تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۰
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است، این بانوی مکرم اسلام را حلقه اتصال بندگان به رحمت بیکران الهی و بهترین الگو برای بانوان مسلمان دانستند.
حضرت زهرا(س) حلقه اتصال بندگان به رحمت بیکران  الهی/محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است
به گزارش عصرهامون، با وجود اینکه زنان زیادی به لحاظ فضایل اخلاقی وانسانی و نقش آفرینی در طول تاریخ بشریت خوش درخشیدند اما هیچ زنی نتوانسته است به پای حضرت زهرای مرضیه(س) برسد، چرا كه این بانوی مکرم اسلام  با وجود عمر كوتاه خود، آثار و بركات زیادی را برای همه زمان ها به یادگار گذاشت به گونه ای که هنوز هم تمامی فضائل آن حضرت شناخته نشده است.

ایشان با داشتن امتیازاتی به مثل دخت النبی، ام ابیها، سیده النساء العالمین، ام السیدان شباب اهل الجنه، زوجه الحیدر و انبوهی از فضائل و مناقب بی شمار دیگر ارزنده ترین بانوی اسلام است.

 محبت ایشان از جمله مشترکات اعتقادی بین مذاهب اسلامیست که بر هیچ دینشناسی پوشیده نمی باشد و همگان از شیعه و سنی در برابر عظمت وجودی ایشان زانوی ادب می زنند.

محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است

در همین رابطه مولوی عنایت الله رسولی زاده با تسلیت ایام فاطمیه، بیان کرد: حضرت زهرا(س) دختر ارشد رسول اکرم(ص) است که بارها ایشان از وی به عنوان پاره تن خود یاد کرده است و دخت نبی مکرم اسلام، همسر حضرت علی(ع) و مادر حسنین(ع) سرور اهل بهشت هستند و دارای جایگاه بسیار والایی در میان اهل سنت دارد.

وی افزود: بی تردید جایگاه حضرت فاطمه(س) در میان تمامی مسلمین از هر مذهبی غیرقابل انکار است و هر مسلمان واقعی و با ایمانی بر پاکی و بزرگی ایشان تاکید دارد.

امام جمعه اهل سنت سرباز با حضرت فاطمه(س) را بهترین الگو برای زنان و دختران امروز جامعه دانسته و گفت: اگر زنان و دختران امروز جوامع اسلامی این بانوی مکرم اسلام را الگوی خود قرار داده و قدم در راهی بگذارند که حضرت زهرای مرضیه(س) نهادند بی تردید هر روز بیش از روز قبل شاهد پیشرفت در جوامع بشری و کاهش آسیب های ناشی از تهاجم فرهنگی استکبار خواهیم بود.

سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است

وی ادامه داد: حضرت فاطمه(س) نمونه یک همسر، مادر و دختر نمونه بود که مثل و مانند آن در جهان یافت نمی شود، ایشان نمونه کامل یه زن سخت کوش بود ایشان در عبادت خداوند، خانه داری، رسیدگی به همسر و فرزندان نیز اسوه و الگو بودند.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه وظیفه ما معرفی حضرت زهرای مرضیه(س) به جوانان است، اذعان کرد: در جهان امروز كه نظام سرمایه داری غرب با استفاده از تمام توان خود اقدام به تهاجم نرم فرهنگی کرده و تلاش دارد الگویی مبتذل و غیر انسانی برای زنان و دختران مسلمان ارائه كند، پرداخت به ابعاد گوناگون شخصیتی آن حضرت می تواند الگوی عملی مناسبی برای تمامی زنان و دختران جامعه ما باشد.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مطابق با ایه تطهیر از حسد، تمنای زبان، غیبت، بد گویی و کوچک شمردن مردم و برخی خصوصیاتی غیر اخلاقی به دور بودند، تصریح کرد: آن بزرگوار از تکبر، غرور، صفات رذیل و بدگویی های که در صدر اسلام بود مبرا بوده و همین خصوصیات بارز نیز از فرزندان ایشان به یادگار مانده است.

اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند

مولوی عبدالرحیم ریگیان پور امام جمعه اهل سنت میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد:  حضرت زهرا(س) فضایل بیشماری داشتند که در آیات و روایات به آن اشاره شده است ، فاطمه (س) در روایات اهل تسنن نیز به عنوان دخت گرامی نبی اکرم و همسر حضرت علی(ع) و بانویی جامع فضائل انسانی بیان شده است.

وی افزود: همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی عشق و ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند، عصمت، طهارت، حجاب و سبک زندگی فردی و اجتماعی این بانوی بزرگ الگویی بی مانند برای تمام مسلمین به ویژه بانوان مسلمان است.

وی خاطرنشان کرد: حدیث معروف پیامبر(ص) در این باره که«فاطمه پاره تن من است هرکس او را بیازارد مرا آزرده است» در کتاب صحیح بخاری اهل سنت نیز ذکر شده است و این نشانه عمق عشق و محبت نبی اکرم(ص) به دختر گرامی ایشان است.

مولوی ریگیان پور با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) برترین بانوی دو عالم و سرور بانوان بهشتی است، تاکید کرد: سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است، این بانوی بزرگوار الگوی بی نظیری در همسر داری و پرورش فرزند برای زنان و دختران ما هستند اگر  الگوی رفتاری ایشان در بین آحاد مردم نهادینه شود بسیاری از آسیب ها کاهش خواهد یافت چرا که دخت گرامی پیامبر اکرم(ص) الگوی بی بدیل برای تمام انسان ها در همه دوران ها است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchxknzq23nxid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها