تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۸
حسین هراتی مقدم گفت: خانواده پایه‌ گذار بخش مهمی از سرنوشت زندگی کودکان است و در تعیین سبک و خط‌مشی آینده، اخلاق، صحت و سلامت‌ روانی‌ آن ها نقش بزرگی برعهده دارد.
رشد عاطفی و سلامت‌ روانی کودک در گرو محیط خانوادگی است / کانون گرم خانواده رکن اساسی در پرورش کودکان سالم
به گزارش عصرهامون حسین هراتی مقدم، معاونت اجتماعی سپاه شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: خانواده تاثیر عمیقی در رشد کودک دارد و شخصیت او را پی‌ ریزی می‌کند اگر محیط و محل زندگی کودکان سالم باشد، آنان مهر و محبت یاد می گیرند و دارای اعتماد به نفس و احساس مسئولیت می‌شوند.

وی افزود: اگر کودک مورد توجه خانواده واقع نشود و طرد شود و یا بالعکس، بیش از حد مورد توجه و حمایت واقع شود، آماده ی کج روی، ناسازگاری و تجاوز به حقوق دیگران خواهد شد.

هراتی مقدم تصریح کرد: کودکانی که در محیط خانه پذیرفته نمی شوند و با محرومیت عاطفی و فقدان مهر مادری روبرو هستند، محبت و عواطف دیگران را احساس نمی‌کنند و با ترک خانه، مدرسه و ناسازگاری با جامعه، رفتار خصمانه بروز می‌دهند و این افراد فاقد قدرت سازش می‌شوند و سرنوشت خوبی در انتظار آنان نخواهد بود.

وی اضافه کرد: حمایت بیش از اندازه و اغماض بی‌نهایت پدر و مادر سبب می‌شود که کودک بسیار پرتوقع و به اصطلاح لوس و نازپرورده بار بیاید و در نتیجه به تدریج در سازش با دیگران دچار مشکل شود و چنین فردی به‌ عنوان یک موجود ضد اجتماعی طعمه خوبی برای قاچاقچیان مواد مخدر و جنایتکاران به شمار می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: برقراری رابطه صحیح پدر و مادر با کودک سبب می‌شود که رشد شخصیت فرزند سیر طبیعی داشته باشد و از انحراف و کجروی در امان بماند.

وی عنوان کرد: عواقب خطرناک اعتیاد ایجاب می‌کند که والدین از لحظه تولد، فرزند را موجودی قلمداد کنند که به سرعت یاد می‌گیرد و رشد شخصیت او منوط به برقراری رابطه صحیح بین همه اعضای خانواده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: آلودگی و آسیب پذیر کردن دندان ها، ملتهب ساختن مخاط دهان، نقصان ترشحات غدد بزاقی، ضعف قوای جسمانی و کاهش شدید وزن بدن، عقیم کردن مردان و نازائی زنان، تخفیف تمایلات جنسی، اخلال در کار دستگاه عصبی در صورت تداوم مصرف، تنبلی کبد، ابتلا به یرقان و اثرات ناگوار بر دستگاه گوارش، ورم کلیه ها و اشکال در دفع ادرار توام با درد، التهاب مزمن تارهای صوتی، احتمال ابتلا به بیماری های برونشیت مزمن، آسم، سل و تپش قلب، تنگی نفس و دوران سر، خشکی پوست، شکنندگی ناخن ها، خطر ابتلا به انواع سرطان و سکته قلبی و ناشناخته ماندن بیماری های خطرناک به دلیل کاهش احساس درد، همگی از عوارض و آسیب های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر به شمار می روند.

هراتی بیان کرد: یکی از مهم ترین آسیب های اجتماعی که اعتیاد به مواد مخدر دارد نابه سامانی خانوادگی، محدود شدن روابط، عدم تربیت صحیح فرزندان، خشونت بین افراد، اُفت سطح فرهنگ اجتماعی و اقتصادی، گسترش طلاق و کاهش آمار ازدواج را شامل می شود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccmeqs12bq1p8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما