تاریخ انتشار :جمعه ۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۳
دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛

سواد رسانه ای لازمه جامعه امروزی/فضای مجازی در حال افزایش نفوذ و تغییر شخصیت کاربران است

علیرضا شهرکی گفت: در جامعه نوین امروزی هر کاربر فضای مجازی یک خبرنگار و مخاطب است که باید بتواند اخبار درست و نادرست را از هم تشخیص دهد.
سواد رسانه ای لازمه جامعه امروزی/فضای مجازی در حال افزایش نفوذ و تغییر شخصیت کاربران است
علیرضا شهرکی دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با گرامیداشت هفته بسیج، بیان کرد: در راستای معرفی فرهنگ بسیج به نسل جوان و نوجوان انقلاب از ابتدای آذرماه و شروع هفته بسيج برنامه های گوناگونی توسط نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان انجام شده تا بتوانیم هرچه بیشتر تفکر و فرهنگ بسیجی را معرفی کنیم.

وي افزود: امروز همه افراد خواسته يا ناخواسته با رسانه ها و شبكه هاي مختلف اجتماعي در ارتباطند، ارتباطي كه امروز از جنس مجازي خارج شده و جزوي از زندگي حقيقي افراد شده و اينجاست كه نهضت سواد رسانه اي انقلاب اسلامي مي تواند با آموزش هاي درست رسانه اي، آسيب هاي اين فضا براي مخاطبان را به حداقل برساند.

وی ادامه داد: برگزاري نشست هاي تخصصي، گفتگوهاي زنده، ساخت کلیپ، اینفوگرافیک، موشن گرافیک، پرده نگاره، یادداشت و مصاحبه، پوستر، پادکست و همچنین جزوات با موضوعات مختلف سوادرسانه و فضاي مجازي تنها گوشه ای از اقدامات ما در این زمینه است.

شهرکی با بیان اینکه در مجموع 114 مدرس رسمی و غیررسمی با نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان همکاری دارند، گفت: نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی با تشکیل شبکه گسترده ای از مدرسان سواد رسانه ای و آموزش آنان و همچنین تولید محتوا و توزیع وسیع آن در تلاش است تا در حرکتی جهادی سطح سواد رسانه ای مردم را به سرعت بالا ببرد.

وی تصريح كرد:  از ابتدي فعاليت نهضت سواد رسانه اي در سال 1397 تاكنون  بيش از 36هزار و 831 نفر توسط نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان آموزش دیده اند که این افراد خود در ادامه پیام رسانی برای این نهضت خواهند بود که آگاهی های عمومی مردم در این زمینه را افزایش خواهند داد.

دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه سواد رسانه ای در هر نقطه ای از زندگی ما جای دارد، اذعان کرد: در واقع سواد رسانه ای به مجموعه ای از دانش گفته می شود که به شما کمک می کند تا بتوانید در یک محیط رسانه ای نظیر اینترنت، شبکه های اجتماعی، تلویزیون و غیره پیام های شبکه های رسانه ای را دریافت کرده و درک مرتبط با این سواد داشته باشید.

وی خاطرنشان کرد: رسانه ها به تدریج در حال افزایش نفوذ خود بر سبک زندگی افراد، آگاهی از واقعیت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و شکل دادن به ارزش های شخصی هستند. با توجه به تنوع انواع مختلف رسانه ها، سواد رسانه ای به کمک مخاطبان رسانه ها می آید؛ البته نه به لحاظ مصونیت بخشی و حمایت گری از مخاطبان بلکه به لحاظ مجهز و توانمند کردن مخاطبان در مواجهه با پیام های رسانه ای و دست یافتن به قدرت گزینشگری و انتخاب گزینه ها و پیشنهادهای سالم و ارتقاء مهارت های فردی به منظور تفسیر و تحلیل پیام های رسانه ای است.

شهرکی در پايان با تاکید بر اینکه سواد رسانه ای لازمه جامعه امروزی است، گفت:در جامعه نوین امروزی هر کاربر فضای مجازی یک خبرنگار و مخاطب است که باید بتواند اخبار درست و نادرست را از هم تشخیص دهد، متاسفانه نداشتن این سواد موجب شده تا به راحتی به شایعات دامن زده شده و هر بار مردم برای خرید یک کالا به فروشگاه ها هجوم ببرند چرا که باور کرده اند شایعه نایاب شدن این کالا واقعی است و خود نیز در نشر آن کوشیده اند، والدین در گام اول باید خود از سواد رسانه آگاهی پیداکرده و در گام دوم آن را به فرزندانشان آموزش دهند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjv8evyuqetiz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما