تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۹
فرید خلیفه لو گفت: همه ترم آینده در این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می شود، حتی نحوه فعالیت های فرهنگی که باید با حضور دانشجویان باشد تغییر خواهد کرد.
ترم آینده در دانشگاه سیستان و بلوچستان مجازی است/ فراهم کردن زیرساخت ها و رفع نواقص برای آموزش الکترونیکی
به گزارش عصرهامون، با ادامه دار شدن شیوع کرونا، معاون آموزشی وزارت علوم از ابلاغ شروع کلاس های درسی دانشگاه ها از ۱۵ شهریور ماه خبر داده است.

به گفته این مقام مسئول، کلاس های دوره کارشناسی دانشگاه ها به شکل مجازی برگزار خواهد شد و کلاس های دوره تحصیلات تکمیلی نیز در دانشگاه هایی که شرایط پذیرش حضوری دانشجویان را داشته باشند به شکل ترکیبی از آموزش حضوری والکترونیکی شروع می شود.

علی خاکی صدیق اظهار کرد: دانشگاه ها طی شش ماه گذشته مجموعه ای از فعالیت های آموزشی به شکل مجازی را فشرده انجام دادند و زیرساخت یادگیری الکترونیکی در این مراکز بسیار افزایش یافته است، بنابراین امیدوار هستیم با کسب تجربه از فعالیت های چند ماه گذشته بتوانیم ترم آینده را با  آمادگی بیشتری شروع کنیم.

معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا ویروس و پیش بینی هایی که در وزارت بهداشت و متخصصین این حوزه انجام داده اند به نظر می رسد آموزش حضوری در دانشگاه ها همانند ترم قبل منتفی است لذا از شنبه ۱۵ شهریور ماه که  ترم جدید شروع می شود است، همه دانشگاه ها آمادگی داشته باشند که دروس خود را با محوریت آموزش الکترونیکی آغاز کنند.

خبرنگار ما ضوابط آغاز ترم جدید تحصیلی را از مسئول روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان پیگری کرده است.

ترم آینده مجازی است

فرید خلیفه لو، مسئول روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: همه ترم آینده در این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می شود، حتی نحوه فعالیت های فرهنگی که باید با حضور دانشجویان باشد تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: بر این اساس مسابقه، جنگ، عزاداری و ... برگزار می شود تا برنامه های فرهنگی ویژه دانشجویان رونق یابد، از جمله می توان به دهه اول محرم الحرام اشاره کرد که سخنرانی های مذهبی ضبط و در سایت دانشگاه بارگذاری شده تا دانشجویان از این طریق استفاده کنند.

به گفته این مقام مسئول، همه فعالیت هایی که با حضور دانشجو انجام می شد، در حال تغییر روش است و به صورت مجازی در دستور کار قرار گرفته، حتی نیاز به حضور دانشجویان برای انجام کارهای کاغذی و امضا و ... نیست و همه این ها به صورت مجازی قابل کار است.

مسئول روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دانشجویانی که دارای واحدهای عملی هستند با هماهنگی استادان مربوطه آزمون های لازم برای واحدهای عملی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه های سراسر کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان ها درباره ضوابط آغاز دانشگاه ها تصمیم گیری می کنند، زیرا به تنهایی امکان تصمیم گیری درباره این موضوعات بهداشتی وجود ندارد.

به گفته این مقام مسئول، هر کاری در آغاز سختی ها و نواقصی دارد و در این خصوص هم در ترم گذشته مشکلاتی وجود داشت، حجم کاری که هر استاد به صورت مجازی برای ارائه دروس انجام می داد حداقل پنج برابر آموزش حضوری دانشجویان بود و این موضوع به همه بخش های دانشگاه تعمیم داده می شود.

خلیفه لو گفت: با شروع آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا برای بروز رسانی سرورها 600 میلیون تومان هزینه شد و زیرساخت های لازم فراهم شده است و تلاش می شود ترم جدید بدون نقایص قبلی آغاز شود.

انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdceno8zfjh8wxi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما