ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بندر صیادی تنگ، تحولی شگرف در صنعت شیلات چراغ رونق اقتصادی و اشتغالزایی سواحل مکران با تامین اعتبار زیرساخت ها روشن می شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۷
محمد شهلی بر گفت: صنعت شیلات و صیادی جنوب سیستان و بلوچستان با تکمیل زیرساخت های آنها باعث رونق اقتصادی و اشتغالزایی سواحل مکران می شوند.
بندر صیادی تنگ، تحولی شگرف در صنعت شیلات/ چراغ رونق اقتصادی و اشتغالزایی سواحل مکران با تامین اعتبار زیرساخت ها روشن می شود
به گزارش به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، محمد شهلی بر؛ مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از بندر صیادی شهید رضایی کلات زرآباد و موج شکن تنگ، حل مشکلات و چالش ها را نیازمند همفکری و همکاری جامعه بزرگ صیادی منطقه و توجه ویژه سازمان شیلات ایران عنوان و بیان کرد: بندر صیادی شهید رضایی کلات زرآباد یکی از مجهز ترین و بزرگترین بنادر صیادی جنوب استان می باشد که در منطقه سواحل مکران فعال و در حال خدمت رسانی به مردم برای اشتغال آنها قرارگرفته است.
 
وی افزود:  دراین اسکله بیش از یک هزار و 106 نفر صیاد با 21 فروند قایق صیادی و 67 لنج اشتغال و مشغول به فعالیت صیادی در جنوب سیستان و بلوچستان هستند.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: پروژه احداث موج شکن بندر صیادی تنگ با ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی براساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری فاز یک آن افتتاح و به بهره برداری می رسد.
وی تصریح کرد: این موج شکن بندر صیادی تنگ شامل یکهزار و ۱۷۰ متر موج شکن شرقی، ۸۵۰ متر موج شکن غربی و ۵۱۴ متر دایک حفاظت حوضچه است.
 
وی با اشاره به احداث اسکله چند منظوره بندر صیادی تنگ گفت: طرح ساخت اسکله جدید بندر صیادی تنگ با ظرفیت پهلوگیری ۵۰ فروند شناور لنج و ۱۰۰ فروند قایق، با پیشرفت قابل توجهی در حال انجام است که بزودی شاهده رونق صید و صیادی آنها خواهیم بود.
 
شهلی بر اظهار کرد: اسکله جدید بندر صیادی تنگ شامل اسکله، موج شکن، تاسیسات خشکی، محوطه سازی و لایروبی است که پس از تکمیل آن صیادان می توانند با آرامش و امنیت پهلو و بارگیری کنند.
 
وی ادامه داد: برای احداث فاز اول این پروژه مهم شیلاتی در مجموع ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای فاز یک آن لازم است که تاکنون میزان پیشرفت ریالی آن ۴۲ درصد بوده و در صورت تامین به موقع اعتبار در سال جاری تکمیل می شود.

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: برای تکمیل فاز ۲ اسکله جدید بندر صیادی تنگ اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان لازم می باشد تا بتوانیم تحول چشمگیری در صنعت شیلات و صیادی منطقه داشته باشیم.
 
وی اشاره کرد: با بیان اینکه شرکت ساختمانی بهمبر به عنوان پیمانکار پروژه یکی از پیمانکاران با صلاحیت در این زمینه است و با توجه به عدم پرداخت مطالبات شرکت مذکور اما طبق برنامه زمان بندی ساخت این پروژه در حال تکمیل عملیات اجرایی می باشد.
 
شهلی بر خاطر نشان کرد: بندر صیادی و گردشگری تنگ یکی از قدیمی‌ ترین اسکله‌های صیادی در حوزه شهرستان کنارک و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری مسیر چابهار- جاسک واقع شده است.

 وی گفت: این بندر یکی از نقاط مهم صیادی و گردشگری سواحل مکران به شمار می‌آید  که با احداث موج شکن و اسکله جدید امیدواریم مردم منطقه هرچه سریع تر از مزایای این طرح در راستای رونق اشتغالزایی و بهبود معیشت زندگیشان بهره مند شوند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccmxqsp2bq1o8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما