تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۰
محبعلی رهدار گفت: فاطمه (س) نمونه کامل مادر بودن را در تربیت فرزند نشان دادند به گونه ای که امام حسن و امام حسین علیهم السلام، تربیت یافتگان مکتب فاطمی هستند.
حضرت فاطمه(س) الگویی جاودانه برای جهانیان است/ امام حسن و حسین(ع) نماد شیوه تربیتی بی بی دو عالم
محبعلی رهدار، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان و مسئول بسیج اساتید استان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به این مطلب که حضرت فاطمه سلام الله علیها نمونه بارز یک انسان کامل است، بیان کرد: انسان کامل تمامی اعمال و رفتارش بر مدار حق و مظهر ذات و صفات الهی است، بر این اساس حضرت فاطمه (س) به مرحله ای از کمال الهی رسیده بود که مظهر صفات حضرت حق بود.

 وی افزود: پارسایی و قناعت به مال کم و امکاناتی اندک، در عین امکان برخورداری از بالاترین امکانات، انفاق و ایثار زیاد در اشیای مورد علاقه و نیاز خویش، عبادت خالصانه و نیایش به درگاه خداوند، تبلور حیا و عفت، الگوی کامل پوشش و حجاب اسلامی، علم و دانش گسترده، مبارزات سیاسی و اجتماعی ایشان پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در پاسداری از مقام ولایت حضرت علی علیه السلام از جمله ویژگی های این بانوی اسلام است و چنین شخصیتی که مظهر ذات و صفات الهی است الگویی برای بشر برای رسیدن به مراتب کمال می باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: فاطمه (س) نمونه کامل مادر بودن را در تربیت فرزند نشان دادند به گونه ای که امام حسن و امام حسین علیهم السلام، تربیت یافتگان مکتب فاطمی هستند، از همین جهت بی بی دو عالم الگویی کامل و اسوه ای بارز و بی مانند در همسرداری بودند.

وی اذعان کرد: حضرت فاطمه(س) در دنیای امروز نیز اسوه ای ارزشمند برای جهانیان هستند زیرا این معصوم عظیم الشان، تمام کمالات انسانی را  هم در بُعد دنیایی و هم در بُعد اخروی،  به جهانیان به عنوان یک الگوی دست یافتنی نشان دادند.

به گفته رهدار، در دنیای امروز امام شناسی، دشمن شناسی، بصیرت فاطمی و لایتمداری حضرت زهرا سلام الله علیهاست که می تواند در این شرایط غبار آلود فتنه، تاثیرگذارترین خصلت و خصیصه ای باشد که دنیای امروز و انسان امروز را در مدار حق و حقیقت نگه دارد.

بانوان سيره عملی حضرت فاطمه(س) را سرلوحه كار خود قرار دهند

وی ادامه داد: برای بانوان و زنان مسلمان چه افتخار و مباهاتی بالاتر از این که بانویی چون حضرت زهرا سلام الله علیهم وجود دارد که همه اعم از زن و مرد، می توانند از ایشان الگو گیرند، اگر یک بانو در جامعه اسلامی و غیر اسلامی الگویی برای تربیت فرزند می خواهد چه کسی بهتر از حضرت فاطمه که تربیت یافتگانش امامان جامعه بوده و حضرتش شجره طیبه است.

مسئول بسیج اساتید استان افزود: خداوند متعال قبل از خلقت همه موجودات نور فاطمه را آفرید و این نور را در حاله ای از نور درست کرد و پیامبر با عباداتی که به امر خداوند انجام داد و از ماده و مادیات دور شد تا این نور در وجود ایشان قرار گرفت.

وی با اشاره به اينكه بانوان سيره عملی حضرت فاطمه(س) را سرلوحه كار خود قرار دهند، اظهار کرد: امروز بی بی دو عالم   مظهر كوثر جاری قرآن است كه از او نسل پیامبر(ص) تداوم یافته، ایشان دارای عالی‌ترین درجه وجودی و کامل‌ترین مرتبه هستی هستند؛ بر این اساس همانگونه که وجود عظیم الشأن حضرت پیامبر ص واسطه فیض به عالم است، وجود نازنین خاندان مطهرش از جمله حضرت زهرا (س) نیز واسطه فیض خواهد بود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا (س) دارای ویژگی‌های فراوانی بودند که موجب شد از ایشان به عنوان انسان کامل نام برده شود به گونه ای که نقل است امام زمان (عج) می‌فرمایند حضرت زهرا(س)  الگوی من هست، این ویژگی‌ها را می‌شود در ابعاد مختلف شخصیتی، عبادت، بندگی و پارسایی ایشان و همچنین در حوزه مسائل اجتماعی، انفاق، ایثار آن حضرت دید.

رهدار خاطر نشان کرد:  امروز بسیاری از بانوان فهیم و فرهیخته جامعه به خوبی به شأن و جایگاه متعالی حضرت زهرا (س) واقف و الگوپذیری دارند، اما ضعف هایی هم وجود دارد و آن به دلیل این است به درستی اقدام به معرفی منظومه فکری بی بی دو عالم به نسل جوان صورت نگرفته است.

وی گفت: این گوهر بی همتای خلقت اگر بیشتر و بهتر معرفی شوند جاذبه ای دارند که الگو پذیری را برای تشنگان تعالی راحت و جذاب می کند.

دشمن امروز از نشر فرهنگ فاطمی ترس دارد

این مقام مسئول تصریح کرد: شخصیت وجودی حضرت زهرا سلام الله علیها به خودی خود شرایط یک الگوی تمام عیار را دار بوده و از آنجایی که پایه هر تمدنی در خانواده شکل می گیرد و ستون تربیتی و تمدنی هر خانه و خانواده مادر و زن است، اگر می خواهیم فرهنگی فاطمی بر جامعه تمدنی حکمفرما شود مادران و زنان جامعه را دریابید، مادران با تفکر فاطمی و الگو گرفتن از سیره و منش ایشان توانستند مبارزینی مومن و معتقد را تقدیم اسلام و انقلاب کنند که با عشق به حسین (ع) شربت شهادت نوشیدند و به دیدار حق شتافتند، و خودشان فاطمه وار و زینب گونه ایستادگی کردند تا سیره فاطمی پشتوانه ای برای اسلام باشد.

رهدار ادامه داد: دشمن امروز از نشر فرهنگ فاطمی ترس دارد، بر این اساس الگوهای کاذب با ظاهر فریبنده معرفی کرده، که باید بصیرت را افزایش داد تا غیر ارزش ها جای ارزش را نگیرد و نسل جدید در تشخیص مصداق دچار مشکل نشوند؛ در تحقق این امر نقش و رسالت علما، دانشمندان و رسانه متعهد بیش از دیگران است.

 مسئول بسیج اساتید استان در پایان تاکید کرد: حضرت زهرا(س) الگویی برای دختران،‌ همسران و مادران به شمار رفتهِ یعنی دختر نمونه برای پدر، همسر نمونه برای شوهر و مادر نمونه برای فرزندان كه باز هم در اینجا دامنه مناقب ایشان بسیار گسترده بوده و می‌توان ساعت‌ها درباره شیوه زندگی حضرت مطالب عنوان کرد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceee8zxjh8xwi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها