تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۱۶
سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان با بیا اين که درمان کاملا رایگان بیماران کرونایی سیستان و بلوچستان در مراکز دولتی انجام می شود، گفت: خبرنگاران این استان به زودی واکسینه خواهند شد.
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان در دومین روز از سفر خود که عازم شهرستان ایرانشهر برای بازدید از زیرساخت های بهداشت، درمان و بیمارستان های کرونایی شده بود، در جلسه ستاد منطقه ای مقابله با کرونا در این منطقه که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان حوزه انتخابیه ایرانشهر، چابهار، سراوان و زابل، زاهدان، فرمانداران جنوب استان، ائمه جمعه، فرماندهان انتظامی و سپاه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده برای مهار کرونا در پیک پنجم بیان کرد: از امروز کلیه هزینه های درمان بیماران کرونایی سیستان و بلوچستان در مراکز بیمارستانی برعهده دولت و رایگان بوده و هیچ مبلغی نباید از آن ها اخذ شود.

وی افزود: استمرار طرح شهید سلیمانی در بیماریابی، قرطینه و درمان با همکاری سپاه و بسیج به خوبی در طی این مدت انجام شده و امیدواریم با همکاری خوب سپاه و بسیج این قشر زحمتکش و انقلابی بتوانیم هرچه سریعتر این بیماری مهلک را مهار کنیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در زمینه تامین تجهیزات مقابله با کرونا و شناسایی بیماران، یک لحظه هم مردم سیستان و بلوچستان را تنها نخواهیم گذاشت و مطمئن باشند که با تمام توان از آنان حمایت می شود.

وی اضافه کرد: مردم، روحانیت، بسیج و سپاه در شرایط کرونایی در کنار هم توانستند دستاورد قابل توجهی را به دنیا با وجود همه تحریم ها و کمبود ها نشان دهند.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: ما برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا حتی همسایه های شرقی مان، شفاف ترین آمار را در عرصه های بین المللی و خاورمیانه در خصوص وضعیت کرونا در کشور داریم و اهالی رسانه بدانند که آمار جمهوری اسلامی ایران جز صادقانه ترین آمارهای جهانی است.

وی گفت: 84 الی 86 درصد مرگ های کرونایی ما متعلق به افراد بالای 65 سال و دارای بیماری زمینه ای بوده که باعث شده آمار ما زیاد دیده شود.

نمکی از روسای دانشگاه های علوم پزشکی استان خواست تا آمار روزانه فوتی را به صورت شفاف بیان کنند و همچنان با مردم صادق باشند.

وی خاطر نشان کرد: سرعت توسعه زیرساخت های ما با آهنگ های عقب افتادگی در سیستان و بلوچستان تنظیم نشده و هنوز باید برای ایجاد رفاه و آسایش مردم اقداماتی انجام شود تا در شان منطقه و جبران عقب ماندگی ها شود و به خط پیشرفت برسیم.

وی عنوان کرد: بودجه مورد نیاز برای ارتقاء زیرساخت ها، افزایش تجهیزات و تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی جنوب سیستان و بلوچستان از امروز به صورت جدی و ویژه پیگیری و تخصیص یافته می شود.

وی بیان کرد: با ورود آمبولانس های جدید به کشور، قول می دهیم سیستان و بلوچستان اولین استانی باشد که به آن سهمیه ویژه ای اختصاص خواهیم داد.

نمکی با موافقت به درخواست استاندار سیستان و بلوچستان مبنی بر واکسیناسیون اصحاب رسانه بیان کرد: با هماهنگی استانداری و روابط عمومی وزارت بهداشت، خبرنگاران این استان بزودی واکسینه خواهند شد.

وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: از فردا مبلغ دو ماه کارانه دیگر کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر واریز می شود.

وی تصریح کرد: کمک به تسریع بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی ایرانشهر و تعیین تکلیف ساختمان بیمارستان چابهار با هماهنگی منطقه آزاد چابهار و تکمیل درمان بسترهای استان به خصوص در منطقه جنوب از برنامه های مهم ما است که بزودی اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: طبق بازرسی های انجام شده از نظر دارو، کیت آزمایش گاهی و امکانات وضع مطلوب است و مراقبت از بیماران شکل مطلوب تری را پیدا می کند.

در این جلسه کامران کردی، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: آمار فوتی در شهرستان راسک در هر هفته 2نفر است و سیل کرونا آنه قدر سریع نیست که فرد بلافاصله پس از مبتلا شدن فوت کند.

وی افزود: تمام آمار فوتی ها در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برخلاف جو سازی ها علیه ما، از صحت و سلامت برخوردار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته یک فرد 70 ساله فوت شده و آمار روزانه در دو روز گذشته 707مورد مثبت داشتیم و 400 تست گرفته شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون 50هزار تست pcr و 60 هزار تست کرونا از مردم تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: بستری ها در 4 الی 5 روز اخیر باعث شده تا 70درصد تخت های کرونایی ما پر شوند که 30 درصد آن خالی است.

وی گفت: در طی دیروز و امروز یک نفر مبتلا به کرونا، منجر به فوتی داشتیم و 180 بیمار سرپایی و اخیرا با توجه به اپیدمی اخیر آمار بستری و ترخیص حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیشتر شده است.

کردی بیان کرد: تمام کارانه های پزشکی تا اول فروردین پرداخت شده که ماهیانه حدود 18میلیارد می شود.

وی گفت: سپاه در تامین نیروی انسانی و تجهیزات برای مقابله با کرونا در کنار کادر درمان، به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر کمک شایانی کرده و زحمات آنها قابل تقدیر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر عنوان کرد: 2 هزار و 200 لیتر اکسیژن ساز در مراکز درمانی داشتیم و اجازه ندادیم تا در این زمینه دچار مشکل شویم.

وی اضافه کرد: بیمارستان ایران از نظر رنکینگ زایمان رتبه نخست را در کشور دارد و سعی خواهیم کرد تا مشکلات این حوزه را با همکاری وزارتخانه رفع کنیم و سلامت مادر و کودک برای ما اهمیت به سزایی دارد.

کردی بیان کرد: بیمارستان های دلگان با محدودیت کادر درمان مواجه هستند و یکی از نیاز های این شهرستان افزایش تجهیزات زیرساخت ها و نیروی انسانی است تا خدمات مطلوب تری را به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdnn0fjyt0s96.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما