تاریخ انتشار :پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۴
مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

امام حسن مجتبی(ع)؛ الگوی بی نظیر مواسات و همدلی/ رزمایش کمک مومنانه جلوه ای از کرامت خیران است

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اصغری حسامیه گفت: لقب معروف امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت (ع) است و موضوع رزمایش کمک های مومنانه به نوعی از صفت کریم بودن خیران خبر می دهد.
امام حسن مجتبی(ع)؛ الگوی بی نظیر مواسات و همدلی/ رزمایش کمک مومنانه جلوه ای از کرامت خیران است
به گزارش عصرهامون بنا بر نقل برخی روایات هفتم ماه صفر سالروز شهادت کریم اهل بیت (ع) امام حسن مجتبی (ع) است، با توجه به این مناسبت و اجرای طرح نذر آب در قالب رزمایش کمک مومنانه با حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اصغری حسامیه، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت و گویی انجام شده است.
 
به گفته این مقام مسئول، بنا بر روایات، انسان ها به چهار دسته تقسیم می شوند، گروه اول کسانی هستند که از نعمت ها نه خودشان استفاده می کنند و نه دیگران، به این افراد لئیم می گویند، دسته دوم خودشان از نعمت ها استفاده می کنند اما به دیگران نمی دهند که به بخیل معروفند، گروه سوم کسانی هستند که هم خود استفاده می کنند و هم دیگران که به آن ها سخی یا جواد می گویند و دسته چهارم انسان هایی که دیگران را بر خودشان مقدم می دانند، این افراد به کریم شهرت دارند و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به صفت کریم موصوف هستند.
 
وی با اشاره به ویژگی کریم بودن امام حسن مجتبی (ع) که در برهه ای از زندگی نیمی از اموال خود را به نیازمندان بخشید و در مقاطعی تمام زندگی اش را به نیازمندان هدیه داد، افزود: امروز جامعه ما بیشتر از هر چیزی به صفت کریم بودن انسان های توانمند و دارا نیاز دارد، به خصوص با شیوع ویروس منحوس کرونا که بسیاری از بنگاه های اقتصادی کوچک آسیب های بزرگی دیده اند.

حلقه وصل بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان
 
اصغری حسامیه با اشاره به ماموریت هلال احمر در رفع نیاز نیازمندان در رزمایش مواسات و کمک های مومنانه، گفت: جمعیت هلال احمر مجموعه ای مردم نهاد بوده که بخشی از ساز و کار آن دولتی است، اما بیشترین سرمایه این جمعیت نیروهای مردمی و توان توانمندان هستند و ماموریت این نهاد در رزمایش مومنانه حلقه وصل بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان است.
 
وی با بیان این که محل تامین این کمک ها مردم خیر در سراسر ایران و حتی خارج از آن هستند، اضافه کرد: نیروهای هلال احمر به عنوان امدادگر در خدمت نیکوکاران و خیرانی هستند که می خواهند به نیازمندان مناطق محروم کمک کنند، آن ها در مقاطعی خیران را به محل زندگی نیازمندان می برند و کمک ها مستقیم از دست آن ها اهدا می شود و در مقاطعی هم هدایایشان را با امکانات هلال احمر به نیازمندان می رسانند.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به کمک های دریافت شده از خیران و داوطلبان، گفت: در دوره های مختلف به فراخور نیاز نیازمندان هدایا و مبالغ مختلفی تهیه می شود که در این مرحله از رزمایش کمک های مومنانه که به نام طرح نذر آب سه در حال اجراست، کمک ها اعم از نقدی، کالایی و علمی است.
 
وی درباره طرح نذر آب اذعان کرد: در راستای اجرای این پروژه در هر نقطه از سیستان و بلوچستان به صورت محدود چند روستا و شهری در اختیار یک استان قرار می گیرد و جمعیت هلال احمر آن منطقه کمک های خیران را جمع آوری و با امکانات خودش به مناطق محروم ارسال و در بین نیازمندان توزیع می کند.
 

همدلی مردم سراسر ایران در طرح نذر آب

اصغری حسامیه با اشاره به مناطق اجرای طرح نذر آب توسط استان های دیگر در سیستان و بلوچستان و همدلی مردم  سراسر ایران، گفت: این طرح در نیمروز توسط گلستان، در خاش از سوی تهران، در ایرانشهر به واسطه قم، در نیکشهر توسط زنجان، در چابهار از سوی مرکزی و در هامون به واسطه جمعیت هلال احمر قزوین در حال اجراست، این استان ها از ظرفیت خیران خود برای محرومیت زدایی در این مراکز استفاده می کنند.
 
وی با اشاره به جایگاه مواسات و همدلی بیان کرد: امروز دنیا با ویروس منحوس کرونا مواجه شده، اما نکته بسیار مهم تر از گریبان گیری با این ویروس فرهنگ جوامع مختلف دنیاست که نشان می دهد رنگ و بوی بشر دوستی در کدام فرهنگ ها بیشتر است.
 
این مقام مسئول اذعان کرد: این روزها بر خلاف کشورهایی که برای دستمال کاغذی و تهیه مایحتاج روزانه به روی هم اسلحه می کشند، یا این که سیاست مدارانشان کشتی های حامل کمک به دیگر کشورها را سرقت می کنند، یا آن هایی که به همدیگر رحم نمی کنند، فرهنگ اصیل اسلامی را در ایران مشاهده می کنیم و می بینیم که مردم از خودشان می گذرند تا بتوانند به دیگران کمک کنند، این فرهنگ مواسات بر گرفته از تعالیم اسلام و قرآن است.

پایبندی به انقلاب و علاقه به رهبری
 
وی با توجه به حضور میدانی در شهرهای مختلف استان و مشاهده نزدیک وضعیت زندگی نیازمندان، افزود: 2 نکته در همه دیدارها مشهود بود، علی الرغم همه مشکلاتی که مردم داشتند پایبندی به مملکت، نظام و انقلاب و علاقه به رهبر معظم مشاهده می شد که این مسئله بار مسئولیت مسئولان اجرایی سنگین می کند.
 
اصغری حسامیه ادامه داد: بر اساس آنچه مشاهده شد گاهی برخی نیازها با اندک اقدام مسئولان و متولیان امر قابل حل است، بنابراین می طلبد که ممسئولان اجرایی در شهرهای کوچک اهتمام بیشتری بورزند، مسئله بسیار مهم دیگر که انتظار می رود مردم ما توجه کنند آن که برخی نیازهای مردم عزیز و محترم نیازمندان در روستاها و شهرهای کوچک با اندکی حمایت و صرفه جویی قابل رفع است.
 
به گفته وی، اگر مردم عزیز ایران به موضوع خمس و زکات و انفاق واجب و مستحب توجه بیشتری کنند، هم پروردگار نیاز عده ای از مردم را به دست آنان برطرف و هم به مال و اولاد آن ها برکت عنایت می کند، خیرانی را داشته ایم که از شهرهای بزرگ هزینه های مختلفی از تولد و هزینه عروسی فرزندنشان را به امید جلب نظر رحمت پروردگار برای نسل و ذریه خویش برای نیازمندان اختصاص دادند.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcftxdycw6dmya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها