تاریخ انتشار :شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۲۲
جانشین نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان

سیستان و بلوچستان پایتخت وحدت اسلامی ایران است

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین علیرضا بی‌نیاز گفت: از آن جایی که سیستان و بلوچستان پایتخت وحدت اسلامی ایران و الگوی وحدت اسلامی در جهان است باید برنامه‌های هفته وحدت در این استان پربارتر از دیگر مناطق برگزار شود.
سیستان و بلوچستان پایتخت وحدت اسلامی ایران است
به گزارش عصرهامون، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین علیرضا بی‌نیاز عصر امروز در اولین نشست هماهنگی ستاد گرامی‌داشت هفته وحدت که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد با اشاره به آیات قران کریم در مورد دعوت به وحدت و همدلی و ید واحده بودن امت اسلامی اظهار داشت: امت واحده باید وحدت و همدلی داشته باشند چرا که قرآن کریم نیز در آیات مختلف امت واحده بودن را مورد تأکید قرار داده است.

جانشین نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان تصریح کرد: قرآن کریم همواره امت اسلامی را به اینکه وحدت داشته باشند و از تفرقه دوری کنند امر کرده است.

وی بیان کرد: خداوند به برکت اسلام و رسول‌الله(ص) بین قلوب مسلمین انس و الفت قرارداد و وحدت و یکپارچگی را بین مسلمانان و بندگانش نعمت الهی قرار داده است.

بی‌نیاز با اشاره به اینکه آیات قران کریم امت را از تفرقه و عواقب و پیامدهای تفرقه نهی می‌کند افزود: طبق آیات قرآن کریم مردم باید از نزاع و اختلاف دوری کنند چراکه اختلاف بین مسلمانان باعث ناکارآمدی و ضعف می‌شود.

وی تفرقه را آفت امت اسلامی دانست و گفت: برای وحدت باید تحمل و صبر داشته باشیم چون طبق آیات قرآن کریم، وظیفه مسلمانان‌، مؤمنین، موحدان و مبلغان، وحدت و همدلی و یکپارچگی است.

بی‌نیاز یکی از بدترین عذاب‌ها را اختلاف در امت اسلامی بیان کرد و گفت: حضرت رسول(ص) «رحمه للعالمین» هستند از این ‌رو باید ولادت حضرت رسول(ص) مظهر وحدت و همدلی مسلمین، موحدین و بشریت باشد.

وی سیستان و بلوچستان را پایتخت وحدت اسلامی کشور و الگوی وحدت اسلامی جهان عنوان کرد و افزود: از این ‌رو برنامه‌های اجرایی در این استان باید نسبت به دیگر استان‌ها بهتر و وزین‌تر برگزار شود که این امر مسئولیت همه را افزایش می‌دهد.

وی به اهانت رسانه کشورهای غربی به ساحت مقدس رسول خدا(ص) اشاره کرد و گفت: خداوند این بشارت را به مسلمین داده است که دشمنان اسلام هرچقدر تلاش کنند پیروزی و نصرت با اسلام و مسلمین خواهد بود.

بی نیاز افزود: برنامه‌های هفته وحدت باید گفتمان محور و با محتوا باشد تا بتواند تعامل و گفتمان بسیار خوبی بین مذاهب و فرق مختلف ایجاد کند تا این استان یک الگوی دقیق عملی در جهان برای وحدت اسلامی باشد.

وی بر گفتمان سازی وحدت عملی اسلامی تأکید کرد و گفت: خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن سازی مقدماتی هستند که گام دوم انقلاب اسلامی را بنا به توصیه مقام معظم رهبری (مدظله) رقم می‌زنند.

وی رعایت سلامت، بهداشت و پروتکل‌های بهداشتی و در عین حال انجام‌وظیفه دینی بدون کم‌وکاست را جزء ضروریات بیان کرد و گفت: ما در شرایطی قرار داریم که جمع این دو نکته بر عهده ماست و باید با رعایت همه نکات بهداشتی مراسم وزین و ارزشمندی برگزار کنیم که تنوع و تعدد برنامه‌های هفته وحدت به این امر کمک می‌کند.

وی استفاده حداکثری از فضای مجازی را در برگزاری مراسم‌های هفته وحدت ضروری عنوان کرد و افزود: حضور در مراسم‌ها به‌صورت فیزیکی و با رعایت پروتکل بهداشتی نیز باید صورت گیرد که در این راستا می‌توان از ظرفیت مساجد، عیدگاه‌ها، مصلاها، محلات، زمین‌های ورزشی و فضاهای باز استفاده کرد و شرایط را به‌گونه‌ای فراهم ساخت تا مردم حضور فعال در این مراسم‌ها داشته باشند.

بی نیاز خاطرنشان کرد: برای نشان دادن وحدت امت اسلامی باید تمامی ظرفیت شبکه‌های فرهنگی به میدان بیایند و مراسم‌های این هفته به‌گونه‌ای نباشد که تنها ادارات، سازمان‌ها و نهادها برنامه داشته باشند. وی اطلاع‌رسانی به‌موقع را مهم و ضروری بیان کرد و افزود: در این هفته برنامه‌ها باید به‌گونه‌ای اطلاع‌رسانی شود که هر کس می‌خواهد در برنامه‌ای که انتخاب کرده شرکت کند.

وی تصریح کرد: در هفته وحدت باید مردم شیعه و سنی در کنار یکدیگر باشند و در چنین جلساتی حضور عزیزان اهل سنت پررنگ باشد. انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgzz9q7ak9wu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما