تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۱
تولید ماسک از جمله مشاغلی بود که با شیوع ویروس کرونا به وجود آمد، کارگاه هایی که با وجود ورشکستگی و تعطیلی کامل یک بار دیگر شانس خود را برای تولید ماسک امتحان کردند و موفق هم شدند.
وقتی جهش در تولید ماسک اقتصاد خانواده را نجات می دهد/ رونق اشتغال زنان سیستان با حمایت مسئولان
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ بیشتر از هشت ماه است که ویروس کرونا در کشور جا خوش کرده و در این بین بسیاری از هموطنان جان خود را به واسطه ابتلا به این بیماری از دست دادند.

حالا پزشکان تنها راه حل جلوگیری از این بیماری را استفاده از ماسک و رعایت فاصله با افراد می دانند که باعث شده است تا حد زیادی در مناطقی همچون سیستان و بلوچستان این ویروس کمرنگ شود.

تولید ماسک از جمله مشاغلی بود که با شیوع ویروس کرونا به وجود آمد، کارگاه هایی که با وجود ورشکستگی و تعطیلی کامل یک بار دیگر شانس خود را برای تولید ماسک امتحان کردند و به موفقیت هایی نیز دست پیدا کردند.

در منطقه سیستان نیز چرخ کارگاه ها معمولا بر دوش زنان می چرخد، زنان با استفاده از اوقات فراغت خود به کارگاه ها بازگشته اند و اقدام به تولید ماسک می کنند.

اگر دولت حمایت کند زنان بیشتری صاحب شغل می شوند

در همین رابطه یکی از زنان شاغل در کارگاه خیاطی محمد آباد به خبرنگار ما گفت: قبل از انتشار ویروس کرونا اکثر کارگاه هایی که به کار تولید لباس مشغول بودند در آستانه ورشکستگی قرار داشتند.

وی افزود: در منطقه سیستان معمولا از کارآفرینان حمایت نمی شود و کارآفرین مجبور است خود را با تمام مشکلات سازگار کند.

مرضیه اربابی بیان کرد: گرچه همه مردم دوست دارند ویروس کرونا زودتر از جامعه ریشه کن شود، اما استفاده از ماسک بعد از پساکرونا نیز یکی از ضرورت هاست و این کارگاه ها همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

اربابی خاطرنشان کرد: اگر حمایت های سازمان های مربوطه در خود منطقه سیستان هم برای این کارگاه ها انجام میگرفت؛ زنان بیشتری می توانستند این شغل را به دست آورند و باعث جهش در تولید ماسک می شدند.

نان ماسک در سفره زنان کار آفرین

زهرا ابراهیمی مدیر کل دفتر بانوان و خانواده ی استانداری در گفت و گو با خبرنگار ما گفت:فعالیت بسیاری از مشاغل خانگی در ایامی که همگان با کرونا دست و پنجه نرم می کنند متوقف و دستخوش تحولات شده است.

وی افزود: با توجه به نیاز مبرم مردم و کادر درمان به ماسک و ادوات بهداشتی،راه اندازی واحد های تولید ماسک می تواند جامعه و به ویژه بانوان را خودکفا کند و نان ماسک سفره ی زنان کار آفرین و سرپرست خانوار را رونق بخشیده است .

این مسئول خاطر نشان کرد :درصد بالایی از ماسک های و ادوات بهداشتی این روزها را زنان در کارگاه ها تولید کرده و این نشانگر اهمیت نقش زنان در مشارکت در حوزه ی اقتصادی و مداخله ی مثبت ایشان برای مهار و کمک به مدیریت بحران است.

وی بیان کرد: در بسیاری از کارگاه های تولید ماسک استان ده ها نفر از زنان سرپرست خانوار مشغول به کار هستند که این امر باعث شده است تا معیشت خانواده ها از این طریق تامین شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcex78znjh8xni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما