تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۶
حمیدرضا شایان گفت: سه خبازی با تخلف عدم رعایت موازین بهداشتی پرونده تخلف تشکیل شد.
سه خبازی متخلف چابهار راهی تعزیرات شدند/ کیفیت نان، رعایت بهداشت و ساعت پخت منظم اولویت نانوایی ها
به گزارش عصرهامون، حمیدرضا شایان؛ رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگاران چهاربهاران بیان کرد: خبازی های چابهار به ساعت پخت و نرخ و وزن چانه دقت بیشتری داشته باشند و باید به بحث نان و آرد مردم حساس بود چراکه ما مسئول سلامت مردم هستیم.
 
وی افزود: اصلاح فرایند پخت، بهداشت محیط  و کیفیت نان پخت شده از برنامه های اداره صمت برای نظارت بیشتر بر نانوایی های سطح شهرستان است.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: نان به عنوان کالایی اساسی و ضروری دارای اهمیت ویژه ای در سبد مصرفی خانوارها بوده و غذای اصلی و پایه بسیاری از مردم را تشکیل می دهد، وجود هرگونه مشکل کیفیت در کنار افزایش قیمت می تواند به سلامت مردم و معیشت مردم لطمه وارد کند.
 
وی ادامه داد: روز گذشته با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری و تعاون روستایی و نمایندگان ادارات غله، مرکز بهداشت و اتحادیه خبازان شهرستان چابهار، از واحدهای صنفی خبازی ها و فروشگاه های مواد غذایی سطح شهر بازدید بعمل آمد.
 
شایان گفت: با توجه به مشاهده نواقص صنفی و بهداشتی بر رعایت ساعت پخت، نرخ و وزن چانه، کیفیت نان، بهداشت محیط اصناف تاکید و توصیه شد در صورت عدم رعایت موارد فوق و تکرار تخلفات صنفی و بهداشتی  وفق قوانین و مقررات برخورد قاطع انجام خواهد شد.
 
وی افزود: تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی به خبازی ها داده شد و جهت سه واحد صنفی، پرونده تخلف تنظیم و جهت انجام مراحل رسیدگی به تعزیرات حکومتی شهرستان ارسال شد.
 
   رئیس اداره صمت چابهار از همشهریان چابهاری خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موارد را به شماره تلفن گویای 124 اعلام کنند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb5fb88rhbfap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما