ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مهجوریت دانشکده علوم قرآنی زاهدان مسئولان ادارات به جای حمایت، هزینه تحمیل می کنند | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۱۸
عیسی ملاشاهی زارع گفت: با وجود این که دانشکده علوم قرآنی زاهدان مظلوم و مهجور است اما دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان به جای حمایت، هزینه تحمیل می کنند.
مهجوریت دانشکده علوم قرآنی زاهدان/ مسئولان ادارات به جای حمایت، هزینه تحمیل می کنند
به گزارش عصرهامون، عیسی ملاشاهی زارع، سرپرست دانشکده علوم قرآنی زاهدان در نشست خبری که در سالن جلسات این دانشکده در حال برگزاری است، بیان کرد: این دانشکده ظرفیت ارتقا به دانشگاه را دارد، اما مشکلات مالی و محدودیت های تحمیلی از سوی وزارت علوم، مانع تحقق این مهم می شود.‌

وی ادامه داد: از سال ۷۴ قریب به ۲ هزار معلم قرآن از این دانشکده فارغ التحصیل شدند که بسیاری از آن ها در نهادهای دولتی از جمله آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند.

این مقام مسئول با بیان این که مسئولان امر در استان به جای این که همکاری کنند، اقدامی انجام می دهد که دانشکده جمع شود، افزود: گویا بسیاری از مسئولان نمی دانند که این دانشکده باید از محل منابع استان حمایت شود، بنابراین انتظار می رود مردم و مسئولان در راستای توسعه این دانشکده همکاری کنند.

وی اضافه کرد: در گذشته رشته های علوم قرآنی، تربیت معلم و تفسیر در این دانشکده تدریس می شد، اما با توجه به اعلام وزارت علوم در حال حاضر فقط علوم قرآن و حدیث ارائه می شود.

ملاشاهی زارع اذعان: این دانشکده توسط اوقاف حمایت می شود که این اداره کل درآمد موقوفیه ندارد، بنابراین می توان گفت که این دانشکده مظلوم و مهجور است و از سویی هم دیگر نهادها نه تنها حمایت نمی کنند بلکه هزینه هایی را به این دانشکده تحمیل کنند.

حمایت از دانشجویان بی بضاعت

مریم طاهری، معاون دانشکده علوم قرآنی زابل نیز در این نشست گفت: احداث این دانشکده از برکات سفر مقام معظم رهبری در سال 1381 بود که با پذیرش 30 دانشجو بدون نگاه مذهبی از طریق کنکور سراسری در رشته های تفسیر قرآن در مقطع کارشناسی در 2 گروه خواهران و برادران فعالیت آموزشی اش را آغاز کرد که حمایت از دانشجویان بی بضاعت که مشکل مالی دارند از دیگر اقدام های این مرکز است.

وی ادامه داد: سال 92 جذب دانشجوی ارشد در رشته علوم قرآنی با 2 گرایش ادبی و اعجاز در این دانشکده آغاز شد که مقطع کارشناسی بدون آزمون و مقطع کارشناسی ارشد با آزمون پذیرش می شود.

این مقام مسئول با اشاره به ریزش پذیرش دانشجو در سال های اخیر بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و امکانات موجود کلاس های این دانشکده توسط اساتید برجسته به صورت مجازی برگزار شد.

وی با بیان این که اولویت استخدام در اداره کل اوقاف با فارغ التحصیلان دانشکده های علوم قرآنی است، افزود: یکی از پوئن های مثبت این دانشکده تحصیل رایگان و در مقطع روزانه است، برخورداری این دانشکده از کتابخانه مجهز از دیگر مزایای آن محسوب می شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjooevauqe8mz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما