ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> جرقه اشتغال در محروم ترین استان کشوروقتی روستاها خط مقدم جنگ اقتصادی می شوند | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۶:۵۱
در شرایطی که لیست واردات کشور را اجناسی مانند خلال دندان و سنگ پا پر کرده است در روستاهای شمال سیستان و بلوچستان بسیاری از کارآفرینان با کمک هزینه های تسهیلاتی سپاه و سایر نهاد های انقلابی در حال تولید محصولات خود هستند.
جرقه اشتغال در محروم ترین استان کشور/وقتی روستاها خط مقدم جنگ اقتصادی می شوند
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ بسیاری از مردم ایران شرایط حال حاضر کشور را ثمره تفکرات شیطانی آمریکا می دانند که با تحریم بی سابقه باعث شده است تا اقتصاد ایران شرایط پیچیده ای را تجربه کند.

بااین حال با توجه به وضعیت بد اقتصادی مردم در شرایط کنونی کشور بسیاری از افراد با کمک نهادهای انقلابی توانسته اند کار و کاسبی های خود را رونق ببخشند و علاوه بر تامین نیاز های اولیه مردم سود خوبی از تولید بومی به دست آوردند.

در شرایطی که لیست واردات کشور را اجناسی مانند خلال دندان و سنگ پا پر کرده است در روستاهای شمال سیستان و بلوچستان بسیاری از کارآفرینان با کمک هزینه های تسهیلاتی سپاه و سایر نهاد های انقلابی در حال تولید محصولات خود هستند.


بیشتر از حقوق یک کارمند سود می کنیم


ابراهیم هرمزی یکی از استخر داران پرورش ماهی ساکن روستای تپه دز شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: هزینه ساخت استخر ها را سپاه بر عهده می گیرد و توزیع ماهی نیز بر دوش اداره شیلات منطقه سیستان است.

وی افزود: در این بین پرورش و نگهداری ماهی نیز بر عهده کشاورز و صیادان قرار می گیرد تا بعد از سپری کردن دوران رشد ماهی آن را روانه بازار کنند و به دست مشتری برسانند.

هرمزی بیان کرد: سود حاصل از فروش ماهی گاهی به ۱۰ میلیون تومان هم می رسد که از حقوق برخی از کارمندان دولت هم بیشتر است، در سیستان نیروی کار بسیاری وجود دارد که اگر حمایت های دولتی در کنار این افراد باشد می توانند تولید خود را بیشتر کنند.

وی ادامه داد: پرورش ماهی یکی از مشاغل نو ظهور در منطقه سیستان است که بعد از خشک شدن تالاب هامون به وجود آمد و با توجه به اینکه بسیاری از افراد این منطقه در گذشته کشاورز، دامدار و صیاد بوده اند از پس این شغل هم به خوبی بر آمده اند.







هرمزی بیان کرد: استخر های پرورش ماهی خاکی با هزینه کم و سود بالا می تواند اقتصاد یک منطقه را دچار تحول کند که در شرایط این چنین باعث ثبات قیمت برخی از اجناس در بازار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین آب استفاده شده در استخرهای پرورش ماهی می تواند در فصول مختلف برای مصارف کشاورزی نیز مورد استفاده قرار گیرد و کشاورز با این کار سود چند برابری در بحث تولیدات زراعی خواهد داشت.


ساخت ۹۶ استخر پرورش ماهی توسط سپاه کلید خورده است

عیسی میرانی شاهرودی مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان(آب‌های داخلی) در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: با همکاری سپاه از روز گذشته ساخت ۹۶ استخر پرورش ماهی خاکی در منطقه سیستان کلید خورده است.

وی افزود: پس از ساخت این استخرها بچه ماهی های سازگار با شرایط در اختیار صیادان قرار می گیرد تا پرورش و به مرحله فروش برسند.

میرانی شاهرودی با بیان اینکه فروش ماهی های موجود در استخر های پرورش ماهی صد در صد تضمینی است افزود: خوشبختانه تقاضا در بازارهای استان و حتی خارج از استان از ماهی کپور سیستان بسیار زیاد است و صیادان در مدت زمان محدودی کلیه موجودی خود را به فروش می رسانند.

وی ادامه داد: در سال جاری همچنین صادرات ماهی به خارج از استان را هم در دستور کار قرار داده ایم که این امر در آینده ای نزدیک تقاضا را در بازار ها افزایش خواهد داد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان(آب‌های داخلی) خاطرنشان کرد: سیستان شرایط پرورش ماهی خاویار را نیز دارد که پرورش آن را در بخش هایی آغاز کرده ایم و به زودی آن را در کل استان گسترش خواهیم داد.






بهبود معیشت مردم الویت سپاه است


علی اکبرجعفری، معاون مردم‌یاری قرارگاه قدس جنوب‌ شرق سپاه نیز در حاشیه کلنک زنی ساخت ۹۶ استخر پرورش ماهی در منطقه سیستان گفت: احداث استخرهای خاکی ۶۰۰ متر مکعبی پرورش ماهی برای مردم ولایتمدار سیستان یکی دیگر از طرح هایی است که منجر به بهبود معیشت و اشتغال خواهد شد.

وی افزود: برای رفع محرومیت و آبادانی منطقه کمک به کارهای عام‌المنفعه در زمینه آبرسانی، کشاورزی، شیلات و ... با همکاری و تعاملی که با مجموعه دستگاه های دولتی در سیستان وبلوچستان در دستور کار قرار دارد.



انتهای پیام/

  https://www.asrehamoon.ir/vdcgnq9q7ak9wq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما