تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۲
علی شعبانی، فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر گفت: حوزه گردشگری باید به عنوان یک راهکار موثر در اشتغالزایی و توسعه فرهنگی، فعال و گسترش یابد و رایزنی با سرمایه گذاران بزرگ و ایجاد حداقل دو هتل بزرگ برای شهرستان ایرانشهر یک نیاز ضروری و مهم بوده و باید یک شرکت بوم گردی بزرگ بلوچ به میزبانی این منطقه احیا شود.
ایرانشهر نگین فرهنگ و هنر بلوچستان/ایده های صنایع دستی، کارآفرینی را رونق می بخشد
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایرانشهر با حضور علی شعبانی، سرپرست فرمانداری ویژه این شهرستان، علیرضا جلال زایی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه، علی شعباتی، سرپرست معاونت استاندار و فرماندار ویژه ایرانشهر بیان کرد: مسئولیت مترادف با حس مسئولیت پذیری، پاسخگویی، شفافیت، تعامل و تکریم مردم، اطلاع رسانی کارها و توجه به ارزش ها و فرهنگ آحاد جامعه است و طرح ها و برنامه های کلان ما باید متناسب با سطح کشور باشد.

وی افزود: یکی از خلاءهای بزرگ شهرستان ایرانشهر مسئله توجه به بنیان های کارآفرینی است تا بتوانیم از دریچه صنایع دستی برای توسعه آن و اشتغالزایی گام برداریم که سرمایه گذاری مطمئن در این عرصه باعث پیشرفت و توسعه استان و منطقه خواهد شد.

فرماندار ویژه ایرانشهر ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای فرهنگ و هنر ریشه دار و عمیق بوده، اما عدم شناخت همگانی آن به دلیل عدم اطلاع رسانی دقیق، دوری از مرکز کشور و کمبود امکانات موجب شده تا برای رفع مشکل در این زمینه سازمان های مردم نهاد نقش اساسی داشته باشند.

وی تصریح کرد: ایرانشهر رکن مرکزی فرهنگ و هنر در بلوچستان است که تقویت روحیه فرهنگ دوستی و پرورش آن در جامعه و شهرستان، نقش مهمی در بالندگی و رسیدن به مقام های بالاتر را دارد.
شعبانی تاکید کرد: فرهنگ، شناسنامه هویت دار و مرز در دنیا است که تاثیر به سزایی در پیشرفت جامعه دارد و به عواملی مثل تعامل، همکاری و همفکری نیازمند بوده تا در یک فضای مطلوب شکوفایی شکل بگیرد.

این مقام مسئول عنوان کرد: حوزه گردشگری باید به عنوان یک راهکار موثر در اشتغالزایی و توسعه فرهنگی، فعال و گسترش یابد و رایزنی با سرمایه گذاران بزرگ و ایجاد حداقل دو هتل بزرگ برای شهرستان ایرانشهر یک نیاز ضروری و مهم بوده و باید یک شرکت بوم گردی بزرگ بلوچ به میزبانی این منطقه احیا شود.

وی تصریح کرد: محوطه های تاریخی و باستانی در استان بسیار زیاد وجود دارد که می توانیم علاوه بر حفظ آثار و توسعه صنعت گردشگری جذب اقتصاد و اشتغال داشته باشیم.

فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر در پایان خاطرنشان کرد: برای احیا و توسعه سوزن دوزی در این منطقه نیازمند نهادسازی و حضور بخش خصوصی برای صنایع دستی و سوزن دوزی هستیم.

گفتنی است؛ در پایان مراسم از زحمات عبدالحمید خدایاری تقدیر و عبدالرحمن ریکی حسین آبادی به عنوان سرپرست جدید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ایرانشهر معارفه شد.

همچنین مرجان بامری به عنوان دبیر شهر ملی سوزن دوزی ایرانشهر در جلسه انتخاب و معرفی شد‌‌.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcenx8zojh8xpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما