تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۵
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی:

همبستگی و انسجام همه جانبه کلید رفع مشکلات و توسعه پایدار است

فدا حسین مالکی گفت: رفع موانع تولید وظیفه همه است که با همدلی و انسجام مدیران دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ارتباط با مدیریت کشور امکان پذیر خواهد بود.
همبستگی و انسجام همه جانبه کلید رفع مشکلات و توسعه پایدار است
به گزارش عصرهامون،فداحسین مالکی، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز دوازدهم اردیبهشت ماه در جمع معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با اشاره به ظرفیت های بخش کشاورزی بیان کرد: رفع موانع تولید وظیفه همه ماست که با همدلی و انسجام مدیران دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ارتباط با مدیریت کشور امکان پذیر خواهد بود.

وی افزود: قدرت در ظرفیت ها و توانمندی هاست، همه مسئولان استانی باید با قدرت و  با بهره‌گیری از ظرفیت ها و توان کارشناسی محرومیت و گرفتاری ها در همه بخش‌ها برداشته و همصدا بسوی توانمند سازی سیستان وبلوچستان گام برداریم.

نماینده مردم زاهدان، بخش کشاورزی را یکی از ظرفیت های مهم استان برشمرد که در مسیر توسعه استان نقش بسزایی دارد و اعلام آمادگی کرد در مجلس موارد بخش کشاورزی را به صورت ویژه پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: با بازنگری در قوانین مرزی سعی داریم خود تحریمی ها را حذف کنیم و از فرصت‌های مرزی برای ارتقای تولید و اشتغال بهره بگیریم.

نماینده زاهدان به شدت از ایجاد ناامیدی در مردم انتقاد کرد  و گفت: در شرایط حساس کنونی جامعه نیاز به امید و مشارکت عمومی در همه جبهه ها دارد.

وظیفه طرح آبرسانی،انتقال مدار بسته آب تخصیصی چاه نیمه ها به مزارع کشاورزان است

محمد علی نیکبخت، رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: در سیستان وبلوچستان فرصت هاو استعدادهای ممتازی برای ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد درآمد و ارتقای تولید وجود دارد.

وی شرایط اقلیمی، تولید محصولات خارج از فصل، تولید میوه‌های گرمسیری ،شیلات و صید وصیادی و پرورش میگو، تولید محصولات گلخانه‌ای ،تولید خرما، دامپروری و تامین و تولید گوشت قرمز مورد نیاز کشور و بهره گیری از فرصت‌های مرزی را عمده ترین استعداد های سیستان و بلوچستان برشمر.

مجری طرح آبرسانی دشت سیستان با اشاره به اتمام عملیات اجرایی طرح عظیم انتقال آب بالوله به ۴۶هزارهکتار ازاراضی دشت سیستان، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی موجود بهره‌ وری حداکثر ی از آب در منطقه  فقط از طریق همین طرح امان پذیر است که هدر رفت آب در بخش کشاورزی را به پایین سطح ممکن رسانده است.

نیکبخت ارزش ریالی امروزه طرح را بیش از ٢٠ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: عمده وظیفه طرح آبرسانی  دشت سیستان،انتقال مدار بسته آب تخصیصی چاه نیمه ها به مزارع کشاورزان بوده و تاکنون در سه مرحله بیش از ٢٧٠ میلیون مترمکعب آب از طریق همین طرح به مزارع تحت پوشش منتقل شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb8zb88rhbf8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها