تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۳۰
مولوی عبدالغنی دهانی گفت: اهل سنت بر این باورند که حضرت زهرا(ص) بانویی بهشتی است که خداوند متعال در همین دنیا بر او سلام فرستاده است و مسیر راه و مکتب ایشان برحق و سرور زنان بهشتی هستند.
گسترش فرهنگ فاطمی نجات بخش جامعه / اهل سنت علاقه و ارادت بسیاری به حضرت زهرا(س) دارند
به گزارش عصرهامون، مولوی عبدالغنی دهانی مدرس حوزه های علمیه اهل سنت زاهدان در گفت و گو با زاهدنیوز، بیان کرد: حضرت فاطمه الزهرا(س) ام ابیها لقب داشتند چرا که همانند مادری مهربان برای پیامبر اکرم(ص) بودند، ایشان فرزندانی همچون امام حسین(ع) و امام حسن(ع) را در دامان خود پرورش دادند که تاریخ ساز بودند،  و این به سبب تربیت در دامان مادری نمونه بود.

وی افزود: حضرت زهرا(س) همسری فداکار بود که وظایف خود را برای حمایت از حضرت علی(ع)، نگهداری از فرزندان و خانه داری به بهترین نحو انجام می داد، در روایات آمده است آن قدر کارهای منزل سخت و سنگین برای ایشان بود که از پیامبر درخواست خدمتکار کردند اما نبی اکرم(ص) ذکری که به نام حضرت فاطمه(س) معروف است را به ایشان آموختند و امروز این تسبیحات راهگشای مشکلات همه انسان ها است.

وی خاطرنشان کرد: هنگامی که ادعای عشق و محبت به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را داریم باید زندگی آنها را سرلوحه خود قرار دهیم مادران و دختران ما باید از زندگی این بانوی بزرگ درس بگیرند همراهی ایشان در شعب ابی طالب در کنار پدر بزرگوارشان و تحمل سختی ها در محاصره اقتصادی و همسرداری و فرزند پروری حضرت زهرا(س) الگویی برای همه مسلمانان است.

مولوی دهانی اذعان کرد: مطالعه سیره و روش حضرت زهرا(س) و گسترش آن از روش های مختلف می تواند فرهنگ فاطمی را در جامعه گسترش دهد و هنگامی که به درک صحیحی از ابعاد مختلف زندگی ایشان رسیدیم می توانیم آن را در رفتار خود به کار ببندیم.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: اهل سنت بر این باورند که حضرت زهرا(ص) بانویی بهشتی است که خداوند متعال در همین دنیا بر او سلام فرستاده است و مسیر راه و مکتب ایشان برحق و سرور زنان بهشتی هستند، اهل سنت ارادت خاصی به دخت گرامی نبی اکرم(ص)  دارند چرا که جگر گوشه رسول الله است و پیامبر درباره ایشان می فرماید« فاطمه پاره تن من است».


انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbaab8grhbf5p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما