تاریخ انتشار :شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۵
مجتبی میر گفت: ترور كور شهید محسن فخری زاده و دیگر دانشمندان هسته ای نشانه ضعف و درماندگی دشمن است كه توانایی مقابله علمی، سياسی و حتی نظامی را با ایران اسلامی ندارد و از توان هسته ای و موشكی کشورمان هراس دارد.
ترور دانشمندان؛ نشانه ضعف و درماندگی دشمن است/با وجود بدعهدی استکبار، دولتمردان همچنان بر طبل مذاکره می کوبند
به گزارش عصرهامون، روز گذشته دشمنان ایران اسلامی بار دیگر با ترور یکی از فرزندان ایران اسلامی پرونده ای ننگین از خود بر جای گذاشتند، آن ها در تداوم به شهادت رساندن دانشمندان انرژی هسته ای، این بار در اقدامی وقیحانه دست به شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع کشورمان زدند.
 
بدون تردید این بزدلی و حماقت، نشان از جنگ ‌طلبی از سر استیصال و ضعف دشمنان و هراس آن ها از توان هسته ای و موشکی کشورمان است.
 
دشمنان به خیال باطل خود فکر می کنند که می توانند با چنین جنایت هایی راه توسعه و پیشرفت فناوری های نوین را سد کنند، اما اقدام های وقیحانه و ترورهای كوردلانه در طول تاريخ انقلاب اسلامی نتوانسته است ملت ايران را از مسير پيشرفت و بالندگی باز بدارد، بلکه هر روز پر شور تر از گذشته در مسیر پیشرفت گام برداشتند.
 
شهید فخری زاده، از دانشمندان درجه یک کشور بود
 
در همین راستا با مجتبی میر، کارشناس مسائل سیاسی گفت و گویی انجام شد که با تسلیت شهادت دانشمند بزرگ، شهید محسن فخری زاده به ملت شهید پرور ایران اسلامی، به خبرنگار گفت: شهید فخری زاده یکی از دانشمندان متخصص و درجه یک کشورمان بود، وی مطالعات فراوانی در این راستا انجام داده و خدمات ارزنده ای در این حوزه در ایران اسلامی ارائه کرده بود که متاسفانه توسط کوردلان به شهادت رسید.
 
وی با اشاره به جنايتكار و تروريست بودن صهيونيست ها و آمريكايی ها، بیان کرد: در گذشته نیز شاهد چنین جنایت ها و ترور تعدادی از دانشمندان هسته ای کشور بودیم که این اقدام از سوی رژیم صهیونیستی فقط محدود به ایران نیست، بلکه برای ایجاد ترس در کشورهای هدف، با همکاری سرویس های غربی نسبت به ترور دانشمندان هسته ای اقدام می کند، نمونه چنین حرکاتی را در عراق انجام داده است.
 
میر عنوان کرد: شبکه الجزیره طی گزارشی که سال 2006 منتشر شد، اعلام کرد که آمریکا با همکاری موساد 530 دانشمند و استاد دانشگاه عراقی را ترور کرد، این گزارش ها حاکی از آن است که اسرائیل با همکاری سرویس های اطلاعاتی غربی در این رابطه اقدام های ناجوانمردانه ای را انجام می دهد.
 
وی تصریح کرد: این موضوع در ایران در جهت تهی ساختن کشورمان از دانشمند هسته ای و بیولوژیکی انجام می شود، جای تاسف دارد که می بینیم فردی که کار علمی انجام می دهد، به عنوان هدف دشمن در معرض تهدید و خطر ترور قرار دارد.
 
افزایش متقاضيان رشته های هسته ای
 

این کارشناس با اشاره به به روحیه شهادت طلبی دانشمندان ما در حدود 20 سال گذشته که شاهد این نوع خرابکاری ها بودیم، اذعان کرد: ترور دانشمندان هسته ای بر خلاف نیت عاملان آن باعث نشده است که پیچ و مهره های صنعت هسته ای ما باز و چرخه هسته ای متوقف شود.
 
وی تاکید کرد: اين اقدام های وقیحانه و ترورهای كور در طول تاريخ انقلاب نتوانسته است ملت ايران را از مسير پيشرفت باز بدارد و بر عكس موجب بالندگی و رشد شده است، به گونه ای که شاهد ادامه فعالیت و ارائه خدمات ارزنده از سوی شاگردان برجسته دانشمندانی که توسط دشمن به شهادت رسیده اند و همچنین افزایش متقاضيان رشته های هسته ای در دانشگاه ها هستیم.
 
میر حمایت و تقویت این بالندگی را از سوی دولت الزامی دانست و افزود: در مقطعی دشمن متوجه شد که از طریق ترور دانشمندان ایران به نتیجه نمی رسد، بنابراین دست به دامن مذاکرات، فشار و تحریم اقتصادی شد و موضوع برجام را مطرح کرد که با وجود مذاکراتی که انجام شد و توافق هایی که صورت گرفت، باز هم شاهد ترور یکی دیگر از دانشمندان هسته ای هستیم.
 
مظلومیت فناوری هسته ای
 
وی با بیان این که متاسفانه فناوری هسته ای چه در داخل و چه خارج از کشور مظلوم است، اذعان کرد: در سال ها قبل مطرح شد که اگر سانتریفیوژ بچرخد، زندگی مردم هم باید بچرخد، بنابراین مسائل معیشتی را به مسئله هسته ای که اهمیت داشت، گره زدند و این باعث شد که در چند سال اخیر این صنعت در کشور در بخش هایی متوقف شود.
 
این کارشناس افزود: پیشرفت هسته ای با کندی مواجه و این مهم مظلوم واقع شد، اما قیمت دلار، سکه و اقلام مورد نیاز و وضعیت معیشتی مردم تغییر رو به رشدی نکرد، بنابراین می توان گفت که مسائل اقتصادی ارتباطی به موضوع هسته ای ندارد.
 
 
خدمات ارزنده دانشمندان هسته ای
 
وی با بیان این که در موضوع هسته ای دانشمندانی که این گونه ترور شدند، خدمات ارزنده زیادی را به مردم ارائه دادند، عنوان کرد: بعد از این که نیروگاه بوشهر با دست پرتوان شهید فخری زاده و همکاران وی به بهره برداری رسید، در فصل زمستان، کشور با برف سنگینی مواجه شد و در شرایطی که امکان سوخت رسانی به نیروگاه برق نکا وجود نداشت، نیروگاه اتمی بوشهر توانست برق آن را تامین کند.
 
میر تصریح کرد: با وجود این که نیروگاه بوشهر تازه تاسیس بود، اما در پی درخواست وزیر وقت نیرو از رئیس وقت سازمان انرژی اتمی، توان این نیروگاه را پایین نیاوردند و برق مورد نیاز را تامین کردند.
 
به گفته وی، همچنین در تابستان سال 92 و پس از آن که کشور با گرمای شدید و مشکلات سوخت مواجه شد، باز هم تقاضای وزارت نیرو این بود که نیروگاه بوشهر از مدار خارج نشود، این اتفاق ها و اقدام های انجام شده در زمینه پزشکی، جلوگیری از ضایعات کشاورزی، خدمات ارائه شده در خصوص زیردریایی ها و ماهواره ها، تنها گوشه ای از خدمات فخری زاده ها و شهریاری هاست که باید مردم ما بدانند.
 
میر گفت: وقتی کاربردهای فناوری های هسته ای برای مردم قابل لمس شود، مقاومت در این حوزه افزایش می یابد و شهادت دانشمندانی که مورد هدف ترور قرار می گیرد، برای همگان خیلی دردناک خواهد بود.

عدم حمایت از دانشمندان هسته ای در داخل
 
وی با تاکید بر مظلومیت موضوع هسته ای، ادامه داد: در سال های گذشته یکی از دانشکده های مهم که در حوزه هسته ای فعال بود، حمایت مالی نشد، بنابراین می توان گفته که دانشمندان هسته ای علاوه بر این که مورد ترور قرار می گیرند، در داخل هم حمایت نمی شوند و مظلوم واقع شده اند، این دردناک است و جای تامل دارد.
 
این کارشناس سیاسی با بیان این که ما در کنار برجام، پروتکل الحاقی و موضوع پی ام دی را داشتیم، افزود: بحث این بود که موضوع هسته ای ایران ابعاد نظامی دارد، بنابراین زمانی که آمدند پرونده پی ام دی را ببندند موضوع مصاحبه با دانشمندان هسته ای را مطرح کردند، اما رهبر معظم انقلاب با صراحت در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) نکاتی را اعلام کردند و گفتند به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم که گفت و گویی با دانشمندان هسته ای و فرزندان عزیزمان انجام و از آن ها بازجویی شود.
 
وی اذعان کرد: پروتکل الحاقی را نپذیرفتیم، اما بحث هایی که در خصوص آژانش از اتاق اساتید دانشگاه ها مطرح شد، نشان داد که این موضوع را پذیرفتیم، در حالی که باید مسیر مجلس را طی می کرد، اما گویا همکاری فراتر از برجام با آژانس داشتیم که همه نشان از این است که خواستیم مذاکره و مشکلات معیشتی را حل کنیم، فناوری هسته ای را متوقف کردیم.

گره زدن موضوع هسته ای به حل مشکلات معیشتی
 
میر تصریح کرد: با وجود راهی که توسط دانشمندان هسته ای پیموده شده بود و تعدادی را در این مسیر از دست داده بودیم، محدودیت هایی ایجاد شد و علی الرغم زحمت ها عقب گرد داشتیم، چراکه موضوع هسته ای را به حل مشکلات معیشتی و اقتصادی گره زدیم و الان هم با وجود بدعهدی آمریکا در برجام و ترور دانشمندان همچنان بر طبل مذاکره می کوبیم.

به گفته وی، این ها نشان از این است که متاسفانه بخشی از ناکارآمدی خود را به موضوع هسته ای و مذاکره گره زدیم و الان می بینیم که اتفاقاتی افتاد و پیش بینی تحلیل گران درست از آب درآمد، به طور قطع زمان زیادی می خواهد که به فعالیت های هسته ای سال 92 برسیم.
 
میر با اشاره به این که اتفاق دیگر این بود که بازهم یکی دیگر از دانشمندان هسته ای را از دست دادیم، افزود: از اول انقلاب با چنین ترورهای ناجوانمردانه ای مواجه بودیم و همیشه دانشمندان در خطر تهدید بودند، با این وجود این اتفاق ها نتوانست جلوی پیشرفت را بگیرد.
 
وی گفت: قبل از پیروزی انقلاب نیروهای ما آسیب هایی دیدند و بعد از آن در جنگ و جاهای مختلف آسیب هایی به شخصیت های مهم وارد شد، اما بودند کسانی که پای انقلاب ایستادند، نسبت به کشور و نظام خدمت کردند، از جان خود گذشتند و تکلیفی را که بر عهده داشتند به خوبی انجام دادند.

روحیه شهادت طلبی دانشمندان ایران
 
این استاد دانشگاه تاکید کرد: با توجه به روحیه شهادت طلبی، جوانان و دانشمندان ما قابل قیاس با دانشمندان هسته ای سایر کشورها نیستند، تفاوت آن ها همین روحیه مجاهدانه آن هاست که در این حوزه خدمت می کنند و به هیچ عنوان این نوع اقدام های خرابکارانه نمی تواند، جلوی پیشرفت کشور را بگیرد و به کمک شاگردان شهید فخری زاده موضوع هسته ای با وجود مشکلاتی که در داخل داریم و از سمت خارج ایجاد می شود، ، در راستای منویات مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه می دهد و خدمات ارزنده ای را ارائه خواهد داد.
 
وی با اشاره به صحبت های نتانياهو درباره اين دانشمند برای القای دشمنی ديرين صهيونيست ها با خوداتكايي و پيشرفت ايران، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صحبت های گذشته اش از شهید فخری زاده نام برده بود و برخی رسانه ها هم گفته بودند که این دانشمند می تواند یکی از اهداف ترور این رژیم باشد که این اتفاق افتاد.
 
میر خاطرنشان کرد: دشمنان از دیرباز با پیشرفتی که ایران در این خصوص داشته است، مشکل داشته اند و تلاش هایی برای متوقف کردن کشورمان در ابعاد نظامی و غیر نظامی انجام می دهند که باید مسئولان و مردم هوشیار باشند، ببینند که چه دشمن وقیحی داریم که به خودش اجازه می دهد چنین اقدام هایی انجام دهد که به طور قطع بی پاسخ نمی ماند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccpiqso2bq1p8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها