تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۹
افتضاح سیاسی که در ماه های اخیر و به ویژه از ابتدای سال نو میلادی در آمریکایی که خود را مدعی دموکراسی می داند، به اوج خود رسیده است، غرور این کشور را شکست.
فاجعه در بهشت دروغین دموکراسی و رسوایی دلباختگان غربی/ افتضاح سیاسی که غرور آمریکا را شکست
به گزارش عصرهامون؛ در پی برگزاری انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا و افشاگری هایی که 2 کاندیدا علیه هم داشتند، شاهد وضعیت نابسامان و در واقع نویی افتضاح سیاسی در این کشور هستیم.
 
در این میان ترامپ اظهار داشت که در این رقابت سیاسی تقلب صورت گرفته است، ادعایی که بسیاری از جمهوری خواهان و در واقع طرفداران وی را به کوچه ها و خیابان ها کشاند و اتفاق های عجیبی با این هدف که وی همچنان بر مسند قدرت تکیه زند، در  پی داشت.
 
اما این درگیری ها و تظاهرات در روزهای نخست سال میلادی جدید به اوج خود رسید و به عبارتی این کشور سال نو را بحران جدی آغاز کرد، چراکه برخی از مقام های کاخ سفید استعفا دادند و کنگره نیز مورد تهاجم طرفداران ترامپ قرار گرفت و بساط اعتصاب ها و تظاهرات همچنان برپاست.
 
کشوی که به اندازه کافی درماندگی اش در ماجرای کرونا به نمایش گذاشته شد، این روزها در سراشیبی تند افول و زوال نهایی است و دموکراسی دروغین آن بر همگان نمایان شده و رخ عیان کرده است.
 
غرور آمریکا شسکت
 
در همین راستا احمدرضا طاهری، کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: عملکرد ترامپ به خصوص در روزهای آخر ریاست جمهوری اش غرور آمریکا را به عنوان یک کشور پیشرفته و دموکراتیک شکست.
 
وی با بیان این که دموکراسی غربی به خصوص نوع آمریکایی آن هرگز یک مدینه فاضله نبوده است، اضافه کرد: دموکراسی حلال همه مشکلات نبوده و نخواهد بود، آمریکایی ها به دنبال منافع خود هستند و سعی می‌کنند در روابط بین الملل بیشترین منافع را از آن خود کنند.
 
به گفته این کارشناس، در دموکراسی آمریکایی خلاء هایی وجود دارد که افتضاح اخیر در این کشور آن را نمایان کرد، در روزهای پایانی دولت ترامپ اتفاقی رخ داد که به طور معمول چنین اتفاقی در یک کشور عقب افتاده صورت می‌گیرد.
 
عده ای همچنان بر طبل مذاکره می کوبند
 
وی با تاکید بر این که قدرتمندان قانونی آمریکا به دنبال آن هستند که در برخورد با ترامپ این افتضاح سیاسی را پوشش دهند، ادامه داد: با وجود این افتضاح آمریکا و بدعهدی های این کشور همچنان عده ای بر طبل مذاکره می کوبند که می توان دلایلی را برای آن عنوان کرد.
 
طاهری با بیان این که هر گروهی بر اساس زاویه مخصوص به خود به مسئله نگاه و آن را توجیه می کنند، گفت: این جهت گیری ها خود بیانگر این است که  دیدگاه یک گروه حاکم نیست و این تفاوت نظرها به تعبیری از نشانه های دموکراسی در نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.
 
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور که عده ای آن را به تحریم و برجام ارتباط می دهند، نیز بیان کرد: مشکلات کشور هیچ ارتباطی به تحریم و برجام ندارند، بلکه ضعف بیشتر در نوع مدیریت است.
 
ضعف مدیریت در کشور؛ دلیل مشکلات موجود
 
به گفته این کارشناس سیاسی، مقام معظم رهبری نیز معتقد هستند که به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد و تجربه این موضوع را ثابت کرده و البته همچنین در نگاه ایشان مسئله‌ ایران این نیست که این کشور به برجام برگردد یا برنگردد بلکه آنچه مطالبه‌ منطقی ماست، رفع تحریم‌هاست.
 
وی تاکید کرد: تحریم های غرب را نمی‌توان در بروز مشکلات نادیده گرفت نادیده گرفت، اما ضعف در مدیریت کشور مهمتر به نظر می رسد و اگر مدیریت خوبی داشته باشیم با این معضلات می‌توانیم به خوبی مقابله کنیم.
 
انتهای پیام/
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcb0ab89rhbf8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها