تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۲ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۳۱
سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان گفت: جهت گذر از پیک پنجم کرونا، راهی جز افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور را نداریم و تا حد امکان کمبود تجهیزات و امکانات بیمارستانی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جنوب سیستان و بلوچستان رفع می شود.
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در دومین روز از سفر سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان که عازم شهرستان ایرانشهر برای بازدید از زیرساخت های بهداشت، درمان و بیمارستان های کرونایی شده بودند، در جلسه ستاد منطقه ای مقابله با کرونا در این منطقه که با حضور وزیر بهداشت و درمان، استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان حوزه انتخابیه ایرانشهر، چابهار، سراوان و زابل، زاهدان، فرمانداران جنوب استان، ائمه جمعه، فرماندهان انتظامی و سپاه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، بیان کرد: کادر درمان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در طی این مدت عملکرد خوبی برای مقابله با کرونا و جلوگیری از شیوع آن داشته و نیازمند توجه ویژه است.

وی افزود: باید زیرساخت ها و کمبود ها با عنایت و توجه وزارت بهداشت در جنوب استان رفع شود تا بتوانیم خدمات شایان و مطلوبی به مردم ارائه دهیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به‌ بازدیدهایی که از بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر داشتیم کمبود اسپیلت به شدت احساس شد و در این زمینه نیاز به همکاری وزارت بهداشت است.

وی عنوان کرد: بنده به مردم این استان قول داده ام که صحبت ها و درد دل های آنان را به مسئولین می رسانم در این راستا خدمت شما آقای دکتر نمکی عرض کنم یکی از خواسته های آنان این بوده که استخدام هایی که در این حوزه صورت گرفته مورد بررسی قرار بگیرد که آیا به حق بوده است.

در ادامه جلسه احمدرضا موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت تخت های بیماران کرونایی در استان 6 برابر رشد کرده و قطعا کمبود ها برای رعایت عدالت باید برطرف شود و با نسخه ای که برای کشور پیچیده شده مشکل استان برطرف نمی شود و باید یک جهش و نسخه جدید، دستور عام در حوزه زیر ساخت ها و کمبود خانه های بهداشت در نظر گرفته شود تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

وی افزود: لذا در گام اول مراکز درمانی و تسهیلات زایمانی و بیمارستان های شهرستانی و تخصصی احداثی و تکمیلی و تجهیزی جهش ایجاد شود.

موهبتی تصریح کرد: بخش دوم نیروی انسانی است که حتما سهمیه ویژه ای از نیروهای بومی در نظر گرفته شود و چارت سازمانی دانشگاه بروز شود.

وی عنوان کرد: مهمترین اقدام کوتاه مدت ما، تاکید همگان بر رعایت پروتکل ها و سرعت بخشی به تامین تست در سیستان و بلوچستان است و تدابیری اندیشیده شود که 200 خبرنگار و سربازان مرزدار استان واکسینه شوند.

استاندار گفت: درمان رایگان بیماران کرونایی موجب آرامش مردم می شود و علما، اصحاب رسانه بگویند که در این شرایط سخت چه کردند و همه بار زحمت مبارزه با کرونا نباید بر دوش دولت و مسئولین باشد.

موهبتی بیان کرد: مردم در زمینه بیماری کرونا عادی انگاری را حذف و همه پروتکل ها را رعایت کنند.

در ادامه جلسه سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: یکی از شفاف ترین آمار بین المللی در راستای بیماری کرونا را ایران دارد و همسایه های ما چون پاکستان که 220 میلیون جمعیت دارد و یا هندوستان که در بحران کرونا روز هایی داشتند که برای سوزاندن اجسادشان هیزم کم می آوردند.

وی افزود: همسایگان شرقی ما برای ثبت آمار کرونا حتی فاقد سیستم هستند و اهالی رسانه بدانند که آمار جمهوری اسلامی ایران جز صادقانه ترین آمار بین المللی است و ما تنها تفاوتی که ممکن است با کشورهای آمریکا، اروپایی داشته باشیم این است که تعداد زیادی که در سراهای سالمندان و در جاهای دیگر فوت شدند آمارشان ثبت نشده و در آلمان افرادی که بیماری زمینه ای داشتند و براثر کرونا فوت کردند جز آثارشان محسوب نکردند ولی در ایران بین 84 الی 86 درصد مرگ های کرونایی ما افراد بالای ۶۵ سال و افرادی بودند که بیماری زمینه ای داشتند ولی این افراد از آمار حذف نشدند.

وی تصریح کرد: اگر آمار مرگ بر اثر کرونا در کشور ما 10 الی 15 درصد بیشتر ثبت شده به دلیل این بوده که آزمایش منفی بوده ولی پزشک گفته عامل مرگ طرف کروناست و یا روز های اول که ما آزمایش های کمتری داشتیم افرادی می‌خواستند میت رو ببرند و دفن کنند و شرایط دفن میت به دلیل کرونا بسیار سخت بود و ما آن ها را جز مبتلایان به کرونا محسوب کردیم.

وی عنوان کرد: خواهشی که بنده از رئیس دانشگاه علوم پزشکی حوزه ایرانشهر دارم این است که به صورت کاملا شفاف و بدون کوچکترین ویرایشی آن چه که آمار لایق مردم است را بیان کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در راستای تامین تجهیزات و امکانات برای بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان از هیچ چیز دریغ نمی کنیم و وسایل مورد نیاز جهت درمان و آسایش آنان را طبق موارد درخواستی فراهم خواهیم کرد.

وی گفت: سیستان و بلوچستان اولین استانی است که در آن تزریق واکسن را از ۵۰ سالگی آغاز کردیم و این منطقه نخستین دروازه ورود ما به سن‌های پایین‌تر است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdceoo8zojh8xpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما