تاریخ انتشار :جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰
کارشناسان سیاسی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه انتخابات محّل تجلیّ اراده ی آزاد مردم است، گفتند: مردم با انتخاب شخص اصلح باید به سوی جامعه ­ای رشدیافته، امیدوار، سرزنده، یکپارچه، هدفمند و ایمن گام برداشته برمی دارند.
انتخابات محّل تجلیّ اراده ی آزاد مردم/انتخاب اصلح حرکتی به سوی جامعه ­ای رشدیافته
حمیدرضا خزایی فر، کارشناس مسائل حقوقی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، بیان کرد: اولین انتخاباتی که در ایران برگزار شد در زمان مظفرالدین شاه بعد از انقلاب مشروطه بوده و بعد از انقلاب اسلامی نیز این امر مهم با نظارت شورای نگهبان انجام می‌شده و در حال حاضر هم طبق قانون اساسی وکلای مردم در قوه مجریه و همچنین قوه مقننه توسط عموم انتخاب می شوند.

وی افزود: نخستین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پنجم بهمن ماه سال ۱۳۵۸ یعنی یک روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی برگزار شد که خود دولت موقت بازرگان استفاده کرد و اداره امور اجرایی کشور در آن زمان برعهده شورای انقلاب بود.

این کارشناس مسائل حقوقی تصریح کرد: به هر حال در آن زمان انتخاباتی صورت گرفت که نخستین رئیس جمهوری بعد از انقلاب اسلامی ایران، ابوالحسن صدر انتخاب شد و بعد از این هر ۴ سال یکبار این امر مهم در ایران با حضور حداکثری مردم برگزار می شود.

وی اضافه کرد: مردم ایران همیشه در صحنه انتخابات با مشارکت حداکثری حضور دارند و هر بار به صورت آگاهانه سرنوشت میهن خودشان را رقم می زنند.

وی عنوان کرد: امسال قبل از پایان خرداد در کشور سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داریم که همه ملت ایران با قوت و قدرت در این صحنه حضور خواهند یافت.

خزایی فر خاطر نشان کرد: با توجه به اوضاع کنونی کشور انتخابات پیش رو از حساسیت بالایی برخوردار بوده، چه بسا که بسیاری از صاحب نظران می گویند مهمترین دوره انتخاباتی بعد از انقلاب اسلامی این جریان نام گرفته است.

وی با اشاره به این که مقام معظم رهبری انتخابات را برای کشور فرصت بسیار بزرگ و مغتنمی برشمردند و همچنین تهدیدی برای دشمنان، بیان کرد: برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق‌های رای تضمین‌ کننده امنیت کشور ماست.

وی تصریح کرد: حضور پرشور مردم زمانی حماسه آفرین می شود که با آگاهی هر چه تمام و انتخابی آگاهانه باشد.

حضور حداکثری در انتخابات حماسه ای غرور آفرین برای ایران رقم خواهد زد

این مدرس دانشگاه عنوان کرد: قطعا انتخابات و حضور حداکثری در آن نقش موثر در تعیین سرنوشت مملکت ما ایفا می کند و ما هیچ وقت نباید این طور فکر کنیم که یک رای من به تنهایی اثری ندارد و مشکلی از جامعه را هم نمی تواند حل کند و باید به این جمله معروف، قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود در این امر مهم توجه ویژه داشت.

خزایی تصریح کرد: هر رای ما نشانه تعهد و اعتقاد به کشور و نشانه احترام به خون شهیدانی است که برای حفظ حریم و آبروی جمهوری اسلامی خون پاک خودشان را در طبق اخلاص قرار دادند و شجاعانه جانشان را برای این خاک مقدس فدا کردند.

وی اضافه کرد: فداکاری ها، ایثارگری‌های شهید سلیمانی را همیشه باید به یاد داشته باشیم و اقدامات ارزنده این شهید بزرگوار و شهدای مدافع حرم را جلو چشمان خودمان تجسم کنیم و طبق فرموده امام خمینی (ره) این انقلاب نباید به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد و با توجه به این جمله بر ما وظیفه بوده که با حضور و انتخاب آگاهانه خودمان این مسئولیت خطیر را به نحو احسن انجام دهیم.

وی عنوان کرد: ملت ایران برای انتخاب فرد اصلح در قدم اول باید آگاهی کسب کنند و بعد از تحقیق و تفحص انجام دهند و از نخبگان امر جستجو کرده و در ادامه از حرف های کسانی که برای حفظ منافع خودشان در راستای تحقق اهداف منافع دشمنان می‌پردازند شنوایی نداشته باشند.

این کارشناس مسائل حقوقی گفت: در راستای انتخاب فرد اصلح باید تحقیق به درستی انجام شود و جستجو های ما خالی از تعصب باشد و با بهره‌ گیری از بینش سیاسی و آگاهانه انتخاب درستی داشته باشیم.

خزایی فر عنوان کرد: مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات مثل همیشه با یک حضور پرشور و حداکثری گام مهمی را در راستای تحقق اهداف والای نظام جمهوری اسلامی بر خواهند داشت و به دشمنان همیشه ترسان از وحدت ملت ایران میفهمانیم که جدا از هر حزب و سیاسی، زمانی که پای اعتقادات میهن، اطاعت از فرمان رهبری مطرح شود، همگان همچون همیشه یکپارچه تر از همیشه در میدان خواهند آمد و دوباره حماسه ای غرور آفرین را در آخر خرداد ماه با هم و در کنار هم و برای هم رقم خواهند زد.

انتخابات محّل تجلیّ اراده ی آزاد مردم

مجتبی میر کارشناس سیاسی در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد:  انتخابات به عنوان محّل تجلیّ اراده ی آزاد مردم و مهمترین خاستگاه عاملیّت یک جامعه است، جامعه ­ ما امروز باید از طریق صندوق­ های رای بر تقدیر زدگی غلبه کند و سرنوشت خود را آن طور که می خواهد رقم بزند.

وی افزود: مردم با انتخاب شخص اصلح باید به سوی جامعه ­ای رشدیافته، امیدوار، سرزنده، یکپارچه، هدفمند و ایمن گام برداشته برمی دارند، در صورت بی تفاوتی به انتخابات به سمت جامعه ­ای سرخورده، ناامید، آشفته، سردرگم و ناایمن گام برداشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: مردم با انتخاب­ های خود جامعه ­ای را شکل می ­دهند که نسبت به آن احساس تعلّق، مالکیّت و مراقبت دارند ، اگرچه برخی سیاست ها و اقدامات دولت عامل ناامیدی مردم شده است اما باید امیدوار به آینده بود ، چرا که امید را، نیمی از زندگی تلقی می شود و بی تفاوتی را باید نیمی از مرگ تلقی کنیم.

میر تاکید کرد:  برخلاف پیش بینی دشمنان نظام و کسانی که با ناکارآمدی تیشه به ریشه امید این مردم زدند، إن شاء الله مردم مشارکت خوبی را خواهند داشت چرا که در پرتو قانون اساسی به این درجه از آگاهی و بصیرت رسیده‌اند که خود می‌توانند تصمیم بگیرند و شرایط کشور را از این وضع تغییر بدهند و شرایط جدیدی برای خود خلق خواهند کرد.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcftcdyew6dmja.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما