تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰
همانطور که بار ها و بار ها از سوی متخصصان تغذیه هشدار داده شده است، رژیم های غذایی تاثیرات بسیاری در سلامت بدن دارند و گاهی مصرف بی اندازه برخی از مواد غذایی مانند برنج می تواند عواقب جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
در چه صورت مصرف برنج می تواند منجر به مرگ شود؟
به گزارش عصرهامون به نقل از همگردی، دانشمندان به تازگی دریافتند که مصرف زیاد برنج خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را به دلیل وجود آرسنیک طبیعی افزایش می دهد. انباشت آرسنیک در این ماده غذایی باعث بیماری کبد و در نهایت مرگ افراد می شود.

برنج جزو رژیم های غذایی مهم در سراسر جهان محسوب شده و توسط میلیون ها نفر به ویژه در کشور های در حال توسعه برای تأمین کالری مورد نیاز مصرف می شود.

آرسنیک از طریق خاک جذب برنج می شود، از این ماده شیمیایی به طور طبیعی برای آفت زدایی استفاده می شود. در همین رابطه محققان دانشگاه های منچستر و سالفورد مطالعه ای که بر روی تعدادی از بیماران قلبی انجام دادند، دریافتند آن دسته از افرادی که در مصرف برنج زیاده روی کرده بودند بیشتر از سایرین در معرض مرگ قرار داشتند.

دانشمندان در کنار این عامل، عوامل دیگری از قبیل چاقی، استعمال دخانیات و سن را هم مورد بررسی قرار دادند. از سوی دیگرمتخصصان نسبت به حذف کامل برنج از رژیم غذایی نیز هشدار دادند.

به گفته آن ها برنج سرشار از فیبر بوده که بسیار برای بدن مفید است، اما افراد باید توجه داشته باشند برنجی را انتخاب کنند که میزان آرسنیک آن کم باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgt79qyak9xn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها