تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۶
سهیلا خسروی گفت: در ابتدای شیوع بیماری کووید 19 نزدیک به 400 واحد اهدای پلاسمای کووید 19 در سیستان و بلوچستان داشتیم و در ماه های اخیر و با ورود محموله های واکسن کرونا به کشور دیگر از این روش برای بهبود بیماران کرونایی استفاده نمی شود.
حدود 400 واحد پلاسمای کووید 19 در سیستان و بلوچستان اهدا شد/ لغو پلاسمادرمانی کرونا با ورود واکسن آن
سهیلا خسروی، مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: پلاسما درمانی در ماه های اولیه شیوع بیماری کرونا به عنوان یکی از روش های تسریع در درمان بیماران مبتلا به کووید 19 و بهبود آن ها مورد استفاده قرار می گرفت.

وی بیان کرد: در ماه های اخیر و با ورود محموله های واکسن کرونا به کشور دیگر از این روش برای بهبود بیماران کرونایی استفاده نمی شود.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از ورود واکسن کرونا این روش عملا تعطیل شد و در ابتدای شیوع این بیماری نزدیک به 400 واحد اهدای پلاسمای کووید 19 در سیستان و بلوچستان داشتیم.

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با تزریق واحدهای پلاسمای کرونا به بیماری مبتلا سطح آنتی بادی در خون بیماران افزایش می یافت و منجر به بهبودی آن ها می شد.

خسروی تصریح کرد: این روش در مدت مورد استفاده تا حدودی توانست سبب افزایش مقاومت بدن بیماران مبتلا به کووید 19 شود و بسیاری از افراد در ماه های اولیه با دریافت پلاسمای اهدایی از این بیماری نجات یافتند.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcceeqsp2bq108.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما