تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۰
عباسعلی ارجمندی گفت: از آنجایی که حجم زیادی از بارندگی ها در زمان کوتاهی رخ می دهد و فروکش کردن آب با تاخیر است در حوزه کشاورزی، راه ها و زیرساخت ها ومتحمل خسارت می شویم.
فروکش کردن دیر هنگام بارندگی ها علت خسارت به تاسیسات و زیرساخت ها/ هیچ محور مسدودی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد
عباسعلی ارجمندی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: طی روزهای گذشته با بارش باران های پراکنده در سطح استان، اخطاریه و اطلاعیه های هواشناسی صادر و تمامی مجموعه ستاد مدیریت بحران هر شهرستان در حالت آماده باش به سر می برند.

وی گفت: قبل از فصل سرما و بروز هرگونه بارندگی به کلیه ستادهای مدیریت بحران توصیه ها مبنی بر لایروبی و رفع مشکلات موجود به ویژه در پل ها و کانال هایی که در اختیار جهاد کشاورزی هستند داده شده تا در حین بارندگی مشکلی به وجود نیاید و خسارتی در حوزه راه ها، کشاورزی، دستگاه ها و حوزه روستایی رخ ندهد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در همین راستا مجموعه دهیاران، بخشداری ها و فرمانداری ها نیز در حالت آماده باش کامل به سر می برند.

وی افزود: در حوزه چابهار 32 میلی متر، دامن ایرانشهر 29 میلی متر و کنارک 24 میلی متر باران گزارش شده؛ در این راستا برخی سوال دارند که چرا با 10 میلی متر خسارت به بار می آید علت این است که چون در زمان کوتاهی این حجم از بارندگی رخ می دهد و از طرفی خروجی آب و فروکش کردن آن طول می کشد  در حوزه کشاورزی، راه ها و زیرساخت ها و مجموعه شهری و روستایی دچار مشکل می شویم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری استان ادامه داد: در خصوص شهرستان فنوج نیز طی روزهای گذشته چهار راه فرعی و مواصلاتی بسته شد که با تلاش شبانه روزی راهدارن مسدودیت ها رفع شد، همچنین در حوزه دلگان نیز یکی از راه های راه های مواصلاتی بسته شد که با تلاش راهدارن هم اکنون تمامی محورها بازگشایی شده است.

وی خاطر نشان کرد: مجموعه ستاد های مدیریت بحران در اقصی نقاط استان همچنان پای کار وآماده باش هستند تا در اسرع وقت کمک رسانی به مردم را در دستور کار خود قرار دهند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjx0fsyt0sn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما