تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۳
ناوسالار یکم پاسدار مهدی موسوی گفت: نیروی دریایی سپاه چابهار با زحمات و تلاش شبانه‌روزی ضامن حفظ حراست و حفاظت از مرزهای جنوب است و امنیت پایدار و آرامش را برای مردم منطقه فراهم می‌کند.
آرامش روحی جامعه سوار بر موج امنیت مرزها/ امداد و خدمت رسانی به مردم در شرایط بحرانی مسئولیت اجتماعی سپاه است
به گزارش عصرهامون، ناوسالار یکم پاسدار مهدی موسوی؛ فرمانده پایگاه امام علی (ع) چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به مسئولیت اجتماعی نیروی دریایی سپاه نسبت به جامعه در کنار وظیفه تامین امنیت و حراست از تمامیت ارضی کشور در زمینه خدمت رسانی به مردم منطقه بیان کرد: تیم های تخصصی و کارشناسی بهداری نیروی دریایی سپاه چابهار به منظور پایش سلامت و ویزیت رایگان در برخی روستاها محروم و دور افتاده برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی حضور پرشور و مستمر داشتند.

ناوسالار یکم تصریح کرد: یکی از چالش های روستاهای جنوب استان عدم دسترسی آسان به آب شرب بهداشتی است که این نهاد طرح آبرسانی در یکی از روستاهای مرزی چابهار را با همت و تلاش جهادی نیروها انجام داده است.

وی ادامه داد: آموزش و تحصیل فرزندان این منطقه مسئله مهم و تاثیرگذار در آینده درخشان کشور است که برای بهره گیری بیشتر و راحتر دانش آموزان روستای شریف آباد 2باب مدرسه 2 کلاسه ساخت و احداث شد تا آنها هم از تحصیل بدون دغدغه فضای آموزشی بهره مند شوند.

موسوی تاکید کرد: نیروی جوان ما باید روحیه با نشاط و سالم داشته باشد تا بتوانند کشور را به نحوه شایسته در آینده مدیریت و به قله افتخار و سربلندی برسانند که لازمه آن فراهم شدن امکانات مهیج تفریحی و ورزشی است که پیگیری های لازم برای ساخت یک زمین چمن در روستای جد با همکاری منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندر چابهار در دستور کار قرار دارد.

فرمانده پایگاه امام علی(ع) چابهار با اشاره به عدم دسترسی برخی روستاها به آنتن دیجیتال و تلویزیون اظهار کرد: برنامه های رسانه ای و رادیو، تلویزیونی در عصر جدید ارتباطات با وجود هجمه های گسترده دشمن، برای حفظ و ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی موثر است که در صورت غفلت از آنها با الگو گیری غلط جامعه از برنامه های ماهواره ای و معاند مواجه خواهیم شد.

وی افزود: نیروی دریایی سپاه چابهار از طریق مرکز صدا وسیمای استان پیگیر راه اندازی آنتن دیجیتال در روستای کلات بوده است که در کنار آن 50 ست پارک بازی در روستاهای محروم نصب شده است.

موسوی با اشاره به اقدامات محرومیت زدایی و اشتغالزایی در مناطق مختلف چابهار و جنوب استان اذعان کرد: در راستای حمایت و پشتیبانی از اشتغال صیادان به ویژه با توجه به نگاه و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید برخی مشکلات صیادان بومی منطقه را در جهت رفع آنها پیگیری کردیم تا وضعیت معیشت آنها بهبود پیدا کند.

وی  اذعان کرد: پایگاه دریایی امام علی (ع) با پشتوانه قرارگاه محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه در حمایت از صنعت صید و صیادی در سواحل مکران طرح های مختلف حوضچه مردمی در روستای جد، بیردف و حوضچه گیشداب به عنوان جامعه هدف خود برای بهبود وضعیت صیادان مناطق در دست اجرا دارد که باعث محرومیت زدایی به معنی رشد اقتصادی مردم و اشتغال زایی خواهد شد.

وی ادامه داد: این پایگاه چندین طرح مهم در دست اقدام دارد یکی از مهم ترین اقدامات هدایت و ورود پژوهشگران و محققین از سپاه برای توسعه صید و صیادی در سواحل مکران مانند پرورش ماهی در قفس است.

موسوی یادآور شد: از مهم ترین برنامه های جدی در قرارگاه جهادی امام علی (ع) برای مشارکت گسترده خیرین از سراسر کشور در جهت رفع محرومیت هم در زمینه آموزش و پرورش، بهداشت، خدمات رفاهی و اجتماعی است.

وی با بیان اینکه سپاه ارگانی مردم ‌نهاد است، افزود: ما همواره در شرایط سخت و بحرانی یار و مددکار مردم هستیم و در این راه سپاه از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند و از همان آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا در شهرستان، نیروی دریایی سپاه با با تمام قوا وارد میدان عمل شد تا با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات خود مهیای مبارزه با این بیماری شوم و منحوس شود تا هر چه سریع‌تر بتوانیم این ویروس خطرناک را مهار کنیم.
 
فرمانده پایگاه امام علی(ع) چابهار ادامه داد: تا برطرف شدن مشکلات و بازگشت شرایط به حالت عادی در کنار مردم خواهیم ماند و فرایند امداد و کمک رسانی به هموطنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: تیم‌های رفع آلودگی نیروی دریایی سپاه با ماشین آلات ویژه و تاکتیکی ضدعفونی کردن معابر و مکان‌های عمومی شهر و استقرار خودروهای مخصوص گندزدایی در ورودی شهر چابهار در راستای کمک به ستاد بحران شهرستان در جهت پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا اقدامات لازم  را انجام داد.

موسوی با اشاره به اقدامات گروه های جهادی در راستای مبارزه با کرونا تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای مبارزه با این ویروس و پیشگیری از شیوع آن در جامعه راه اندازی کارگاه تولید ماسک با ظرفیت روزانه بین 450 تا 500 تعداد بوده است.

فرمانده پایگاه امام علی(ع) چابهار نیروی دریایی سپاه افزود: تعداد 26 هزار ماسک با رعایت کلیه استانداردهای بهداشتی توسط همسران جهادگر کارکنان این پایگاه تولید و رایگان بین مردم کم برخوردار و حاشیه شهر توزیع شد.
 
این مقام مسئول گفت: در راستای اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیماری کرونا با همکاری سپاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تمام توان اعم از نیروی انسانی مجرب و تجهیزات کامل در اجرای رزمایش های سلامت در سطح شهر حضور داشتند.

وی عنوان کرد: اعزام تیم پزشکی از مجموعه بهداری پایگاه به برخی روستاها برای ارائه مشاوره های لازم در رعایت پروتکل های بهداشتی و  اقدامات درمانی به مردم از جمله مهم ترین اقدامات بخش بهداشت و درمان این پایگاه به شهروندان بود

وی با اشاره به اقدامات خدمت رسانی نیروی دریایی سپاه به مردم در سیل دی ماه 98 چابهار گفت: از همان روزهای اول رسانی نیروی های جهادی و مخلص پایگاه امام علی(ع) دریایی سپاه  چابهار با تمام توان و تجهیزات در کنار همه دستگاه های اجرایی و اداری برای خدمت رسانی به مردم حاضر شدند تا خسارت های وارد به زندگی آنها جبران شود.

وی افزود: بالگرد نیروی دریایی سپاه چابهار کمک های خیرین را در کمترین زمان ممکن به روستاهای دور افتاده و محاصره شده آب انتقال داده تا لحظه ای هم زندگی مردم از رفاه و آسایش دور نباشد.

فرمانده پایگاه امام علی (ع) اشاره کرد: نیروی دریایی سپاه و قرارگاه جهادی پایگاه امام علی(ع) کمک هایی را از طرف نیروهای متعهد و جهادی خود به مناطق سیل زده دشتیاری و کنارک و همچنین سیل در روستای تیس ارسال کردند تا مردم وضعیت بهتری در شرایط وقت داشته باشند.

وی اذعان کرد: خالی کردن آب از منازل، مدارس، کوچه ها و پاکسازی منازل آنها با خدمات شبانه روزی نمونه از کمک به مردم سیل زده در سیل سال 98 چابهار توسط نیروهای دریایی سپاه چابهار بوده است.

موسوی گفت: سپاه دریایی چابهار همچنین با همکاری خیرین و گروه های جهادی اعزامی از سراسر کشور کار ارسال کمک های مردمی به مناطق سیل زده و تهیه، پخت و توزیع غذا بین مردم را به طور شبانه روزی انجام می داد و لحظه از خدمت رسانی به سیل زدگان خسته نشد.

وی خاطر نشان کرد: بازگشایی راه ها، معابر وصولی مهم و اساسی در برخی مناطق روستایی و پیگیری برای ایجاد پل بر روی رودخانه کاجو شهرستان قصرقند با همت خیرین گروه امام رضایی ها از تهران مهمترین برنامه هایی بود که برای بازسازی و عمرانی مناطق سیل زده نیروی دریایی سپاه چابهار انجام داده است تا وضعیت زندگی مردم در کمترین زمان به حالت قبلی خود برگردد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfm0dy0w6dmea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما