تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۴۴
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت : از اوایل مردادماه کار انتقال نشائ محصولات سبزی وصیفی خارج از فصل به زمین های اصلی شهرستان آغاز و در نیمه اول شهریور ماه به اتمام رسید.
انتقال بیش از ۴ میلیون نشای انواع صیفی‌جات به زمین های اصلی شهرستان فنوج
به گزارش عصرهامون، عیسی قاضی بیان کرد: نیمی از نشائ محصولات سبزی و صیفی مورد نیاز فنوج توسط کشاورزان منطقه تولید و در اختيار بهره برداران قرار میگیرد و بخشی نیز از سایر استان‌ها تأمین می‌شود.

وی سطح زیر کشت انواع صیفی‌جات در شهرستان فنوج را ٣۵٠ هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: ٢۵٠ هکتار فقط به محصول گوجه‌فرنگی اختصاص دارد.

قاضی کدو، بادمجان، فلفل و پیاز را از دیگر محصولات رایج شهرستان برشمرد و گفت: پش بینی می شودامسال ١۴ هزار  تن صیفی‌جات از اراضی زراعی کشاورزان فنوج به بازار عرضه شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbg8b85rhba0p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما