تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۴۳
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این که خبرنگاران موجب توسعه و تعالی جوامع می شوند، گفت: نقش اصحاب رسانه در کنترل کرونا بی نظیر بود.
خبرنگاران موجب توسعه و تعالی جوامع می شوند/نقش اصحاب رسانه در کنترل کرونا بی نظیر بود
به گزارش عصرهامون؛ ابوذر کوثری، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در آیین گرامیداشت روز خبرنگار  و اختتامیه جشنواره آثار برتر فعالان رسانه در حوزه سلامت که با محوریت کرونا و به همت موسسه زمان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات برگزار شد، بیان کرد: در دهه اول ماه محرم قرار داریم، شخصیت والای امام حسین علیه السلام ابعاد مختلفی دارد و هر یک از ما حسب وظایفی که داریم می توانیم از شخصیت نمادین این بزرگوار استفاده کنیم.

وی ادامه داد: تفاوت مهمی که میان جوامع توسعه یافته و در حال توسعه وجود دارد نقش و حضور اصحاب رسانه، خبرنگاران و رسانه های آزاد و جایگاه آن ها برای توسعه و تعالی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: کمتر کشوری را می توان یافت که توسعه یافته، اما نقش رسانه ها در آن کم باشد، رسانه آزاد ویژگی جامعه توسعه یافته است و تعالی جامعه هم از مسیر رسانه ها می گذرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خبرنگاری شغلی سخت است و مزایای چندانی ندارد، مسائل و مشکلات آن ها بیشتر از امورات و کارهایی است که خبرنگاران انجام می دهند.

کوثری اظهار کرد: این مشکلات در سیستان و بلوچستان بیشتر است و باید کمک کرد خبرنگاران به مطالبات ورود کنند، یکی از بهترین پاداش ها به خبرنگاران و رسانه ها در دسترس بودن مسئولان است و باید ما به عنوان مسئول این امکان را در اختیار آن ها بگذاریم.
 

خبرنگاران؛ مطالبه گران و واسطه میان مردم و مسئولان

وی ادامه‌ داد: در جلسات مختلف شورای اطلاع‌رسانی به این نکته اشاره و تلاش شده این مسئله جا بیفتد و خبرنگاران به عنوان مطالبه گران و واسطه میان مردم و مسئولان پذیرفته شوند و می توان در این رابطه محیط دارای همدلی ایجاد کرد که موجب رشد و ارتقای جامعه استان شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: ما وظایفی داریم که باید به ایفای آن بپردازیم، نقد را باید بپذیریم و جامعه خبرنگاری به عنوان بخشی از مطالبه گران اجتماعی و سیاسی در ابتدای امر باید کاستی ها و نواقص را واکاوی کنند و نباید اولویت بر تمجید از مسئولان باشد.

وی بیان کرد: با توجه به همه تلاش های اصحاب رسانه در حوزه مقابله با بیماری کرونا، لازم است از تلاش های خبرنگاران قدردانی شود.
 

تولید ۲۵ هزار اثر چند رسانه ای در حوزه کرونا

حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز گفت: در حوزه کرونا ۲۵ هزار اثر چند رسانه ای طی ۶ ماه توسط رسانه های سیستان و بلوچستان تولید شد، این اقدام ها به صورت خودجوش و بدون هیچ تکلیفی صورت گرفت.

وی افزود: به تازگی تفاهم نامه ای بین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با مسکن اصحاب فرهنگ و رسانه منعقد و به استان نیز ابلاغ شد که تلاش ها بر این است همه خبرنگاران از این فرصت بهره مند شوند.

این مقام مسئول اظهار کرد: نیاز است به رسانه های استان توجه ویژه تری شود، اما نسخه دیگر استان های کشور برای سیستان و بلوچستان هم پیچیده می شود که می طلبد خبرنگاران این خطه مورد عنایت ویژه قرار بگیرند.

وی گفت: احداث مجتمع فرهنگی و رسانه ای یکی از نیازهای سیستان و بلوچستان است تا رسانه ها در مکان مشخصی متمرکز شوند، تحقق این مهم سبب افزایش تعامل رسانه ای می شود.
 

رشد ۲۸ درصدی آمار خبرنگاران سیستان و بلوچستان

محمد هادی طهرانی مقدم، مدیرعامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار بیان کرد: امسال تعداد خبرنگاران سیستان و بلوچستان با رشد ۲۸ درصدی به ۱۸۳ نفر رسیده و در حوزه رسانه ای نیز شاهد رشد ۱۵ درصدی هستیم.

وی با بیان این که مشکلات اصحاب رسانه استان همچنان پابرجاست، اظهار کرد: با وجود این شرایط، اتفاق های خوبی امسال صورت گرفت که از جمله آن می توان به راه اندازی تعاونی مسکن اشاره کرد.

طهرانی مقدم اضافه کرد: واکسیناسیون خبرنگاران از دیگر اقدام های مثبتی است که با پیگیری خانه مطبوعات و شورای اطلاع رسانی و در نتیجه پیشنهاد استاندار در سفر وزیر بهداشت به استان، مورد موافقت قرار گرفت که سیستان و بلوچستان اولین استان در اجرای این مهم بود.

وی با بیان این که با پیگیری رئیس خانه مطبوعات از ماده ۱۶ شدن نشریات جلوگیری شد، گفت: همچنین طبق صحبتی که با فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان صورت گرفت، مقرر شد با توجه به محدود نبودن فعالیت رسانه ها، رفع منع تردد شبانه‌ برای خبرنگاران اعمال شود.

مدیرعامل خانه مطبوعات با اشاره به درخواست هایی که جهت راه اندازی دفاتر نمایندگی خانه مطبوعات از شمال و جنوب استان ارائه شده است، بیان کرد: طبق اساسنامه خانه مطبوعات برای راه اندازی نمایندگی در هر منطقه ۲۰ عضو وجود داشته باشد که هیچ کدام از مناطق شرایط لازم را نداشتند، اما تحت عنوان رابطان خانه مطبوعات می توانند فعالیت داشته باشند که از نیمه شهریور ماه در این راستا اقدام می شود.

وی افزود: طبق تفاهمی که با دانشگاه علامه تهران صورت گرفته است، از نیمه دوم شهریور ماه دوره خبرنگاری با حضور اساتید برجسته برگزار می شود.

گفتنی است؛ در این مراسم از خانواده شهیدان مدافع سلامت غلامعلی کفاش، صادق رئیسی و عصمت سربیشه ای، خانواده جان باخته مبتلا به کرونا علیرضا هاشمی فر از پایگاه خبری تفتان ما و خانواده مرحوم‌ امین الله سرابندی از پیشکسوتان رسانه و همچنین از داود الله وردی و ابراهیم هودفر به عنوان پیشکسوتان رسانه و برگزیدگان جشنواره رسانه و سلامت تقدیر شد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb0gb8zrhba0p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما