تاریخ انتشار :جمعه ۴ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۴
آذر کیخا، مسئول بسیج جامعه زنان سیستان وبلوچستان گفت: : زنان علم داران انقلاب هستند، نقش آنان در دفاع مقدس بدون شک برجسته‌ترین نقش بوده و اگر صبر و استقامت و ایثارگری بانوان نبود این حماسه بزرگ خلق نمی‌شد.
فداکاری زنان ایرانی در دفاع مقدس بی سابقه است/14 بانوی شهیده سهم سیستان وبلوچستان از انقلاب
به گزارش عصرهامون، گاهی در نقش یک فعال انقلابی گاهی پشتیبان و امدادگر جبهه ها و گاهی سنگ صبور فراق فرزندان؛ زنان قهرمان ایران اسلامی هفت هزار شهید و بیش از 6 هزار جانباز تقدیم انقلاب کردند و هرگز نمی شود از یاد برد این رشادت، صبوری، از خودگذشتگی و ایثارشان را؛ در این بین اما 14 بانوی شهیده سیستان وبلوچستان برگ زرین دیگری در صفحات تاریخ این خطه شهید پرور به ثبت رساندند زنانی که با حضورشان چه در میدان های نبرد چه در پشت جبهه ها لرزه بر اندام دشمن انداختند.

هفته دفاع مقدس فرصتی است تا مرور کنیم خاطراتی از ایستادگی، پایمردی و همراهی ها را؛ همراهیِ دوشادوش زنان و مردانی که گویا از ازل رقم خورده است.

دوران هشت سال دفاع مقدس همگامی و همراهی زنان فاطمی این سرزمین با مردانشان است و امروز همین زنان در جبهه جنگ با کرونا وارد میدان نبرد شده اند.

زنان و مادرانی که همچون سالهای دفاع مقدس، فرزندان خود را بدرقه میدان می کنند نبرد همان نبرد است فقط سنگر و جبهه عوض شده است.

آن روزها همین مادران و همسران در پشت جبهه مشغول جمع آوری و تهیه آذوقه لازم برای ارسال به جبهه ها بودند و امروز خانه های خود را به کارگاهی برای تهیه ماسک و دیگر مایحتاج برای مبارزه با کووید19تبدیل کرده اند.

فداکاری زنان ایرانی در دفاع مقدس بی سابقه است

آذر کیخا، مسئول بسیج جامعه زنان سیستان وبلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: نقش زنان در دفاع مقدس بدون شک برجسته‌ترین نقش است، اگر صبر و استقامت و ایثارگری زنان نبود این حماسه بزرگ خلق نمی‌شد.

وی بیان کرد: زنان علم داران انقلاب هستند زیرا با حضورشان از اولین لحظات در کنار پدران، همسران و پسرانشان در صحنه دفاع مقدس حاضر شدند و به پرستاری، امدادگری و... پرداختند، امروز هم همین مادران در میدان مبارزه با ویروس منحوس کرونا گام برداشته و به تولید ماسک، گان بیمارستانی، دستکش، تهیه و توزیع بسته های حمایتی و معیشتی پرداختند و به ندای رهبر انقلاب لبیک گفتند.

این مقام مسئول ادامه داد: بانوان ما با پیروی از مکتب عاشورا و پیام رسان آن حضرت زینب سلام الله حماسه های فراموش نشدنی خلق کردند که وجود بیش از ۳۰ هزار مادر و همسر شهید و آزاده و جانباز گواه این ادعا است که در بین آنان ۱۷ زن شهیده استان سیستان و بلوچستان نشان از روحیه ایثار و مقاومت در این سرزمین دارد.

وی افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی مساجد سنگر پشتیبانی از جبهه ها بود که بانوان علاوه بر تهیه غذا و خشکبار، همسر و فرزندان خود را راهی میادین جنگی می کردند و امروز علاوه بر مساجد و حسینیه ها، خانه هانیز محلی برای تدارکات مبارزه با کرونا شدند تا التیام بخش آسیب دیدگان از این بیماری باشند و این مهم نشان از آن دارد که دفاع همچنان ادامه دارد.

کیخا با بیان اینکه فداکاری زنان ایرانی در دفاع مقدس بی سابقه است، ادامه داد: به فرموده رهبر معظم انقلاب "اگر زن ها حماسه جنگ را نمی سرودند و جنگ را در میان خانه ها به عنوان یک ارزش تلقی نمی کردند، مردها اراده و انگیزه رفتن به میدان جنگ را پیدا نمی کردن"، به راستی که صبوری، ایثار، گذشت، همراهی و همگامی، فداکاری این بانوان نشان از رهرو بودن آنان در خط ولایت و الگو از حضرت زینب سلام الله علیهم است.

وی خاطر نشان کرد: بانوان در نهضت انقلاب اسلامی سهم بیشتری از مردان دارند و حضورشان نشانه ایمان و اعتقاد به اصلا ولایت فقیه ئ انقلاب اسلامی است.

 مسئول بسیج جامعه زنان استان تصریح کرد: خانواده پایه و اساس نظام است اگر خدشه ای به آن وارد شود جامعه نیز متضرر می شود بر این اساس استکبار جهانی پس از شکست های مکرر که از ایران اسلامی در عرصه های نظامی، سیاسی و ... خورد به فکر فروپاشی این بنیان پرداخته که می طلبد بانوان ما با الگو از زنان صدر اسلام مانع نفوذ دشمن به خانه و خانواده ها شوند و از سوی دیگر اجازه ندهند واقعیت انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توسط معاندان تحریف و به حاشیه برود.

 انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcd5z0foyt0sf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها