تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۷
اصلاح طلبانی که اختیارات رئیس جمهور در اداره کشور را ۱۰درصد می دانند این روزها برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری نهاد اجماع ساز تشکیل دادند تا شاید با پوزیشن جدید در جلب آرا مردم توفیقی کسب کنند.
تناقض اصلاح‌طلبان در مسیر پاستور/ بهزاد نبوی؛ از «کم بودن اختیارات رئیس جمهور» تا ریاست ستاد انتخاباتی اصلاحات
به گزارش عصرهامون به نقل از راه دانا؛ با نزدیک شدن به ایام منتهی به انتخابات ریاست جمهوری شواهد حاکی از آن است که اصلاح طلبان بیش از هر جریان و گروه سیاسی دیگری در حال گرم کردن خود برای ورود به میدان رقابت هستند.
جریانی که در انتخابات 96 با حمایت از حسن روحانی شعار «تَکرار» سر داد و به مردم در باغ سبز نشان داد، اما نتوانست وعده های که داده بود را عملیاتی کند. این جریان اگرچه پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری را پیروزی جناح خود قلمداد کرد و آن را در محافل رسانه ای و سیاسی خود جشن گرفت اما با گذشت چند ماه از عملکرد دولت آرام آرام و با چراغ خاموش سعی در کناره گیری از روحانی کرد.
از اردوگاه اصلاحات چه خبر؟
این روزها اما خبرهای تازه از اردوگاه اصلاحات به گوش می رسد. "نهاد اجماع ساز" اصلاح طلبان برای معرفی نامزد نهایی، با حضور بهزاد نبوی تشکیل شده و در حال برنامه ریزی برای ورود به انتخابات 1400 است.
«بهزاد نبوی»، «سیدحسین مرعشی»، «محسن امین‌زاده»، «محسن میردامادی»، «محمدرضا جلایی‌پور»، «علیرضا علوی‌تبار»، «سیدحسن رسولی»، «سیدسراج‌الدین موسوی»، «حسن صادقی»، «عماد بهاور»، «بدرالسادات مفیدی»، «سیدمعروف صمدی»، «فاطمه سعیدی»، «فخرالسادات محتشمی‌پور» و «اسماعیل گرامی‌مقدم» 15 عضو نهاد اجماع ساز اصلاح طلب هستند.
گفته می شود پس از نهایی شدن این لیست، بررسی آن در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات کلید خورده تا نظر نهایی درباره آن اعلام شود.
صف بندی و اردوکشی اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری درحالی شکل گرفته است که برخی چهره های حاضر در نهاد اجماع ساز پیش از این رئیس جمهور را فاقد اختیار برای تصمیم گیری معرفی کردند.
بهزاد نبودی یکی از 15 عضو «نهاد اجماع ساز»، چهره برجسته اصلاح طلبان و از مجرمین سال 88 چندی پیش در اظهاراتی گفته بود دولت در بهترین شرایط ده پانزده درصد اختیارات اداره کشور را در دست دارد.

وی البته اختیارات دولت روحانی را کمتر از پانزده درصد دانسته و گفته است به نظر من بزرگ‌ترین دستاورد و افتخار جمهوری اسلامی طی 42سال اخیر برجام است؛ معتقدم اوضاع کشور خیلی بد است و نقش دولت دراین خرابی خیلی کم است.
اوضاع خراب کشور را اگر با «دلار جهانگیری»، «برجام ظریف»، «فساد برخی اعضای خانواده دولتی ها»، «بی توجهی آخوندی به مسکن»، «قراردادهای نفتی زنگنه» و «لایحه بودجه1400» گره نزنیم شاید بتوان گفت این که دولت روحانی در ایجاد خرابی ها کمترین نقش را داشته است، درست باشد.
اختیاراتی که دولت روحانی در زمینه مذاکرات داشت در طول 42 سال اخیر بی سابقه بود، اختیاراتی که از سوی بالاترین مقام کشور در بالاترین سطح به تیم مذاکره کننده کشور داده شد، برداشت های بی سابقه از صندوق ذخیره ارزی، دخالت آشکار در بازار ارز و سرمایه، رانت و فامیل بازی در نزدیک ترین اعضای خانواده اعضای دولت، حقوق های نجومی، استنکاف از ابلاغ قوانین مصوب مجلس و دست آخر عدم اجرای درست و دقیق قانون همه و همه تنها بخشی از اختیارات محدود دولت بود که در نهایت کشور را دچار مشکلات متعدد در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و معیشت مردم کرد.

رویکرد اصلاح طلبانی چون بهزاد نبوی نسبت به میزان اختیارات رئیس جمهور آنجایی تعجب برانگیز می شود که محافل سیاسی این جریان با جدیت تمام و با حضور چهره های مختلف برای ورود به انتخابات در حال برنامه ریزی است.
اما جای سوال است که چرا یک جریان سیاسی برای کسب اختیارات محدود دست به هماهنگی های گسترده زده و هر روز نهاد و شورایی را تشکیل می دهد تا هر بار با پوزیشن و وجهه ای جدید در جلب آرای مردم توفقاتی کسب کند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdchvknzq23nxmd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها