ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مرحله جدید پایش کشتارگاه های استان توسط محیط زیست کلید خورد گامی برای تخصصی شدن سمن های محیط زیستی سیستان و بلوچستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۲
وحیدپورمردان گفت: پایش کشتارگاه ها و مراکز عرضه دام مرکز استان با توجه به افزایش فعالیت این واحدها همزمان با عید سعید قربان انجام شد.
مرحله جدید پایش کشتارگاه های استان توسط محیط زیست کلید خورد/ گامی برای تخصصی شدن سمن های محیط زیستی سیستان و بلوچستان
وحیدپورمردان، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: پیرو افزایش فعالیت واحدهای کشتارگاه دام سبک و سنگین و همچنین میدان عرضه دام زنده شهرستان زاهدان با توجه به اعیاد سعید قربان و غدیر؛ از نحوه مدیریت پسماندهای تولیدی واحدهای مذکور و همچنین وضعیت تصفیه خانه  فاضلاب این واحدها بازدید به عمل آمد.

وی افزود: در بازدید و پایش صورت گرفته معضلات زیست محیطی و بهداشتی واحدها شناسایی و اخطاریه های مربوطه صادر شد، لازم به ذکر است در صورت عدم رعایت ضوابط زیست محیطی و رفع معضلات اعلامی، واحدهای متخلف به مراجع محترم قضایی معرفی می شوند.

پورمردان ادامه داد: باقی ماندن این مواد زائد در محیط زیست، علاوه بر مخاطرات زیست محیطی که به دنبال دارند منجر به تجمع عوامل بیماری زا و انتقال بیماری می شود و اثرات نامطلوب این آلودگی ها متوجه سلامت انسان ها خواهد بود و هزینه های آتی برای درمان را به همراه خواهد داشت.

ضرورت تخصصی شدن سمن های محیط زیستی

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: صاحب نظران و متخصصین محیط زیستی همراه سمن های محیط زیستی، الگوی بروز ساختار های اجتماعی را برای حفظ محیط زیست تشکیل می دهند.

وی بیان کرد: به مناسبت روز تشکل های مردم نهاد در استان جلسه ای با حضور زینی وند، معاون سیاسی امنیتی استاندار در محل استانداری سیستان و بلوچستان برگزار و مسائل سمن های محیط زیستی با نگاه و اولویت تخصص در سازمان های مردم نهاد برای رفع چالش های عصر جدید، بررسی و کارشناسی شد.

پورمردان افزود: در این جلسه از همه نخبگان، صاحب نظران، متخصصان حوزه های متنوع محیط زیست و ... دعوت شد تا محیط زیست و سمن های فعال در این حوزه را همراهی کنند.

وی ادامه داد: دنیای امروز با تحول بزرگ و سریع خود چالش های جدیدی به همراه دارد که باید با نگاهی تخصصی در حوزه های گوناگون از محیط زیست گرفته تا امور اجتماعی، دست در دست هم از آن گذر کنند و این مرحله از زندگی بشر بیشتر از قبل نیازمند تعامل و همکاری گروه های متخصص و گروههای اجرایی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اشاره کرد: سمن های محیط زیستی با انبوهی از تجربه ها و با کوله باری از خرده فرهنگ های بومی استان می تواند تخصص و اقدام موثر را با زبان مردم برای مردم و برای محیط زیست به ارمغان بیاورد و این در یک نگاه تخصص گرا با احترام به همه فرهنگ ها و بایدها و نبایدها از توان بالقوه ای برخوردار است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaean6y49num1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما