تاریخ انتشار :سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۳
با افزایش ۲۰ درصدی رشد بار در سیستان و بلوچستان، مدیریت مصرف برق در دستور کار قرار گرفت و از روز گذشته جدول خاموشی ها تهیه و اطلاع رسانی شد، اما با این وجود بسیاری از مردم از نحوه اعمال خاموشی ها گلایه دارند.
مردم از نحوه اعمال خاموشی ها گلایه دارند / افزایش ۲۰ درصدی رشد بار و ضرورت مشارکت مردم در مدیریت مصرف
به گزارش عصرهامون، خاموشی های برق که در یکی دو هفته اخیر به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی در کشور و سیستان و بلوچستان رخ می داد سرانجام برنامه دار شد.

با اعلام جدول خاموشی در تهران، استان های دیگر هم یکی پس از دیگری جدول خاموشی را تهیه و اطلاع رسانی کردند.

در این میان سیستان و بلوچستان از روز دوشنبه سوم خردادماه اقدام به اطلاع رسانی در خصوص خاموشی ها کرد که در نخستین روز جدول خاموشی نواقص زیادی داشت و بسیاری از محله ها و شهرهای استان را در برنگرفت.

اما امروز و در دومین روز، جدول خاموشی ها برای شهرستان ها و محلات مختلف آن ها مشخص و بر اساس ساعت خاموشی دسته بندی شد.

بدین صورت که به طور مثال در ساعت ۱۱ تا ۱۳ کدام شهرستان ها و کدام محلات آن ها دچار خاموشی می شوند، اما ایرادی که به این نوع اطلاع رسانی وارد می شود این است که بسیاری از مردم ممکن است فرصت جست و جوی محله زندگی خود را در میان جدول های اعلامی نداشته باشند.

لازم است ساعات خاموشی به تفکیک شهرستان ها انجام شود تا افرادی هم که سواد کافی برای جست و جوی محل زندگی خود در میان لیست طولانی اعلام شده ندارند بتوانند به سرعت نیاز خود را رفع کنند.

همچنین با توجه به اعلام برخی از شهروندان زاهدانی به این پایگاه خبری، برق برخی از محله ها فقط در ساعات اوج گرما قطع می شود که خواستار گردشی شدن ساعت قطعی برق هستند.

به گفته ساکنان بولوار شهید مزاری و خیابان شهید کریمپور زاهدان در روزهای یکم و سوم خرداد برق از ساعت ۱۵تا ۱۷ در این محله ها قطع بود، در حالیکه برخی محل های اطراف در ساعات ۹ تا ۱۱  صبح یا ۱۹ تا ۲۱ شب مشمول خاموشی می شوند.

این گلایه مندی وجود دارد که نباید یک محله فقط در ساعات اوج گرما مشمول خاموشی شود و محله دیگر در دیگر ساعات روز که نیاز چندانی به استفاده از وسایل سرمایشی نیست.  

افزایش ۲۰ درصدی رشد بار

علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان و مسئول ستاد گذر از پیک تابستان ۱۴۰۰ استان در این زمینه به خبرنگار ما گفت: امسال درصد رشد بار بسیار بیشتر از گذشته است، در حال حاضر بیش از ۲۰ درصد رشد بار داریم در حالیکه در سال گذشته حدود ۱.۵ تا ۲ درصد بوده است.

وی ادامه داد: افزایش مصرف به چند دلیل است، فروش انشعابات جدید، افزایش وسایل رفاهی مردم، استفاده از چاه های کشاورزی زودتر و بیشتر از سال گذشته به دلیل خشکسالی و بارش کمتر، استفاده دستگاه های استخراج رمزارزهای غیرمجاز از شبکه های برق که ضربه شدیدی را به شبکه وارد می کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بنابراین اگر قرار است برق همه مشترکین در امسال تامین شود باید همه آن ها با ما در مدیریت مصرف مشارکت داشته باشند، اگر لامپ اضافه دارند حتما خاموش کنند و در روز از روشنایی طبیعی و خورشید برای محیط ها استفاده شود.

مسئول ستاد گذر از پیک تابستان ۱۴۰۰ استان بیان کرد: اگر از اسپیلت استفاده می کنیم سرمایش روی ۲۵ درجه و کولرهای آبی هم تنها از دور کند استفاده شود.

پرنده مطلق عنوان کرد: هم استانی ها گزارش های خود را مبنی بر استخراج رمزارزها به صورت غیرمجاز در اختیار صنعت برق قرار دهند.

وی ادامه داد: اگر همراهی و همکاری همه دستگاه ها و مردم، کشاورزان و صنایع نباشد این خاموشی ها ادامه دارد و برنامه خاموشی ها از روی گذشته توسط شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار گروه ها قرار گرفته است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbzwb8srhbfgp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما