کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چرا خواندن «تشکیلات بهشتی» مهم است؟

11 آذر 1399 ساعت 12:39

نشر معارف چاپ دوم کتاب «تشکیلات بهشتی» را روانه کتابفروشی‌ها کرد. این اثر تلاش دارد سبک و روش شهید بهشتی در رابطه با کار تشکیلاتی را بررسی کند.


به گزارش عصرهامون به نقل از تسنیم، کتاب «تشکیلات بهشتی»، به قلم محسن ذوالفقاری، توسط نشر معارف به چاپ دوم رسید و راهی کتابفروشی‌های کشور شد. این اثر با نگاهی به رویکرد شهید بهشتی، تلاش دارد اهمیت کار تشکیلاتی و روش شهید بهشتی در این زمینه را تبیین و بررسی کند. 
به حق می‌توان شهید بهشتی را در فهم اهمیت، جایگاه و نقش تشکیلات در حرکت به سمت جامعه‌ای که آرمان‌های مردم در آن تبلور پیدا می‌کند، پیشروترین آدم در زمانه ما دانست. وی بین سال‌های 1344 تا 1349 در شکل‌گیری و ارتقای کمی و کیفی «اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا» نقش فعال و سازنده‌ای داشت که جریان و تأثیر شگرفی در انقلاب داشت. پس از انقلاب نیز با ایجاد حزب جمهوری اسلامی منشأ تأثیرات زیادی در اوایل انقلاب شد.
تجربه‌های فراوان ایشان در امور تشکیلاتی از نوجوانی تا شهادت ایشان و ارزیابی‌های نقادانه‌شان از فعالیت‌های تشکیلاتی، از ایشان شخصیتی ساخت که بعدها او را به عنوان مدیری مدبر، دوراندیش، نهادساز، برنامه‌ریز و پایبند به اصول کار جمعی معروف و مشهور کرد.
ایشان تلاش روزافزون و بی‌وقفه‌ای در تبیین ضرورت و اهمیت کار تشکیلاتی و انتقال تجربیات و نظریات خود به دیگران در قالب سخنرانی و مقاله و یادداشت کرده است. محسن ذوالفقاری این مقلات و سخنرانی‌ها را از منابعی معتبر جمع‌آوری و تدوین کرده و در قالب کتاب «تشکیلات بهشتی» منتشر کرده است که در کمتر از یک ماه به چاپ دوم رسید.
این اثر در هفت فصل تنظیم شده است. در فصل اول از زبان شهید بهشتی تعریف، جایگاه، ضرورت و فایده تشکیلات توضیح داده شده است. در فصل دوم  اصول تشکیلات در بیش از 30 اصل تشریح می‌شود. در ادامه اهداف تشکیلات، جایگاه، ویژگی‌ها و وظایف رهبر تشکیلات و هر یک از اعضاء، در فصل‌هایی مجزا بیان می‌شود. نویسنده در پایان نیز به آسیب‌شناسی تشکیلاتی می‌پردازد.
در بخش‌هایی از این کتاب می‌خوانیم: تشکل یعنی مجموعه‌ای از افراد که براساس آرمان مشترک و ایمان مشترک و باور مشترک و نقطه نظرهای مشترک گرد هم می آیند تا جماهت بشود که «ید الله مع الجماعه» به خصوص تا بتوانند زمینه را برای رشد اخلاق، کار دسته جمعی، و برای رشد استعدادها و شناخت و تربیت کادرها و تهیه برنامه‌ها و قبول مسئولیت اجرای برنامه‌ها هموارتر کنند. تشکیلات وسیله‌ای است برای بهتر انجام دادن مسئولیت‌ها و خودسازی و رشد اخلاق دسته‌جمعی. عوامل لازم در ایجاد تشکیلات از نظر معنوی ایمان و باور مشترک، و از نظر مادی انسان‌ها هستند.
علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند به اینجا مراجعه کنند و از تخفیف 10 درصدی نشر معارف بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 132684

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/132684/چرا-خواندن-تشکیلات-بهشتی-مهم

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir