> اعطای برق صادراتی با تعرفه مناسب به استخراج کنندگان بیت کوین کنترل مصرف برق رمز ارزها لازمه حفاظت از برق شهری | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۲
محمد محسنی گفت: برای استخراج کنندگان بیت کوین تعرفه برق صادراتی در نظر گرفته شده و می توانند با دریافت مجوز از این برق بهره‌مند شوند، در غیر این صورت استفاده از برق شهری غیر مجاز است.
اعطای برق صادراتی با تعرفه مناسب به استخراج کنندگان بیت کوین/ کنترل مصرف برق رمز ارزها لازمه حفاظت از برق شهری
به گزارش عصرهامون به نقل از راه آرمان، استخراج ارز دیجیتال یا به عبارت دیگر بیت کوین یکی از مشاغل جدیدی است که چند سالی رواج پیدا کرده، دستگاه هایی که برای استخراج این ارز به کار می رود، نیازمند مصرف برق بسیار بالایی هستند.
ماینرهای رمز ارزها برای استخراج ارز نیازمند استفاده شبانه روزی از برق هستند، در بیشتر موارد استفاده غیر مجاز از برق شهری برای استخراج ارز دیجیتال مشکلاتی را برای تامین برق شهری فراهم می کند و به دنبال آن خاموشی هایی رخ می دهد.
علی رئیس پور کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار ما مطرح کرد: پول رمزگذاری شده بیت کوین دو بعد دارد که در بعد اول برای بدست آوردن آن می توان از طریق شرکت در عملیات مشارکت در شبکه اقدام کرد.
استخراج بیت کوین از منظر اقتصادی شبیه مبادله کالا است
وی افزود: راه دیگر بدست آوردن سود از طریق خرید و فروش بیت کوین به عنوان یک کالا می باشد، بیت کوین از منظر اقتصادی به ویژه از نظر استخراج شبیه مبادله کالا محسوب می شود حال آنکه در این راستا برق زیادی هم مصرف می کند.
کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد:  البته صنایع دیگری مثل فولاد در حال توسعه هستند و از منابع انرژی به مقدار زیادی استفاده می کنند، از این رو بنابر مصالحی دولت ها ترجیح می دهند چرخش جریان اقتصاد و تولید محصولاتی صورت گیرد که بتواند مشکلات دیگری از اقتصاد را هم برطرف سازد.
رئیس پور مطرح کرد: استخراج بیت کوین نیاز به نیروی کار ندارد و در واقع می توان هزاران دستگاه استخراج را در یک کارخانه قرار داد و هم زمان با فراهم کردن برق و اینترنت با دو نفر نیروی انسانی این عمل انجام می شود.
وی ادامه داد: در بیت کوین اگر نسبت سرمایه به نیروی کار در نظر گرفته شود؛ تاثیر چندانی در اشتغال زایی ندارد البته در اقتصاد ترجیح داده می شود در زمینه ای سرمایه گذاری شود که باری از اشتغال بردارد و تولید شغل کند.
کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: می توان گفت زندگی کنونی در حال تبدیل شدن به زندگی مبتنی بر پایه فعالیت های مجازی است و در واقع خریدهای اینترنتی نمونه ای از این تبدیل شدن هستند.
 کنترل مصرف برق رمز ارزها لازمه حفاظت از برق شهری
در ادامه مهدی حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در گفتگو با خبرنگار راه آرمان در این خصوص توضیح داد: در کشور ما به دلیل یارانه ای که به آب، برق و سوخت تخصیص داده می شود، توجهی برای افزایش بهره وری در آن ارائه نشده است.
وی افزود: بر اساس گزارشات سالانه نزدیک به ۴۵ میلیارد دلار یارانه انرژی به حوزه آب، برق، گاز و سوخت تخصیص داده می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان عنوان کرد: یکی از صنایع جدیدی که در حال حاضر در کشور ما رونق پیدا کرده ارز دیجیتال می باشد که محصول این صنعت تولید ارز مجازی است.
حسینی نژاد با اشاره به مصرف بالای برق برای تولید ارز دیجیتال متذکر شد: به همین علت در کشورهایی که به برق یارانه تعلق می گیرد، فرصت خوبی برای سرمایه گذاران فراهم می شود تا منابع مالی خود را به درستی سرمایه گذاری کنند.
وی یادآور شد: این مجوزها باید به گونه ای صادر گردند که به واسطه مصرف برق آن به شبکه توزیع برق مصرفی در استان ضربه ای وارد نشود.
لازمه استخراج ارزهای دیجیتال، وارد آمدن کمترین خسارت به سیستم برق کشور است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اذعان کرد: از آنجایی که میزان مصرف برق در استان کرمان بالاست؛ از این رو باید به گونه ای تصمیم گیری شود که شاخصه های تعریف شده برای تعرفه های برق مصرفی به نحوی باشد که با چالشی رو به رو نشویم.
حسینی نژاد تاکید کرد: زمانی که به طور خاص در حوزه صنعت صحبت می کنیم آب ، برق ، گاز و سوخت به عنوان شاخص های انرژی مطرح می شوند وقتی در کل استان بررسی می شود به عنوان مثال در حوزه آب که مصرف حدود ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب است سهم صنعت از این مقدار با احتساب صنایع جدید و معدنی حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعب است.
وی گفت: به همین علت باید توجه بیشتری به بهره وری در محل هایی شود که انرژی بیشتری استفاده می شود؛ اگرچه در صنعت تلاش شده تا از انرژی ها به صورت بهینه استفاده شود و قیمت آن نیز پرداخت شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ابراز کرد: در ارتباط با ارز دیجیتال نیز در حال بررسی هستیم تا تعرفه های برق مصرفی به نحوی باشد که زیان کمتری به سیستم برق کشور وارد کند.
اعطا برق صادراتی با تعرفه مناسب به استخراج کنندگان بیت کوین
در پایان محمد محسنی معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان در این خصوص به خبرنگار راه آرمان گفت: در حال حاضر برای این شغل جدید تعرفه برق صادراتی برای آن ها تعریف شده و می توانند با دریافت مجوز از این برق بهره مند شوند، در غیر این صورت استفاده از برق شهری غیر مجاز است.
وی افزود: در صورت ارسال گزارشاتی مبنی بر استفاده غیر قانونی از برق شهری متناسب با پرت انرژی آن کارگاه به افرادی که گزارش می دهند حداکثر تا ۱۰ میلیون تومان هدیه پرداخت می شود.
معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان ابراز کرد: کارگاه های استخراج کننده رمز ارزها می توانند با مراجعه به ادارات ذی ربط تجهیزات برق صادراتی را دریافت کند، محدوده این برق از مصرف شهری خارج است.
محسنی گفت: امکان نصب دستگاه تولیدکننده برق صادراتی تنها در شهرک های صنعتی و مکان هایی که شرایط لازم را داشته باشند، میسر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این دستگاه ها به گونه ای عمل می کنند که نوسان و کیفیت برق شهری را تحت تاثیر قرار نمی دهند، برق صادراتی به ازای هر کیلووات هزار تومان به متقاضیان ارائه می شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfc1dycw6d0xa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما