارس مسجد محور را طرحی خوب عنوان و خاطرنشان کرد: این طرح از حیث تربیتی برای فرزندان و از حیث عمران و آبادانی برای مساجد مهم است و باید با اتقان اجرا شود تا بتواند الگو و نمونه باشد و در این خصوص می‌توان از توان و ظرفیت نیروهای غیربومی متخصص برای آموزش افراد بومی استفاده کرد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdz50f5yt0xn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما