تاریخ انتشار :شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۵۷
ادریس دینارزهی گفت: هزار و 302 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به منظور ایجاد کسب و کار به روستاییان سیستان و بلوچستان پرداخت شد.
پرداخت تسهیلات 1302 میلیاردی اشتغال به روستاییان سیستان و بلوچستان/ کرونا بزرگترین ضربه را به کسب و کارهای کوچک زد
به گزارش عصرهامون؛ ادریس دینارزهی، مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان در نشست خبری که در حال برگزاری است، با تسلیت فرا رسیدن محرم و گرامیداشت هفته دولت بیان کرد: حمایت از کسب و کارهای کوچک، اولویت این صندوق است که در این راستا هدف گذاری و با نگاه ویژه ای که به سیستان و بلوچستان بود، اعتباراتی در اختیار قرار گرفت که به مشمولان پرداخت شد.

وی با بیان این که این صندوق یکی از مراجع پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی است، ادامه داد: همه نقاط استان در این طرح مورد توجه قرار گرفتند که یکی از اولویت های ما در برای پرداخت این تسهیلات بانوان بودند که در همین راستا 40 درصد آن به این قشر پرداخت شد که موفق به راه اندازی کسب و کار شدند.

این مقام مسئول با اشاره به پرداخت هزار و سیصد و دو میلیارد ریالی تسهیلات اشتغال روستایی، اضافه کرد: از این بخش در بخش کشاورزی دامداری 650 میلیارد ریال، در قسمت فناوری و خدمات 150 میلیارد ریال و در حوزه گردشگری که از نیازهای استان است 135 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

وی با بیان که، در زمینه صنایع دستی نیز 280 میلیارد ریال تسهیلات تخصیص یافت که 99 درصد مشمولان این بخش بانوان بودند، اضافه کرد: در بخش صنایع کوچک 100 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت و در زمینه تکمیل زنجیره ارزش کشاورزی و در راستای افزایش ارزش افزوده محصولات، با استفاده از تسهیلات این صندوق، کارخانه فرآوری خرما راه اندازی شد.

دینارزهی با اشاره به امضای تفاهم نامه های صندوق کارآفرینی امید با شرکت شهرک های صنعتی، سازمان زندان ها، ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ورزش و جوانان تصریح کرد: سیستان و بلوچستان نگاه ویژه ای را می طلبد که مدیران آن باید قدرت ریسک داشته باشند تا شاهد طی شدن پله های توسعه باشیم.

وی گفت: یکی دیگر از اقدام ها ایجاد صندوق خرد محلی بود که با همکاری جهاد کشاورزی و بهزیستی با اولویت بانوان تسیهلاتی در این راستا پرداخت و 48 صندوق حمایت شد.

هزار میلیارد ریال برای کسب و کارهای آسیب دیده از سیل

این مقام مسئول با بیان این که از اول دولت تدبیر و امید بیش از چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی از سوی این صندوق اعطا شد، گفت: در روزهای اول سیل اخیر سیستان و بلوچستان کسب و کارهای آسیب دیده مردم نادیده گرفته شده بود، اما با تشکیل تیم حرفه ای به مدت یک ماه در مناطق سیل زده حضور یافتیم که در نهایت هزار میلیارد ریال برای کسب و کارهای آسیب دیده از سیل اختصاص یافت.


وی اضافه کرد: با توجه به این که در پی این سیل خیلی از باغ ها آسیب دیده بود، نزدیک پنج میلیارد ریال در اختیار صندوق قرار گرفت و در قالب بسته های غذایی بین مردم توزیع شد، در چابهار یک مدرسه زیر آب رفته بود که نسبت به نوسازی تجهیزات و تهیه کفش برای دانش آموزان اقدام کردیم که البته همچنان افراد آسیب دیده به این صندوق معرفی می شوند و تسهیلات را دریافت می کنند.

دینارزهی اذعان کرد: متاسفانه کرونا بزرگترین آسیب را به کسب و کارهای کوچک زد، به گونه ای که در سیستان در پی بازدیدی که انجام دادیم مشخص شد ۹۰ درصد کسب و کارهایی که در شرف راه اندازی بودند آسیب دیدند و علاوه بر آن بسیاری از کسب و کارهای فعال نیز تعطیل شد.

وی گفت: همچنین پرداخت اقساط سه ماه اقساط به تعویق بود و جرایم تا سقف 25 میلیون ریال بخشیده و حتی در کشور اعلام شد که هزار میلیارد ریال به کسب و کارهایی که در زمینه به تولید لوازم بهداشتی فعالیت کنند، پرداخت می شود که در استان تعدادی از طرح ها از این مزایا بهره مند شدند، برای کسب و کارهای بزرگ هم ۶ ماه تعویق اقساط در نظر گرفته شد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مشتریانی را می پسندیم که بقیه بانک ها راغب به حمایت از آن ها نیستند و توانایی سرمایه گذاری ندارند، در این راستا طرح ها توسط مشاوران ارزیابی و بر اساس نوع مهارت و مجوز تسهیلات ارائه می شود.

وی گفت: سال گذشته بالاترین میزان تسهیلات صفر درصد به میزان 200 میلیارد ریال توسط این صندوق پرداخت شد، در مناطق مرزی تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد با دوره تنفس خوب پرداخت می شود.

دینارزهی با اشاره به حمایت از طرح راه اندازی اولین کارخانه تولید جوجه یک روزه که جزو نیازهای استان محسوب می شود، بیان کرد: به مناسبت هفته دولت 20 طرحبه ارزش 180 میلیارد ریال در این استان افتتاح می شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgn79qtak9xy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما